Clubul nurorilor (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Saluty,dragelor!
Mai,imi este imposibil sa pot tine ritmul cu voi,aveti o limbaritza...alt capitol ,ce sa fac daca sunt singurica cu doua bucati copii nazdravani care cum vad soare afara...trag de mine sa-i scot la plimbareala!Vreau,nu vreau...trebuie sa execut!
Mi-am propus sa nu ma mai supar deloc,vreau liniste si pace pana la Paste,atunci este si Sf. Gheorghe si ii serbez Georgianei ziua onomastica,soacrei i-am dat ignore si e ca si inexistenta pt. mine,ea vorbeste (daca vorbeste),ea aude...!
Pup toate fetele... imi sunteti tare dragi...

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by zanazanelor

Si eu am degetele tare subtirele (de printesa) si mi-am gasit niste verighete super frumoase. Sotului i-au placut de cum i le-am aratat. Sunt jumatate aur galben, jumatate aur alb, despartite de un fel de santzuletz sinuos... Le-am cumparat de la o bijuterie de langa MC-ul de la Cismigiu (chiar pe partea cu restaurantul)...

Zana, si cat sunt de late? Ca verighete frumoase am gasit si noi gramada, dar sunt late, asta e problema. In plus eu sunt din Cluj...

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Alinutza depinde ce inseamna "in timp"...ca sa se strice dupa un an nu e normal. Inseamna ca nu e materialul bun

Aaaaaaaaa si felicitari pentru stelutza. Sper ca nu te supi ca ti-am zis cam cu intarziere

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Fetelor dornice de bbi,va doresc multa,multa bafta sa fie testele pozitive...eu stiu ca cel mai sigur test se face dimineata,la prima urina...!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Marina, cum sa ma supi? Nici gand. Acuma nici eu nu stiu ce inseamna in timp, ca n-a zis nenea nimic, insa zicea ca se strica modelul si ca noi ar trebui sa luam in considerare faptul ca o sa le purtam o viata... Insa la ce zicea el nu ne putem face decat verighete simple, fara nici un model ca sa nu se strice... Si cand sunt atatea modele pe piata noi sa facem simple?

Raza, tu esti mai in domeniu, si verighetele pe care vrem noi sunt tot de la Vanda, sambata am vazut catalogul. Prietenul vostru ce v-a sfatuit?

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by camelia72
...eu stiu ca cel mai sigur test se face dimineata,la prima urina...!

Nu neaparat. Mie nu mi-a iesit nici un test pozitiv din cele facute dimineata. Am facut unul pe la ora 4 dupa-masa si ala a iesit pozitiv. Depinde de test. Sunt care precizeaza ca trebuie facute dimineata si sunt care spun ca la orice ora...

21+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

flavia iti eram datoare cu ceva...
1. Rezervare denumire firma-500000
2. Taxa judiciara de timbru-366000(taxe si impozite)
3. Timbru judiciar2*1500(posta)
4. Cazier judiciar(politie) 200000
5. Cazier fiscal(finante) 200000
6. dovada sediu social(ptr Reg.Comertului)
7. specimen de semnatura(reg.comertului)250000
8. data certa (notar) 600000
9. dovada capital social 2000000
10. deschidere cont banca 100000
11. stampila 500000
12. statut gratuit daca-l faceti voi altfel…in jur de 5 milioane-6 la toate astea adauga benzina ,nervi si timp Poate am uitat ceva…..stiu ca pe noi ne-a ajuns in jur de 7-8 mil…deoarece eram 2 asociati…asa contract de comodat ptr sediu(acasa) si ptr masina(la finante)
deja am inceput sa uit...cine stie ...pana vei avea nevoie am sa-ti zic ca e moca

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bun revenit, Cami! Tot intrebam de tine si tu nimic. Pup la fata draga!
Alinuta eu am niste degete lungi si subtiri de pianista...de fapt de handbalista! Si verighetele au jumatate de centimetru...mie imi pareau mai groase, dar le-am masurat acush. Sunt din 3 tipuri de aur..ma rog...am plecat "chititzi" sa ne luam verighetele de "acolo" si in 3 zile ni le-au facut!
Tacutelor!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Fana nu ati facut la notar sau la registrul comertului declaratie ca nu ati avut condamnari penale si alte alea? Eu stiu ca si asta trebuie, ca e valabila numai autentificata. Nu e valabila daca ai introdus-o in statul si i s-a dat data certa.

Edit: Si specimenul de semnatura se face numai pt administratori.

21+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

sunt culmea!
iar amn scris la celalalt capitol, anetrior....
offffffffffffffffff......sunt groaznica!
dar la ce repede va miscatzi cu scrisu`!!!!!!!!!!!!

mai revin!

roxi foto

Mergi la inceput