Clubul nurorilor (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

mamaaaaaaa fetele, care mi-ati pus gand rau........
numai belele am facut de cand am inceput sa fac clatitele : am scapat toata punga de lapte pe mine (in poala)...1 litru de lapte.... iar acuma toate clatitele imi ies uscate pe margini....., dar nu-i nimik ca sunt bune la gust iar sotzu' ma incurajeaza.....
n-a acuma mai vrea vreuna clatite ???????
ma duc ca se mai si ard.....

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Fetelor,ma apuc de curatenia de Paste,nu prea am spor dar trebuie ca eu merg ca melcul cu copiii astea plimbareti...pe Georgi mi-a luat-o o prietena pe la fi-su iar Mihai e lipit de fusta mea!
Hai ca va pup si vedeti sa nu scrieti mai mult de doua capitole pana maine ca nu am timp sa citesc...poate mai recuperez deseara cand se culca copiii!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by marinar

Roxaniciule la matuire asa ma gandeam si eu. Si a mea s-a mai zgariat ca nici eu nu obisnuiesc sa o scot cand fac treaba, dar sa se duca si modelul.......... parca nu e in regula

marina

pozici

mda, asa zic si eu. modleul ar trebui sa ramana acolo...;cred ca depinde si de aur. aal galben e mai moale, cred, ala alb e mai atre, platina si mai tare....etc.conteaza cat d ebun e si aurul, cu sigurantza.

pupici!!!!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Ba am facut Marina, si mi s-a parut putin cam lat la 5mm. La 7 cred ca-mi ajunge verigheta pana la incheietura degetului. S-ar putea totusi sa ma sacrific si sa luam de 5 mm daca nu gasim altceva mai subtire sa ne placa. Ca de exemplu la o bijuterie din oras am fost de 2 ori si de fiecare data aveau alte modele.

Roxi, eu nu-mi port bijuteriile prin casa, inelele cel putin. Insa sa stii ca noi am vorbit la FiresQ (aia cu diamante) si asa ne-au zis si ei, ca matuirea se duce si ei ne ofereau in pretul verighetelor intretinere continua, adica sa le ducem o data-de doua ori pe an la curatat-rematuit-verificarea pietrei.

Miresica de 15 iulie

excelent! atunci mergeti la cei de la firesq. pe bune! maia les daca in banii verigheteleor intra si acea"intretinere",aveti sansa sa va arate inelele ca in prima zi.
banui ca verigheta o vei pureta mereu dupa casatorie, fara sa o dai jos de pe deget. asa incat...se va duce matuiala. daca o vei da jos zilnic, e posibils a te tina mai mult, dar tot se va duce in timp.

mergeti totusi pe variantele propuse de cei de la firesq macar aveti o garantie in plus ca au bijouri ok. si ca le apsa de ele..si au interesul ca persoanele ce si le-au luat d ela ei sa fie multumite si sa le faca o recomandare buna la randu-le.

succes!!!!!!!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Gata, mi-a plecat prima tura de musafiri, urmeaza a doua, tocmai cand va duceti si voi la casele voastre si nu mai am cu cine povesti :)

Deci: vad ca am dat startul azi la clatite, sa fie intr-un ceas bun Si eu am infulecat deja, urmeaza tura a doua:)
Lavi nu fi suparata, important e sa simti gustul de clatite si sa iti faci damblaua cu poftele:)

Fetele care sunt cu teste de sarcina pt bb, m-ati facut sa am si eu emotii. Va tin pumnii sa fie ceva, daca nu, nici o tragedie, exista sanse si data viitoare

Fana mersi mult de lista, chiar si eu uitasem ca te-am intrebat:) Saptamana viitoare vreau sa merg si eu aici la camera de comert sa vad exact ce si cum. Ieri am primit consultanta de la garda financiara, cica ma ajuta la nevoie:)

Alynutza voiam sa iti scriu azi dar n-am apucat, maine sigur o fac. Tu cand mai poti vb cu cumnata ta?

bunicutza ma bucur ca ai trecut pe la noi. Si iti dau dreptate cu ce zici, doar ca acu depinde de la caz la caz, de la soacra la nora:) Oricum pitica mea nu este lipsita de niciunul din bunici, cand la unul, cand la altul:) Si amandoua bunicile ne ajuta mult (adica mama si soacra) dar ne si respecta, nu trec niciodata peste voia noastra, doar cateodata, neintentionat.

Cami multumim ca ai facut prezenta si ai venit cu vesti:) Sper sa aveti parte de sarbatori cat mai frumoase si lipsite de griji

Mama cat ati scris, si cate voiam sa mai raspund, da am uitat. Daca imi amintesc revin:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

flavia, sunt eu aici!!! ca am terminat cu clatitele!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

am sosit si euuuuu
mai stau ceva timp, pana vine soata, ca iesim iar la alergat

marina

pozici

Mergi la inceput

eu am duc sa ma odihnesc un pic...ca am facut al clatite pana am obosit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Salutare, nurori!
Aoleeeeeu, ce spor la scris aveti...

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Flavia, esti o scumpa, un dulce si de la mine. Nu-i bai, ma gandesc ca restul sint o gasca mai inchegata si scriu mai des, iar eu doar o data seara, maxim de doua ori cind se poate. In afara de asta, am si o soacra f buna, asa ca am noroc cu ea.
Si mie mi-ai facut pofta de clatite, poate ma apuc sa fac, iar cele ptr sotul meu le fac cu mar. Distractie placuta cu invitatii!
Raza de Soare, spor la impartit invitatiile, am sa ma uit si eu la ele.
Alynutza, felicitari ptr steluta, la mai multe!!
Fanna, super bancurile, le traduc si sotului, ca ma intreaba ce e asa amuzant in forum.
la toate fetele,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput