Clubul nurorilor (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by camelia72
Razuca,hai,fa testul ala odata si zi-ne si noua...sa dea DD sa fie pozitiv ...am eu asa o presimtire ca vei face chef de chef...!

il fac cum ajung aksa...

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Razuca, nu au venit "uratii". abia astept sa ajung acasa si sa fac testul.sa dea DD sa mergem amandoua la mamici de decembrie. Si eu ma simt ciudat, am un gust nasol si mi-e cam rau, sunt ametita. Sa fie oare autosugestie, pentru ca prea imi doresc un ?

Bunicuta, nu ai fost dura, ti-ai spus doar parerea si sunt total de acord cu tine, dar relatia dintre mine si soacra nu este una buna, de aici reactia mea vis-a-vis de relatia bunica-nepoti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Sun multumesc!I-a zis sotul sa se gandeasca bine ca daca imbatraneste si va avea nevoie de noi,azilu' o mananca daca se tine tot asa batzoasa si egoista!In loc sa inceapa sa se duca la biserica sa-i ierte Dumnezeu pacatele,ca are destule,ea si acum se gandeste cum sa ne faca sa plecam din apartament sau sa o despagubim,auzi,ca uzufructul e acelasi lucru cu clauza de intretinere...!Aseara i-a listat sotul si i-a dat ce inseamna clauza de uzufruct si nici nu a vrut sa citeasca,a zis ca stie ea mai bine decat noi...ce poti sa-i faci unui om nebun si incapatanat?

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by cherry22

Razuca, nu au venit "uratii". abia astept sa ajung acasa si sa fac testul.sa dea DD sa mergem amandoua la mamici de decembrie. Si eu ma simt ciudat, am un gust nasol si mi-e cam rau, sunt ametita. Sa fie oare autosugestie, pentru ca prea imi doresc un ?

Hai ca m-ai facut sa .. k nu scap de ideea cum ne vom chinui noi cu testele...cum vom astepta sa treak alea 5 min...Gata, eu inchid pe aici... ma duc aksa, sa fac "shushu" stii, tocmai mi-a traznit prin cap k data viitoare, dak mai e nevoie, sa luam testele astea la munk..pai zau asa, ne agitam aiurea, agitam si fetele.. asa, cand va fi sa fie, anuntam in direct! Serios acum, sper din suflet sa ai rezultatul sperat! si dak vrea DD...poate si eu! v-am pupalit!

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Stai linistita, Cami! Dumnezeu le vede pe toate si in final e Singurul nostru Judecator!
Eu am intrat sa pup fetele care nu au net acasa. Ma tirez sa-mi plimb potaia si apoi sa dau cu aspiratorul si apoi avem musafiri!
Dar mai vin eu la voi, pe seara!
Pupi

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Fetelor... mi-e rau...am contracronometru.....Da, Doamne!!!!!!!!!!!! cum ajung aksa, fac testul ala..cherry, vom face in pahar amandoua..

Foto

si io si io.... doar ca la mine e test de ovulatie. Sa dea DD sa fie 2 liniute la toate

marina

pozici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SunSmile

Stai linistita, Cami! Dumnezeu le vede pe toate si in final e Singurul nostru Judecator!
Eu am intrat sa pup fetele care nu au net acasa. Ma tirez sa-mi plimb potaia si apoi sa dau cu aspiratorul si apoi avem musafiri!
Dar mai vin eu la voi, pe seara!
Pupi

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Sun, plimbare placuta!Ne auzim maine.

razuca, maine va spun ce a iesit. Bafta si tie, poate va fi cu ochi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marinar

quote:
Originally posted by Raza de soare

Fetelor... mi-e rau...am contracronometru.....Da, Doamne!!!!!!!!!!!! cum ajung aksa, fac testul ala.., vom face in pahar amandoua..

Foto

si io si io.... doar ca la mine e test de ovulatie. Sa dea DD sa fie 2 liniute la toate

marina

pozici

Marina, cum e cu testele astea de ovulatie, cum se procedeaza cu ele, le cumperi de la farmacie, cat costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

da Cherry, de la farmacie. Eu am luat Dr.Sigur si costa 88.000 lei cutia- are 3 teste. Arata ca testele de sarcina. E acelasi procedeu. daca apar 2 liniute inseamna ca ovulezi, atunci, in ziua aia.
Merg tot cu astea pt ca, desi aici pe forum au existat opinii pro si contra, Lachi (de la aspirante optimiste) mi-a spus ca le foloseste din toamna anului trecut si au fost ok, nu au dat gres.

hai ca mai vb
plec si eu acasa
poate te mai prind pana pleci si tu de la serviciu

marina

pozici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marinar

da Cherry, de la farmacie. Eu am luat Dr.Sigur si costa 88.000 lei cutia- are 3 teste. Arata ca testele de sarcina. E acelasi procedeu. daca apar 2 liniute inseamna ca ovulezi, atunci, in ziua aia.
Merg tot cu astea pt ca, desi aici pe forum au existat opinii pro si contra, Lachi (de la aspirante optimiste) mi-a spus ca le foloseste din toamna anului trecut si au fost ok, nu au dat gres.

hai ca mai vb
plec si eu acasa
poate te mai prind pana pleci si tu de la serviciu

marina

pozici

Marina, merci mult.

Mergi la inceput