Clubul nurorilor (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by cherry22

Lavi, poti pune lapte si putina apa minerala, ca sa nu se prinda. Cand le termini, sa ne dai si noua cate una, ca nu mai putem de pofta

cherry

vedeti, daca nu aveti soacra ca a lu' Flavia sa va faca??????
gata m-am dus la treaba....dupa ce e gata prima vin sa va spun ce buna a fost......

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Fanna contract de imprumut pt bani n-ai facut??? Doar cheltuielile astea trebuie sa le bagi pe firma, si cum firma nu are bani.......
Eu am facut, dar tot asa: de la mine, persoana fizica, la firma.

Camy

Sun, eu sper din suflet sa castige Steaua, chiar daca nu sunt nici stelista dar nici rapidista, pt ca altfel iar o sa vina iubi al meu suparici acasa si tare nu-mi place...

Alinutza, dar macar de curiozitate nu ai facut si tu o proba inel+verigheta ca sa vezi cum e??? Cred ca ti-am mai zis ca eu am verigheta de 6 mm si merge super bine si inelul pe langa ea.

Lavi, Fla terminati cu clatitelea astea ca si eu sunt la cura...

va pup pe toate

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

salutare harnicutelor si din partea mea

nu v-am uitat dar nu stau toata ziua la birou mai plec la banca, ad. financ etc si va citesc cand am timp de aceea tin cam greu ritmul cu voi cap.30 ...
Andreea ii doresc multa sanatate sotului-sunt convinsa ca are o raceala - si draga mea crede-ma barbatii cand sunt bolnavi
sunt" groaznici" eu am 3 exemplare acasa :sot, fiu, tata-
Razuca-felicitari pentu invitatii-
Fanna super bancuri- mai asteptam si altele si tot inainte cu firma- sa dea DD sa merga excelent dar nu uita ca suntem in Romania tara tuturor posibilitatilor.

si mi-am amintit .-la o postare anterioara una din fete a spus referitor la nepoti ca bunica poate vedea nepotul doar cand va dori mama(scuze nu-mi amintesc cine a spus si n-am timp sa caut)mi s-a parut destul de dura ideea-sincer eu una nu sunt de acord sa cer audienta sa-mi vad nepotul-nepoata si cred ca nici voi cand veti deveni bunice nu o sa fiti incintate sa va vedeti nepotii cu programare prealabila .
atat pentru astazi ca va plictisesc destul.
o zi si o saptamana excelenta tuturor nurorilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Si cu si cu. Daca vreau sa le fac de post...folosesc apa minerala. Auzi doamna???? Pai io ce tot zic aciulea...deschide forumul cu internet explorer si o sa te vezi roshie!

quote:
Originally posted by lavinai

doamnelor, voi cum faceti clatitele??? cu lapte sau cu apa minerala???

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Roxaniciule la matuire asa ma gandeam si eu. Si a mea s-a mai zgariat ca nici eu nu obisnuiesc sa o scot cand fac treaba, dar sa se duca si modelul.......... parca nu e in regula

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

m-ati convins! ma duc sa fac clatite!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

quote:
Originally posted by bunicuta

salutare harnicutelor si din partea mea

nu v-am uitat dar nu stau toata ziua la birou mai plec la banca, ad. financ etc si va citesc cand am timp de aceea tin cam greu ritmul cu voi cap.30 ...
Andreea ii doresc multa sanatate sotului-sunt convinsa ca are o raceala - si draga mea crede-ma barbatii cand sunt bolnavi
sunt" groaznici" eu am 3 exemplare acasa :sot, fiu, tata-
Razuca-felicitari pentu invitatii-
Fanna super bancuri- mai asteptam si altele si tot inainte cu firma- sa dea DD sa merga excelent dar nu uita ca suntem in Romania tara tuturor posibilitatilor.

si mi-am amintit .-la o postare anterioara una din fete a spus referitor la nepoti ca bunica poate vedea nepotul doar cand va dori mama(scuze nu-mi amintesc cine a spus si n-am timp sa caut)mi s-a parut destul de dura ideea-sincer eu una nu sunt de acord sa cer audienta sa-mi vad nepotul-nepoata si cred ca nici voi cand veti deveni bunice nu o sa fiti incintate sa va vedeti nepotii cu programare prealabila .
atat pentru astazi ca va plictisesc destul.
o zi si o saptamana excelenta tuturor nurorilor

Bunicuta, eu am zis, dar vis-a-vis de discutia avuta cu soacra. Nici eu nu sunt de acord ca bunicii sa-si vada nepotii cu programare, dar nu-mi place sa fiu sufocata cu sfaturi care mai de care si cu ironii la adresa mea. Eu m-am referit strict la relatia mea avuta cu soacra. Sper ca nu am facut o impresie urata pentru unele dintre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ba am facut Marina, si mi s-a parut putin cam lat la 5mm. La 7 cred ca-mi ajunge verigheta pana la incheietura degetului. S-ar putea totusi sa ma sacrific si sa luam de 5 mm daca nu gasim altceva mai subtire sa ne placa. Ca de exemplu la o bijuterie din oras am fost de 2 ori si de fiecare data aveau alte modele.

Roxi, eu nu-mi port bijuteriile prin casa, inelele cel putin. Insa sa stii ca noi am vorbit la FiresQ (aia cu diamante) si asa ne-au zis si ei, ca matuirea se duce si ei ne ofereau in pretul verighetelor intretinere continua, adica sa le ducem o data-de doua ori pe an la curatat-rematuit-verificarea pietrei.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Am fost la bijutier sambata pentru verighete si m-am descurajat/pleostit total in primul rand pentru ca ne-a zis ca modele interesante nu se pot face decat pe verighete groase si eu am degete mici, iar in al doilea rand ne-a spus ca modelele se sterg cu timpul, inclusiv matuirea . Voi ati avut probleme de genul asta cu verighetele?

e bijutieru' de la vanda? k nu inteleg... si eu am degete micute dar veriga mea e lata, de 6 mm...si modelul il stii...pt degete subtiri+mici se recomanda de 2, dar dupa cum vezi... prietenul mi-a recomandat asa!si ti-am zis, scrisul/modelele f in relief, da, se mai duc in timp...

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Cherry stai linistita ca nu-si schimba nimeni parerea despre tine! Eu am inteles ce-ai vrut sa spui!
Bunicutza, tu stii ca noi apreciem sfaturile tale, asa ca permite-mi sa explic eu..nu stiu daca mai bine, dar poate mai detasata de subiect.
Deci...fetele care au spus ce-au spus sunt "posesoare" de mame si/sau soacre care traiesc cu impresia ca sunt detinatoarele adevarului absolut in ceea ce priveste copiii. Si EVIDENT, orice proaspata mamica se simte lezata de "intruderii" in relatia ei cu propriul copil. Poate ca nu o fac din egoism sau pisalogeala, dar cu sigurantza e deranjant sa auzi ca trebuie sa-ti cresti copilul dupa "normele" bunicii sau SI MAI GRAV sa-ti fie crescut de bunici. Adica...voi faceti-l si apoi mi-l dati mie sa-l cresc. Hmmmm...parca totusi e lumina vietii mele....nu o papusha pe care o trimit de colo-colo! Pup si sper sa ne fi inteles si pe noi. Ne vrem BB-ii aproape si, de ce nu, trebuie sa fim lasate sa ne lovim de greutati ca sa invatam ce-i mai bine pt copil.
Pupi

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput