Marius Manole
Vreau sa va impartasesc din bucuria pe care am avut-o cand am aflat despre nominalizarile UNITER din acest an (gala va avea loc pe 3 aprilie). De vreo 2 ani astept aceasta nominalizare, si asta pentru ca eram convinsa ca se va intampla cat de curand .
Este vorba despre Marius Manole, nominalizat in acest an pentru www.cotidianul.ro/index.php?id=47&art=9365&cHash=4739a394d2" target="_blank">cel mai bun actor in rol principal, alaturi de Victor Rebengiuc!
Am fost vecini de bloc (parintii nostri inca mai sunt vecini ), am copilarit impreuna, intre etajul 3 si 5 s-au nascut multe amintiri !!!
Pentru mine Marius este exemplul cel mai bun, ca in viata, daca faci ce iti place si cu daruire totala, cu siguranta ai succes !!!
Teatrul este viata lui. Cand spun Marius Manole, spun de fapt TEATRU!!! De mic i-a placut scena. In scoala primara fugea de la scoala la casa Pionerilor, unde era inscris la sectiunea de teatru. Cand era vorba de teatru, "infrunta" pe oricine: pe invatatoare, pe parinti.
Apropo de parinti, cred ca nu mai are rost sa spun cat de mandri sunt ei de Marius! Cand merg acasa (la Iasi), mereu primesc de la ei articole, recenzii unde se vorbeste despre Marius!
Of, deja mi s-a facut de dor de casa....
Marius cand venea acasa (fie de la Braila, fie de la Resita - unde a mai jucat, fie acum de la Bucuresti), canta in lift sau pe scari......si asa se stia ca a venit Marius acasa!
As avea multe de povestit despre el (nici nu stiu cat mi-ar ingadui ).....tot ce vroiam, prin acest subiect, era de fapt sa va atrag atentia asupra acestui nume!!! Va ajunge unul dintre cei mai mari actori ai Romaniei!!!
Chiar daca sunt nominalizati amandoi pentru aceeasi categorie, cred ca si Rebengiuc ar fi mandru sa-i inmaneze lui Marius Manole premiul pentru cel mai bun actor !!!
Alina
Raspunsuri
copiloi spune:
Tot eu!
In mesajul de mai sus va vorbeam de Marius Manole. Am vazut pe site-ul Antenei 1, ca incepand de azi, Marius Manole va juca intr-un www.antena1.ro/content/seriale/martor_fara_voie.htm" target="_blank">film (pe Antena 1), primul episod fiind azi.
L-a vazut cineva?
Nu uitati ca luni va fi gala Uniter , unde la cel mai bun actor este nominalizat si MM.
Alina
Sabina spune:
e nemaipomenit cand unul din prietenii tai are parte de o asa onoare!
Crescand din mediul; muzical, am avut multe asemenea ocazii(de curand, la premiile Prometheus)
Bravo...si sa speram ca ia premiul!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
brendamitran spune:
Wow....pai aproape ca am epuizat repertoriul de la Nottara si ma pregatesc sa-l "atac" pe cel de la National.
O sa merg sa-l vad.....la National joaca,nu?
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
copiloi spune:
Da, la National.....in "Inima de caine" !
Dupa ce il vezi, poate vii cu impresii!
Alina
copiloi spune:
Din pacate Marius nu a luat premiul, dar sunt convinsa, ca in scurt timp, va veni si vremea lui...
Mai jos am selectat din presa de maine, randurile care il pomenesc si pe el, chiar daca nu s-a numarat printre cei care au urcat ieri pe scena sa-si ridice premiul.
Mult mai retinut a fost Rebengiuc, care si-a motivat discursul laconic printr-o problema de virsta - durerile de dinti. Inainte sa urce pe scena insa, veteranul actor a gasit de cuviinta sa-i stringa mina tinarului Marius Manole, partenerul sau in piesa “Inima de ciine” si contracandidat la Premiul pentru cel mai bun actor in rol principal. In opinia lui Caramitru, aceasta sectiune a avut competitia cea mai strinsa, pentru ca tinerii din generatia “prea putin premiata pina acum” au facut si ei roluri de exceptie.(Cotidianul)
Gala Premiilor Uniter a fost inedita si pentru ca, in premiera, doi actori din aceeasi piesa, Victor Rebengiuc si Marius Manole, au fost nominalizati la categoria Cel mai bun actor in rol principal, in spectacolul lui Yuriy Kordonskiy "Inima de caine", de la Teatrul National.(EVZ)
Alina
copiloi spune:
Va mai amintiti de Marius Manole?
Am vazut ca saptamana asta este premiera la Crima si pedeapsa , la www.bulandra.ro/ro/spectacole/crima_si_pedeapsa.php" target="_blank">Bulandra, unde joaca si MM.
Deruland pozele cu scene din spectacol mi-au dat lacrimile. Ma bucur mult pentru el si regret enorm ca nu pot merge si eu la spectacolele lui .
In caz ca va merge cineva, v-as fi recunoscatoare daca ati veni aici cu impresii!
Alina
Sunt impotriva banarii lui Jocelyn!!!
brendamitran spune:
Categoric voi merge......nu fii trista,poate vii odata in tzara si mergi sa-l vezi!
BRENDA
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
copiloi spune:
www.expres.ro/article.php?artid=276890" target="_blank">Cu casa inchisa
Alina
Sunt impotriva banarii lui Jocelyn!!!
brendamitran spune:
wooooow!
nu-i nimic,avem rabdare!
BRENDA
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI