Devoratorii de teatru!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns William spune:

Tare ma uit aici si vad ca la multa lume ii place teatrul, cat despre mine ce pot spune am studiat 3 ani teatrul, am organizat concursuri si preselecti pentru un festival a fost calumea si alt ceva ce pot spune recent nu am vazut nici o piesa de teatru deoarece imi dedic timpul cartii mele pe care o scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

quote:
Originally posted by irina.c.

Dar la Festivalul International de Teatru de la Sibiu a participat cineva?Eu am vazut la tv un "spectacol" in care o pereche in pielea goala se contorsiona pe-o muzica ciudata si in semiintuneric,si cica aceea era o piesa de teatru.Eu oricum nu sunt deschisa spre un astfel de "nou",prefer un "Titanic Vals " jucat in mod clasic.Voi ce parere aveti?

Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Subscriu.......e bataie de joc,nu arta teatrala....desi unii poate ma vor combate!

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinelteodoru spune:

quote:
Originally posted by copiloi

quote:
Originally posted by catrinelteodoru

dar asha am vazut "Inima de caine", "Egoistul" si alte piese bune

Zambeste-mi!

Catrinel, ai vazut Inima de caine ? Spune-mi cum ti s-a parut!Pliiiz!
Marius Manole este prieten de-al meu din copilarie! M-as muta in Bucuresti numai ca sa-l vad pe scena!!!

Alina

Piesa in intregul ei mi s-a parut foarte buna, scenariul, regia, costumele, luminile ... intr-adevar o piesa de calitate, care se poate re-vedea fara probleme, ca in mod sigur descoperi intzelsuri care la prima vizionare au scapat ...
despre marius manole ... cand am vazut ca la premiile uniter concureaza umar la umar cu rebengiuc , m-am gandit "cine mai e si asta?" ... poate stii ca premiul l-a luat rebengiuc pana la urma, pt un rol din aceeasi piesa
dupa ce am vazut-o insa, m-am gandit ca rebengiuc (pe care il admir f mult, de altfel ... e un "greu", un clasic in viata) a castigat pentru ca nu dadea bine sa piarda
MM e talent, suflet si inteligenta, toate la un loc, intr-o combinatie atat noua si "proaspata" ... piesa este foarte buna, el este extraordinar

vino sa-l vezi cat mai repede, pana nu se inchide stagiunea + ai grija sa faci rost din timp de bilete

Zambeste-mi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Catrinel, merci mult!

Eu, in preajma galelor Uniter, am deschis un subiect, in care am scris despre Marius Manole, tocmai gandindu-ma ca nu este cunoscut (inca).

Eu il ador si sunt convinsa ca va ajunge unul dintre cei mai mari actori ai Romaniei!

Alina

Mergi la inceput

Totul e sa poata sa ajunga....mai greu in zilele noastre....
Insa el deja este un bun actor,totul e sa se poata face cunoscut....
Cu cita lume merge azi la teatru....

BRENDA

Mergi la inceput

quote:
Totul e sa poata sa ajunga....mai greu in zilele noastre....
Insa el deja este un bun actor,totul e sa se poata face cunoscut....
Cu cita lume merge azi la teatru....

BRENDA

de ce spui asta? se sta la coada la bilete ... sunt f multe piese care se joaca cu casa inchisa ... managementul in teatru este pe maini bune (vorbesc despre faptul ca, in romania, managementul cultural ca si disciplina, a inceput sa se dezvolte la initiativa unor oameni de teatru precum de ex Aura Corbeanu) sunt sanse ca actorii tineri acum sa aiba un parcurs profesional fericit ... tre sa fim optimisti ...

quote:
Catrinel, merci mult!

Eu, in preajma galelor Uniter, am deschis un subiect, in care am scris despre Marius Manole, tocmai gandindu-ma ca nu este cunoscut (inca).

Eu il ador si sunt convinsa ca va ajunge unul dintre cei mai mari actori ai Romaniei!

Alina

acum am citit subiectul, Alina si mi-am amintit ca si rudele mele de la Braila nu au avut decat cuvinte de lauda despre MArius ... se pare ca face "victime " peste tot pe unde trece

Zambeste-mi!

Mergi la inceput

Daca facem o comparatie cu cita lume mergea inainte la teatru,rata e muuuult mai scazuta.
E adevarat,sint teatre si piese de teatru care se joaca cu casa inchisa,e un progres remarcabil fata de decaderea de acum ncitiva ani,insa tinerii actori se chinuie mult ca sa poata ajunge la faima pe care si-o merita.....

BRENDA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by brendamitran

Daca facem o comparatie cu cita lume mergea inainte la teatru,rata e muuuult mai scazuta.
E adevarat,sint teatre si piese de teatru care se joaca cu casa inchisa,e un progres remarcabil fata de decaderea de acum ncitiva ani,insa tinerii actori se chinuie mult ca sa poata ajunge la faima pe care si-o merita.....

BRENDA

da, cred ca e asha cum spui tu, io sunt cam mica la ani ca sa pot folosi termenul asta de comparatie

Zambeste-mi!

Mergi la inceput

stie cineva cind se deschide stagiunea?

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by brendamitran

stie cineva cind se deschide stagiunea?

BRENDA

Exact asta vroiam eu sa intreb. N-am mai fost la teatru de nu stiu cand. Dar acum nu mai astept dupa sot sa cumpere bilete. Il iau pe sus si mergem si daca nu poate din cauza de serviciu ma duc si singura. Dar uite ca tocmai acum m-a palit pofta de teatru cand e stagiunea inchisa...

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput