Devoratorii de teatru!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

cu rusine recunosc ca nu am mai fost la teatru decit sporadic in ultimii ani....

ieri am luat bilete la National pentru "Cinci femei de tranzitie"....a vazut cineva piesa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Mama lia, "5 femei" o sa-ti placa daca ai simtul umorului...sunt 5 portrete de femei trecute bine de prima tineretze, in ziua de azi...

Eu maine ma duc la National, la "Ultima ora"...A fost cineva? Cum e?

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Ultima ora - mie una mi s-a parut cam banal spectacolul. Un spectacol corect si atat. Nici o emotie.
Insa eu am aceeasi parere si despre Take...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Brenda, am vazut aseara "Revizorul". Ai avut dreptate, e cam slabut.
Dar, sala a fost full. Erau scaune puse si pe margini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Am fost aseara la DOn Quijote, cu Dan Puric in rolul principal, regizor si scenarist. Un spectacolo de nota 100, daca aveti posibilitatea, nu-l ratati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Eu cred ca am avut un noroc chior. Am venit pt o saptamina in vacanta in Bucuresti, intre Craciun si Revelion si mi-am propus un program intens de culturalizare. Din pacate nu prea mai erau piese in perioada respectiva. Oricum, m-am postat marti la ghiseul de la Teatrul National si am reusit sa iau bilete pt aceeasi seara la "Dansind pentru zeul pagin" si pt a doua zi la "Egoistul".

"Dansind..." mi s-a parut o piesa destul de statica, tot asteptam sa inceapa actiunea, insa interpretarea a fost buna, mai ales o actrita tinara, parca Tania Popa o cheama. "Egoistul" superb!!! M-am bucurat asa de mult sa-i vad pe Beligan, Marin Moraru, Medeea Marinescu, Carmen Stanescu!

Simbata asta am vazut la Paris o piesa despre care se vorbeste foarte mult: "La route de Madison". Acum citiva ani a fost un film cu Meryl Streep si Clint Eastwood "Podurile din Madison Country", cred ca asta era traducerea. Piesa era cu...Alain Delon si Mireille Darc. Bon, AD arata foarte bine (ma rog, pentru virsta lui), iar MD, de la spate, ii dadeai 20 ani.

Piesa bine facuta, decorurile ingenioase, insa povestea in sine nu prea m-a ambalat. Filmul nu l-am vazut insa presupun ca mi-ar fi placut mai mult. Actorii sint ce sint, adica actori de cinema si nu de teatru. De exemplu, dictia lui Alain Delon nu era deloc grozava, aveam impresia ca mesteca frazele.

Ceea ce nu m-a impiedicat sa regret amar ca nu mi-am luat aparatul de fotografiat, in ciuda anuntului ca fotografiatul este interzis toata lumea il avea si l-a folosit (e drept ca doar la sfirsit!)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Natasa

Am fost aseara la DOn Quijote, cu Dan Puric in rolul principal, regizor si scenarist. Un spectacolo de nota 100, daca aveti posibilitatea, nu-l ratati!

Natasa, la ce teatru este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Anca, spectacolul e la National, la Sala Mare.

Mergi la inceput

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

Chiar daca nu e teatru, este tot din domeniul artelor.

Vreau sa va imparatesesc emotia pe care am simtit-o la opera miercuri, de ziua Europei. A fost spectacol cu "Peer Gynt" si a recitat Florin Piersic, care mi s-a parut nemaipomenit la virsta lui, atit ca fizic dar si ca interpretare, a fost de nota 10. Partea a doua a spectacolului a fost CARMINA BURANA....SUPERB!!!! ii dau nota 100

Actorul Florin Piersic va participa, pe 9 mai, la concertul vocal-simfonic extraordinar organizat de Opera Nationala din Bucuresti cu prilejul Zilei Europei. Este prima colaborare a cunoscutului actor cu teatrul liric bucurestean. În concertul sustinut de corul pregatit de Stelian Olariu si orchestra teatrului, vor cânta Felicia Filip, Mihaela Stanciu, Iordache Basalic si Valentin Racoveanu. La pupitrul dirijoral se va afla Iurie Florea.

Programul concertului va cuprinde suita simfonica 'Peer Gynt', de Edvard Grieg, si 'Carmina Burana', de Carl Orff, care urmeaza sa se deruleze în ambianta imaginata de scenografa Adriana Urmuzescu.

Rompres

a mai fost cineva la spectacol???

Mergi la inceput