Fetele din America (65)
Raspunsuri - Pagina 8
nematics spune:
quote:
nu s-a dus bucatareasa ca i-a murit mama, saraca,
nu pot sa cred!!!!
lui fimiu nu-i ajunge cit maninca pe bonuri - si plateste cam 380$ pe luna la masa!!!!!
noroc ca are ceva bursa
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
amuleta spune:
Nematics, iarta-mi intirzierea, azi am avut o zi de 16 ore de lucru si abia am venit. Glandele lacrimale sint la polul supero-extern al globului iar cele doua canale lacrimale sint punctele alea care se vad spre nas, pe pleoapa superioara si pe aia inferioara. O infectie a lor (si a ampulei-saculetul in care se varsa lacrimile) poate da discomfort in partea dinspre nas a ochiului si ceva umflatura pe partea laterala a nasului.
nematics spune:
Amuleta,
MULTUMESC MULT!
cred ca intr-adevar asta e, e exact cum spui tu si asa simt si eu, mi-o fi intrat ceva praf pe-acolo ca am condus cu geamul deschis in ziua cind sa-ntimplat - m-am linistit!
acum a inceput sa dea inapoi; am descoperit printre medicamente o cutie cu crema cu propolis, luata de la plafar, care este antiinflamatorie, antibacterie, antiiradiere, cicatrizanta, antiarsuri si asa mai departe si care se poate folosi si ca si crema de fata si am dat cu ea - s-a simtit imediat o imbunatatire!
lai spune:
quote:
Originally posted by nematics
Intr-un camin "nou", cu 24 etaje - ca au si camine vechi, cu WC-ul la capatul culoarului si dus comun, fara perdele!!!!
PS: si nu-ti povestesc cit de mic mic mici sunt camerele! Si prost croite, de trebuie sa calaresti scaune si birouri ca sa treci de la un pat la altul!!! Pina si la Grozavesti si Regie era mai aerisit in camere! Si-l mai obliga sa manince si la cantina, niste chestii de care asa s-a saturat ca pina la urma s-a apucat sa-si gateasca singur - plus ca nu-i ajung nici bonurile de masa pe care i le dau ei...
Eu am avut toata facultatea cat am stat la camin WC si dus la capatul culoarului sau chiar la alt etaj. Nasol, dar pana la urma era si o parte buna, ca nu trebuia sa spal eu baia Iar camera am avut intr-un an una de 99 de picioare patrate, si cu o forma aiurea. Noi din anul doi ne alegeam singuri camerele, intr-o ordine pe care o trageam la sorti, si in anul ala nu prea m-au iubit zeii. Stiu ca la un moment dat am avut si prieteni in vizita, acum cand ma gandesc nu stiu pe unde i-am bagat saracii, cred ca sub pat La cantina cand au venit ai mei parinti in vizita din Romania au cazut pe spate, noi in schimb ne plangeam tot timpul de mancare, ca era mereu cam acelasi lucru, iar eu am mai si lucrat acolo in anul intai, asa ca stiam toate mirosurile pe dinafara da' tot era bine, mey
Lai
ps cand mai vad cate un film cu scene care se presupune ca se petrec intr-o camera de camin de facultate si intotdeauna camerele sunt maaaari, luminoase, superdecorate si aranjate, ma bufneste rasul.
nematics spune:
Lai,
da' cu soarecele peste tine, mey???
da-n rest, vorba ta - ar fi pacat sa ne plingem!
lai spune:
Iuliana, partea cu soarecii si gandacii e intr-adevar cam nasoala.. aia din administratie cum au reactionat? s-au facut ca ploua? nu li se poate cere sa faca o deratizare?
Lai
bucluc spune:
Feteleeee! Cine poate sa-mi spuna repede repede extensia lui Cornel de la NOVA? Am incercat cu 891, dar se pare ca nu-i aia buna.
Multumesc!
"Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul."(N.Iorga)
Elenalove27 spune:
Help pliz
Urgent! pana plec in romania(10aprilie)am nevoie de ajutor cu traducerea(engleza/romana) pentru certificaul de divort.
si... mai vroiam sa va spun ca aseara tarziu am aflat ca sunt INSARCINATAsi ma simt EXCELENT
"Daca crezi ca exista Vesnicia si stai nepasator, meriti sa fii inchis in casa de nebuni" - un parinte
Oana_B spune:
Nu stiu cu traducerea da' io zic felicitari, sarcina usoara si un bebelus asa cum va doriti
Oana_B
pisik 4ever spune:
felicitari! sarcina usoara, elena!
multumim ptr floricica!!
You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05