Devoratorii de teatru!
Raspunsuri - Pagina 4
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by brendamitran
N-am vazut.....cum e?
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
http://www.port.ro/pls/th/theatre.directing?i_direct_id=5874&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_cntry_id=0
piesa mi-a placut atat de mult incat am fost de 3 ori! prima oara am mers impreuna cu fata autorului (care are acum 70 si ceva de ani)....aceeasi care mi-a facut cadou si cartea pe care o citesc cu mare placere! e pacat ca nu se mai joaca .......
multe poze
HAI DINAMO!!!!
ina78 spune:
Am vazut Satra - regia Beatrice Rancea, superba piesa, o recomand cu placere, merita vazuta.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
brendamitran spune:
Aschiutza......prima data cind vii acasa,mergem la o piesa de teatru!
Am voie sa o aleg eu?
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
catrinelteodoru spune:
quote:
Eu in ultima vreme ajung foarte greu la teatru, si asta numai din cauza ca nu apuc sa iau bilete. Mereu sunt vandute cu 2 saptamani inainte toate piesele bune. Ar trebui sa stiu in avans cu 2 saptamani ce se joaca dar nu e public programul la teatru cu atatea saptamani inainte. Iar acum e si sfarsit de stagiune in Bucuresti. Deci mai putine piese. Si nu la toate teatrele poti rezerva telefonic.
Nicole, la TNB poti "prinde" bilete la orice piesa daca te infiintezi sambata dimineata la 9 la casa de bilete. De alte teatre nu stiu, dar asha am vazut "Inima de caine", "Egoistul" si alte piese bune
Zambeste-mi!
contactnicole spune:
quote:
Originally posted by catrinelteodoruquote:
Eu in ultima vreme ajung foarte greu la teatru, si asta numai din cauza ca nu apuc sa iau bilete. Mereu sunt vandute cu 2 saptamani inainte toate piesele bune. Ar trebui sa stiu in avans cu 2 saptamani ce se joaca dar nu e public programul la teatru cu atatea saptamani inainte. Iar acum e si sfarsit de stagiune in Bucuresti. Deci mai putine piese. Si nu la toate teatrele poti rezerva telefonic.
Nicole, la TNB poti "prinde" bilete la orice piesa daca te infiintezi sambata dimineata la 9 la casa de bilete. De alte teatre nu stiu, dar asha am vazut "Inima de caine", "Egoistul" si alte piese bune
Catrinel
Zambeste-mi!
Multumesc de pont!
Nickidutza
The day
irina.c. spune:
Dar la Festivalul International de Teatru de la Sibiu a participat cineva?Eu am vazut la tv un "spectacol" in care o pereche in pielea goala se contorsiona pe-o muzica ciudata si in semiintuneric,si cica aceea era o piesa de teatru.Eu oricum nu sunt deschisa spre un astfel de "nou",prefer un "Titanic Vals " jucat in mod clasic.Voi ce parere aveti?Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today
Llaura spune:
quote:
Originally posted by aschiutza
cine a vazut Monstrii sacri cu Leopoldina Balanuta si Mitica Popescu sa ridice doua degete
Eu am vazut si deci ridic doua degete.
Iar despre Ileana Stana m-am convins ca e o mare actrita cand am vazut-o in Troienele (din Trilogia lui A. Serban) jucand Hecuba, mi-a schimbat complet imaginea glumitzelor de tv.
Llaura spune:
Tocmai am auzit la Radio Guerrilla ca Andrei Serban va monta din nou in Romania, la Sibiu, Pescarusul si o alta piesa (necunoscuta mie).
Vor juca Maia si baiatul ei si altcineva nu mai stiu.
Andrei Serban si-a publicat www.polirom.ro/titluri.cgi?action=titluri&class=details&id=2224&colectia=" target="_blank">biografia la Polirom, tare mult mi-as dori sa o citesc si eu.
aschiutza spune:
quote:
Originally posted by brendamitran
Aschiutza......prima data cind vii acasa,mergem la o piesa de teatru!
Am voie sa o aleg eu?
BRENDA
Clar, daca mai faci tu si rost de bilete, ca eu ajung in Bucuresti in goana calului cu til clar sa vad 5 prieteni si 10 librarii .
Si Llaura, ti-a placut piesa? Noi zile intregi dupa aia nu ieseam din "sunt coplesit"...
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
copiloi spune:
quote:
Originally posted by catrinelteodoru
dar asha am vazut "Inima de caine", "Egoistul" si alte piese bune
Catrinel
Zambeste-mi!
Catrinel, ai vazut Inima de caine ? Spune-mi cum ti s-a parut!Pliiiz!
Marius Manole este prieten de-al meu din copilarie! M-as muta in Bucuresti numai ca sa-l vad pe scena!!!
Alina