Clubul nurorilor (30)
Raspunsuri - Pagina 4
cherry22 spune:
Flavia, mi-ai facut si mie pofta de clatite. Cin' te puse sa ne spui?
si distractie placuta cu musafirii
Razuca, si mie mi-e cam rau, dar, nu stiu din ce cauza. O fi ? Tin pumnii pentru amandoua
Andreea, si al meu sot mananca numai prostii, si asta in fiecare zi, nu numai cand e bolnav. Imi vine sa-l , ca nu intelege deloc, si mai are si probleme cu stomacul. si sa se faca bine iubi al tau
Lavi, ai fost la cumparaturi? Vrem si noi !
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by marinar
Cherry, Raza sper sa fiti norocoase si sa fie cu ochisori. Eu... astept ovulatia azi , maine...
Sa te auda DD ! Ma intreba aseara "besta" mea (cea mai buna prietena+d-ra de onoare) de ce nu fac test. Si i-am povestit k m-am grabit cu celalalt si-a iesit negativ si nu mai fac pana... nici nu stiu pana cand. Da' deja iar am mancarici sa-l repet... si tb rabdare sa nu-l fac, k mi-e ca-l stric degeaba...
AMR 1 luna + ... pana la nunta
Foto
fannna2003 spune:
voi vorbiti de funie in casa spanzuratului???eu sunr cam pofticioasa de fire...se cunoaste
vreau si eu clatiteeee...sa o sun pe socrela sa faca vreo 2...ca eu azi am de
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
SunSmile spune:
Marina mersi de incurajari! Deja sunt 'beata' de emotii. Pana joi cred ca slabesc 5 kile!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
a.cicel spune:
Cherry pe al meu cred ca cel mai tare l-a lovit faptul ca nu are voie sa bea cafea. de fapt nimic cu cofeina. Iar el bea 1 litru de cafea pe zi in general. E un om terminat daca nu bea cafea. Sper ca e cumninte si nu a baut azi ca Vai de el...
21+
POZE
cherry22 spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Cherry pe al meu cred ca cel mai tare l-a lovit faptul ca nu are voie sa bea cafea. de fapt nimic cu cofeina. Iar el bea 1 litru de cafea pe zi in general. E un om terminat daca nu bea cafea. Sper ca e cumninte si nu a baut azi ca Vai de el...
21+
POZE
Andreea, al meu nu bea cafea, dar bea cola. Stie ca nu-i face bine, dar ii place gustul, ce sa-i faci. Mereu ma iau de el, dar fara prea mult succes. Viciile astea...
Razuca, eu azi fac test, daca nu vin "uratii" intre timp. Daca nu fac test, nu mai pot dormi la noapte de mancarici
Fanna, m-am gandit eu ca dai copy-paste, dar am vrut sa fiu sigura
fannna2003 spune:
quote:ai vrut sa ma simt bine...dar nu-s eu asa de isteata...sunt o uituca...
Originally posted by cherry22
[quote]Fanna, m-am gandit eu ca dai copy-paste, dar am vrut sa fiu sigura
cherry
cherry22 spune:
quote:
Originally posted by fannna2003quote:ai vrut sa ma simt bine...dar nu-s eu asa de isteata...sunt o uituca...
Originally posted by 22
[quote]Fanna, m-am gandit eu ca dai copy-paste, dar am vrut sa fiu sigura
Am un prieten care este o arhiva de bancuri, ma gandeam ca si tu. Si eu sunt uituca, azi imi spui un banc, maine-l uit.
Raza de soare spune:
cherry na, k te aud pe si pe tine cu mancariciu'...park nu mai am rabdare !da' tb sa am.. k zau nu vreau sa plang iar..decat de bucurie.. si mai bine mai am rabdare un pic...oricum, am ascuns si testul ala, sa nu fie prea la indemana. acu' tb sa ma concentrez pe invitatii, pe nunta! (da, da, de park la nunta mi-ar sta mintea mai mult..)
AMR 1 luna + ... pana la nunta
Foto
Alynutza spune:
Fetelor, stiu ca-s off topic, dar nu ma pot abtine sa nu va cer sfatul.
Am fost la bijutier sambata pentru verighete si m-am descurajat/pleostit total in primul rand pentru ca ne-a zis ca modele interesante nu se pot face decat pe verighete groase si eu am degete mici, iar in al doilea rand ne-a spus ca modelele se sterg cu timpul, inclusiv matuirea . Voi ati avut probleme de genul asta cu verighetele?