Clubul nurorilor (30)
Raspunsuri - Pagina 3
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Andreea, ai grija de iubi si sa te iei de el daca nu mananca. Barbatii astia, cand sunt bolnavi, sunt insuportabili, imi vine sa-i . si las' ca se face el bine si vezi tu atunci
Nu e vorba ca nu mananca. Dar mananca numai prostii. In loc sa manance mancare gatita. Acuma l-am sunat si bineinteles ca doarme.
21+
POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Andreea, din cate spui sigur nu-i oreion, ci doar o raceala. Of doamne ce pofta mi-ai facut cu clatitele alea... si eu cica sunt la cura...
Nu eu am inceput cu clatitele, ci Flavia. Pe ia sa o iei la intrebari.
Felicitarin pt steluta...si la mai multe
21+
POZE
lavinai spune:
offffff, flavia, ce pofta mi-ai facut si mie de clatite!! o sa ma duc sa imi cumpar lapte si am un gem de mere........
gata!!! am plecat sa imi cumpar!!!
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
SunSmile spune:
Lavi daca nu deschizi forumul cu internet explorer ci cu altceva (de ex.firefox) nu se vad glow-urile. Deci IE si o sa le vezi...ca io te vad toata roshie!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Raza de soare spune:
quote:
Apropo, cum stai cu proiectul bb, se preconizeaza a fi ceva? Eu azi astept "uratii", sper sa nu apara ca-i iau la bataie.
Incep sa am din ce in ce mai des pb cu transportul... cu spatiile inchise.. ma inverzesc la fata si-mi vine sa vars si nu stiu dak e raul meu ala care m-apuk asa, cand ii vine lui sau... si cum rusnacii nu zic nimic, sper si ma rog...
fanna, ala cu magarul e de tinut minte si spus sotului !... eventual cand e si soacra de fata...
AMR 1 luna + ... pana la nunta
Foto
impreuna spune:
Voi cobiti cu musafirii:)))
Glumesc
Ma bucur cand am musafiri, si am destul de des, nu chiar in fiecare zi, da aproape. Si asta tinand cont ca stau cu socrii, dar asta nu-i un impediment, tot timpul au fost deschisi, n-au comentat niciodata. Si aveam prieteni care veneau si stateau la noi si cate o saptamana, probabil sapt. viitoare mai urmeaza o tura din asta:)
Apropo, ziceam ca dupa-masa am musafiri, anuntati, programati. Acu m-a sunat alta prietena ca vrea sa vina sa isi scrie ceva la PC, deci eu iau o pauza:)
Cu clatitele eu am fost, adik soacra-mea, a zis ca face clatite pt musafiri diseara, va trimit si voua macar cate una asa de pofta :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Cu clatitele eu am fost, adik soacra-mea, a zis ca face clatite pt musafiri diseara, va trimit si voua macar cate una asa de pofta :)
Eu vreau 2...ca suntem 2...
21+
POZE
Alynutza spune:
Andreea, scuze, am citit mai pe fuga (adica cu o ureche in telefon) si la tine am vazut de clatite... asa ca.... Cat despre sotzul tau, eu cred ca asa is toti barbatzeii cand is betegi
Fanna, beton bancurile!
Fetelor, multzam de felicitari... Parca mai ieri luptam sa am 10 post-uri ca sa pot sa am PM...
marinar spune:
Sun numai maine nu-i poimaine. Si pe mine m-a invitat sotul pe stadion dar eu nu rezist atata timp fara apa sau wc. Si o sa fie si super aglomeratie. O sa traies momentele de acasa, oricum stau la 5 minute de stadion, asa ca........ o sa fiu "acolo".
Cherry, Raza sper sa fiti norocoase si sa fie cu ochisori. Eu... astept ovulatia azi , maine...
Fana super bancuri.
Flavia si eu as veni pe la tine dar nu cred ca am drum prin Cluj. Ultima data am fost acum 4 ani, ar fi trebuit sa ma casatoresc in Dej. E...... asta e alta poveste
va pup pe toate
marina
pozici
fannna2003 spune:
quote:le caut pe net...altele le primesc...pe urma e simplu copy paste
Fanna, bancurile. De unde le scoti, ca eu n-as putea sa retin atatea, sunt mai uituca
cherry
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)