Devoratorii de teatru!
Raspunsuri - Pagina 8
ioana_tzuchi spune:
quote:
Originally posted by sofia_misicu
Unchiul Vanea de la Bulandra a fost singura piesa de la care m-am ridicat si-am plecat. Nuka si Mama la Nuka
Exact aceeasi intentie am avut-o si eu, de a pleca din sala, dar pana la urma n-am facut-o, am rezistat eroic... Mare dezamagire, dar eu credeam ca am aceasta parere deoarece nu eram intr-o stare prea buna ... (de exemplu, sotzului meu si unor colege de-ale mele care vazusera piesa mai demult le-a placut).Imi place fff mult Horatiu Malaele si am vayut toate piesele cu el de la Bulandra, insa "Unchiul Vanea" chiar m-a dezamagit.
Sigur, el este fenomenal, ca in toate piesele, de altfel!
Ajutati-l pe Alex:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74100
zizica spune:
Am fost sambata la Bulandra la piesa "Triumful dragostei" (comedie scrisa in sec. 18)- regia Alexandru Darie.
In piesa joaca mai multi actori, dar de departe cel mai bine joaca Marian Rilea si Adrian Ciobanu.
brendamitran spune:
Aaaaaa,Rilea fenomenal,l-am vazut acum multi ani,intr-o piesa-monolog,era chiar fascinant,cu ce naturalete putea sa joace.
Eu,deocamdata,nu voi putea ajunge pe la teatru,cel putin luna asta.....offff.....
BRENDA
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
baby-boom spune:
Eeeee...pe Marian Ralea tocmai l-am vazut ieri, la nationalul din Cluj, in Regele Lear, pus in scena de Tompa Gabor...e un regizor bun, aci' la noi in Cluj....l-a prins ca o manusa rolul...mi-a placut mult!
Am o recomandare pentru voi...cu siguranta stiti ca sambata incepe Festivalul I.L.Caragiale la Bucuresti. In repertoriu va fi si piesa regizata de Andrei Serban, piesa care a avut premiera in septembrie la Cluj, Purificare, de Sarah Kane...e un spectacol cel putin socant, dar dupa cum spune insusi Serban, toata lumea ar trebui sa iasa de la o piesa de teatru "traumatizat" de ceea ce tocmai a vazut...nu stiu sigur, dar cred ca se va juca in data de 8...intreb maine, noroc ca unul dintre actori imi e preparator...revin cu vesti calde...
Vizionare foarte placuta!!!
Florina
" Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."
brendamitran spune:
eeeeeeeeee,ce tot spui tu acolo?
preparator? ce fel de praparator? faci teatru cumva?
si da-ne mai multe amanunte despre "trauma" la care te referi,vreau sa stiu daca pot sa-mi iau fata la acest spectacol(are 12 ani si mergem impreuna la teatru).
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
baby-boom spune:
quote:
Originally posted by brendamitran
eeeeeeeeee,ce tot spui tu acolo?
preparator? ce fel de praparator? faci teatru cumva?
si da-ne mai multe amanunte despre "trauma" la care te referi,vreau sa stiu daca pot sa-mi iau fata la acest spectacol(are 12 ani si mergem impreuna la teatru).
BRENDA
Brenda, din pacate e interzis sub 18 ani...de facut teatru, fac...sunt studenta in primul an, la clasa Miriam Cuibus, in Cluj.......revin cu detalii...merg la mandra mea ca ma striga
brendamitran spune:
Huh......ma lasasi in ceatza.....
Teatru,ce frumos,pe la 18 ani am vrut sa dau si eu la teatru,dar mentalitatile de atunci i-au impins pe parintii mei sa-mi interzica....
Au trecut anii,dar dragostea pt.teatru este aceeasi,daca nu chiar mai mare...
BRENDA
baby-boom spune:
Eeee, nici eu nu mai am 18 ani....dar pe mine m-a bantuit asa tare incat acum, la 24, am hotarat sa incerc...si nu-mi e tocmai usor, e si Elise in tablou...noroc ca avem tati intelegator si iubaretz care are mare grija de fetita lui, atunci cand mami e la scoala...incepusem facultatea de litere, la rusa engleza, si dupa 2 ani am abandonat, faceam totul mecanic, uneori cu scarba...ce mai daca ar fi sa le compar ar iesi nordul cu sudul ...
Acum trebuie sa fug, ne pregatim pentru Capra cu trei iezi...fiicamea mi-o ia pe urme, teatru sa fie, televizorul nu-l suporta(spre marea bucurie a tuturor)...
O duminica perfecta
baby-boom spune:
Nu meritam pagina 2...
A vazut cineva Purificare? A fost azi, de la 18 si 22...cred ca la Teatrul National, sper sa nu aberez...
Florina
brendamitran spune:
N-am vazut,dar nici nu cred nu cred,cum am mai zis,ca ajung luna asta.Totusi am sa ma straduiesc,insa vreau ceva piese la care sa merg cu fii-mea.....
BRENDA