Clubul nurorilor (30)
Raspunsuri - Pagina 8
fannna2003 spune:
quote:asa este...memoria...iar specimen de semnatura ptr sot...el e administrator
Originally posted by a.cicel
Fana nu ati facut la notar sau la registrul comertului declaratie ca nu ati avut condamnari penale si alte alea? Eu stiu ca si asta trebuie, ca e valabila numai autentificata. Nu e valabila daca ai introdus-o in statul si i s-a dat data certa.
Edit: Si specimenul de semnatura se face numai pt administratori.
21+
POZE
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by fannna2003quote:asa este...memoria...iar specimen de semnatura ptr sot...el e administrator
Originally posted by a.cicel
Fana nu ati facut la notar sau la registrul comertului declaratie ca nu ati avut condamnari penale si alte alea? Eu stiu ca si asta trebuie, ca e valabila numai autentificata. Nu e valabila daca ai introdus-o in statul si i s-a dat data certa.
Edit: Si specimenul de semnatura se face numai pt administratori.
21+
POZE
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
Am lucrat si eu o vreme la notariat...si imi mai aduc aminte de cate ceva
21+
POZE
Raza de soare spune:
Fetelor... mi-e rau...am contracronometru.....Da, Doamne!!!!!!!!!!!! cum ajung aksa, fac testul ala..cherry, vom face in pahar amandoua..
AMR 1 luna + ... pana la nunta
Foto
Alynutza spune:
Fetele, v-am pupat pentru azi, ca iar am de lucru prin alte parti.
camelia72 spune:
Razuca,hai,fa testul ala odata si zi-ne si noua...sa dea DD sa fie pozitiv ...am eu asa o presimtire ca vei face chef de chef...!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
diadaniela spune:
Sunsmile ,ai dreptate!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Camelia,!
Bomba sexi e tot pe capul tau? Ovrea sa stati cu toti la masa de Pasti!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
camelia72 spune:
Dana,sexoasa vine doar seara iar dimineata pleaca...toata ziua e plecata...Dumnezeu stie pe unde!De Paste cu ea la masa?Nuuu,in nici un caz,atunci e ziua fetitzei mele,am musafiri si nu vreau sa-mi strice cheful...dar stai ca de Florii e ziua ei,sa vedem,da si ea de baut sau o cafea...ceva,acolo...sa o vedem ca are intentii de impacare!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
bunicuta spune:
Cherry- scuze- se pare ca nu mi-am amintit f bine ce ai scris-am retinut numai ce m-a socat pe mine-oricum nu mi-am schimbat parerea despre tine
Sun- multumesc -esti o delicata dar nu ma supar daca argumentele sunt logice - stiu si va inteleg din proprie
experienta doar m-am lovit si eu de aceleasi probleme cu bunica si mama mea ca pe soacra n-a interesat-o problema-adica nepotul)-mi se pare ca este la fel si cazul lui Clauf.
-dar conteaza mult un sfat si un ajutor la cresterea copilului-este bine sa te dai cu capul si de pragul de sus dar uneori mai merge si un sfat-eu ma refer la sfaturi bune si la mame si soacre "normale"
Oricum divergentele de pareri intre generatii au fost ,sunt si vor fi continuu- noua generatie le stie pe toate (asa zice Cristi al meu)
vechea generatie are si ea experienta si nu se lasa asa ca asa ca scantei vor iesi mereu dar sunt de acord-copiii trebuie sa fie crescuti de parinti-
Scuze inca odata daca am fost putin mai dura -
pentru fetele ce vor bb tin pumnii strinsi tare, tare de tot
se fie cum isi doresc.
SunSmile spune:
Mai Cami eu iti urez succes si multa putere! Pacat ca blonzimea sa nu realizeaza ca suntem in Postul Pastelui si ca, daca tot nu poti fi mai bun, macar sa incerci sa stai in banca ta. Dar astfel de oameni nu mai au decat sa astepte Justitia Divina. E singura ce poate face dreptate!
Flori pt o nora puternica!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE