Clubul nurorilor (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Sun, si ale mele sunt subtiri, dar nu-s chiar asa de lungi. Si pentru ca eu vreau sa port si inelul de logodna impreuna cu verigheta, la 5 mm mi s-au parut late. Pentru iubi ar fi ok, pe degetul lui arata super la latimea aia. La 3-4 mm nu aveau mai nimic, cred ca un singur model, iar cel care mi-a placut cel mai mult 7mm .

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

am revenit!!!!
am fost si mi-am luat lapte pt clatite (acusi am pun sa le fac, sa fie gata pe cand vine soztu' de la munci..... )!!!

sun, cum arat "toata rosie"?? eu deschid cu opera, si nu vad nici o schimbare!!!!!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Bun revenit, Cami! Tot intrebam de tine si tu nimic. Pup la fata draga!
Alinuta eu am niste degete lungi si subtiri de pianista...de fapt de handbalista! Si verighetele au jumatate de centimetru...mie imi pareau mai groase, dar le-am masurat acush. Sunt din 3 tipuri de aur..ma rog...am plecat "chititzi" sa ne luam verighetele de "acolo" si in 3 zile ni le-au facut!
Tacutelor!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Sun, eu credeam ca ai degete de...stelista
Noi avem verighetele combinatie de aur alb cu aur galben, nu ne-a spus nimeni daca se vor strica in timp. Nu sunt foarte subtiri, dar nici late, ca eu nu am degete subtiri.

Razuca, as fi facut eu un test mai repede, dar mi-a fost teama sa nu iasa negativ, asa ca azi, fiind ziua cand ar trebui sa vina "uratii", voi afla daca este sau nu .

Fanna, cum iti merge afacerea?

Cami, sa dea DD sa fie bb, ca ne dorim foarte mult unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Lavi, arunca o clatita si spre Cluj! Hai ca ma duc la geam s-o prind Eu acuma mananc salata de telina cu morcovi. Asta e, daca-mi trebe sa slabesc...

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Fetelor, stiu ca-s off topic, dar nu ma pot abtine sa nu va cer sfatul.
Am fost la bijutier sambata pentru verighete si m-am descurajat/pleostit total in primul rand pentru ca ne-a zis ca modele interesante nu se pot face decat pe verighete groase si eu am degete mici, iar in al doilea rand ne-a spus ca modelele se sterg cu timpul, inclusiv matuirea . Voi ati avut probleme de genul asta cu verighetele?

Miresica de 15 iulie

da matuirea se duce in timp si partea aia devina lucioasa...
cu modelele nu stiu ec sa-ti zic pt ca nu avem pe verighete, model. dar de matuire iti zic sigur. la efl am patzit si cu inelul de logodna, pe care nu l-am luat din romania tocmai de aia...; am zis ca cele din strainezia sunt mai bine facute..etc. degeaba. s-a dus matuiala si totul a ddevenit lucios.

succes!

roxi foto

Mergi la inceput

quote:

Lavi, arunca o clatita si spre Cluj! Hai ca ma duc la geam s-o prind Eu acuma mananc salata de telina cu morcovi. Asta e, daca-mi trebe sa slabesc...

Miresica de 15 iulie

ihi........salata de teline cu morcovi...........eu acuma mananc fornetti (sunt innebunita dupa ele, toaat ziua as manca) si mi-am pregatit un piet de pui sa fac de papa pe cand vien sotzu'!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:

Marina, cum sa ma supi? Nici gand. Acuma nici eu nu stiu ce inseamna in timp, ca n-a zis nenea nimic, insa zicea ca se strica modelul si ca noi ar trebui sa luam in considerare faptul ca o sa le purtam o viata... Insa la ce zicea el nu ne putem face decat verighete simple, fara nici un model ca sa nu se strice... Si cand sunt atatea modele pe piata noi sa facem simple?

Raza, tu esti mai in domeniu, si verighetele pe care vrem noi sunt tot de la Vanda, sambata am vazut catalogul. Prietenul vostru ce v-a sfatuit?

Miresica de 15 iulie

in timp inseamna..cam 1 an-doi. la mien acm atata a tinut.........; am spalat vase zilnic, am facut treaba fara sa o scot de pe deget...etc. la atata activiate cam asa a tinut matuiala...ca sa-ti afci o idee

pupi tuturor

roxi foto

Mergi la inceput

doamnelor, voi cum faceti clatitele??? cu lapte sau cu apa minerala???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Lavi, poti pune lapte si putina apa minerala, ca sa nu se prinda. Cand le termini, sa ne dai si noua cate una, ca nu mai putem de pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Eu le fac numai cu apa minerala. Imi plac mai mult. Si parca ies mai pufoase. Si nua mai vorbiti de mancare...ca... fac cate o vizita pe la fiecare si mannc. Auzi la Lavinia..piept de pui

21+
POZE

Mergi la inceput