Devoratorii de teatru!
Raspunsuri - Pagina 12
brendamitran spune:
Uahhhhh......daca stiam eu ca e Piersic pe acolo.......il admir pe omul asta nemaipomenit de mult!
Bravo,imi imaginze ca ai "devorat" un spectacol de exceptie.....
Eu inca ma mai straduiesc sa fac rost de bilete la "Mamouret"......
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
mama lia spune:
da, devorat e putin spus!!! Piersic a fost de zile mari, a interpretat magnific!!!
Brenda, pina la urma cum putem face rost de bilete la Mamoureth???
cred ca in stagiunea asta nu mai pupam....nu??
zizica spune:
Pentru Mamouret, eu am avut un noroc chior. M-am dus la spectacol, sperind ca cineva va vinde biletele din diverse motive. Si am gasit. E si asta o varianta. Sau mai sunt bilete tinute pentru protocol. Daca persoanele nu se prezinta, biletele se pun in vinzare. Cu 5 min inainte de spectacol.
Bafta!
zizica spune:
O piesa adevarata, clasica. Tamara Buciuceanu e extraordinara, a reusit sa ma emotioneze in asemenea masura, incit am plecat cu ochii rosii de plins.
Natasa spune:
Am vazut si eu Mamouret aseara si mi-a placut tare mult. Piesa e clasica, Tamara Buciucianu absolut exceptionala, mergeti sa o vedeti, nu pierdeti un asemnea recital!
Biletele le-am luat de la sala Toma Caragiu cu 2 saptamini inainte. Afara scriau ca biletele sint epuizate, dar am intrat sa intreb cind se mai joaca si asa am aflat ca mai erau de vinzare citeva bilete risipite prin sala. Noi am stat in penultimul rind, dar sala are vizibilitate buna si fotolii comode.
capra cu trei iezi spune:
devoratorilor, unde ati disparut?
eu am vazut in stagiunea asta decat "peste cu mazare" cu Olga Tudorache, si astept sa vina 3 noiembrie sa merg la piesa cu Florin Piersic - Straini in noapte". voi ce ati vazut, ce recomandati?
a, si la sfarsitul stagiunii trecute am reusit sa vad Mamouret-impresionant cum joaca Tamara Buciuceanu si la 70 de ani!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
unboticutz spune:
"cafeneaua", teatrul masca. animat si sugubat!
---------------------------------------
common sense is not really so common
mama lia spune:
cum e PESTE CU MAZARE???
eu am revazut stagiunea asta Inima de caine si miine ma duc la SONATA PENTRU SAXOFON SI EVA
capra cu trei iezi spune:
mama lia, mie mi-a placut.
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!