Fetele din America (65)
Raspunsuri - Pagina 9
michelle7 spune:
fetelor lamuriti-ma si pe mine. cat e normal sa dai pe mancare ( de la magazin nu ce mananci la restaurant) intr-o luna? Sotul meu pretinde ca sunt mana sparta si vreau sa vad daca e asa... noi suntem 2 in casa.
ruxij spune:
quote:
Originally posted by michelle7
fetelor lamuriti-ma si pe mine. cat e normal sa dai pe mancare ( de la magazin nu ce mananci la restaurant) intr-o luna? Sotul meu pretinde ca sunt mana sparta si vreau sa vad daca e asa... noi suntem 2 in casa.
600-800$
adrienne12 spune:
Eu cheltui cam $300-400 (pt. mine, teenager si 3 pisici). AM avut o perioada cind am venit in sua cind cheltuiam cam $600-800 apoi mi-am dat seama ca pot face economii. De pilda cumpar legumele de la piata sau tarani cum ar veni, in loc de supermarket, nu cumpar lucururi care nu sint on sale, cumpar de la Sam’s club si Aldi si nu cumpar chestii de genul semi-preparate pt. ca e mai scump si nu merita. Friptura pot sa o marinez si eu, carnea pot sa o tai si eu, puiul pot sa-l transez si eu. Iar daca vreau gata transat merg la Sam’s si le iau en-gross si pun la frigider. Mai toate produsele alimentare le iau mai ieftin de la SAM’s sau Aldi. Apoi alta regula pe care mi-am impus-o este sa consum tot ce am in frigider/camara. Cind cheltuiam 600-800 laptele se strica pt. ca nu beam un gallon, salata se ofilea, intodeauna raminea mincare pe care o aruncam. Asa ca aplic principul mai putin si mai des.
michelle7 spune:
200$ / saptamana? eu is miiiiiiiic copil . ce bine.....m-am linistit
noi am inceput cu 400$ luna si acum am redus la 300$ dar chiar cumpar tot ce-mi doreste inima, doar ca ma uit de unde cumpar.
ruxij spune:
quote:
Originally posted by michelle7
200$ / saptamana? eu is miiiiiiiic copil . ce bine.....m-am linistit
Zi-i lu' sotzu tau ca ce bine ca nu m-a nimerit pe mine
Siminaf spune:
Michelle, sa mai scrii retete d-alea buuune pe aici! Eu is moarta dupa curry si-mi plac retetele cu curry. Am mai pus si eu asa, in mincare de alt fel, dar parca nu merge in orice. Adica pentru mine merge, ca-mi place, da' sa le placa si celorlalti.
Noi cheltuim numai pe mincare cam 500/luna. Nu prea incam la restaurant (maxim 1 data/luna). Dar asta si pt. ca avem bebe mic si nu prea avem cum...
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
ruxij spune:
N-am cheltuit 300$/luna decat pentru o scurta perioada de timp, vreo trei luni, in 2000, cand atat eu cat si barbata-miu traiam doar din bursa mea de 1100$/luna. Deci a trebuit sa ne limitam. Eu singura cheltuiam 200$/luna in 1999. Nu imi pot imagina sa ne incadram in 300 acum, asa ca, bucura-te inca odata ca esti tare! Si Adrienne la fel.
Elenalove27 spune:
eu sotul si copilul nu depasim 50/60 pe sapt, 250$ maxim lunar (includ si pampershi lui alvarica)
nu ma ajuta si pe mine nimeni cu un tradus :(
"Daca crezi ca exista Vesnicia si stai nepasator, meriti sa fii inchis in casa de nebuni" - un parinte