Fetele din America (65)
Raspunsuri - Pagina 5
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Sotul tau e cetatean american???
tot ptr Simina!!! E usor si dragut sa vorbesti cand nu esti incercuit din toate partile de ei!!
pai daca era cetatean aveam si eu drept de munca si dupa aia cetatenia . eu am viza H4 dependent visa for the spouseof a US worker sau cum s-o fi numind amarata asta de viza
Laura poti sa faci asta. dar inseamna sa o iei de la zero chiar daca ai 5 ani de america sa zicem. sunt multe femei cu copii pe viza asta. ele ce sa faca daca le da barbatul afara ? sa se mute in shelter si sa aplice pt viza Q sau cum s-o fi numind viza pt abuzate?
asta numai primire cu bratele deschise din parte americii nu e!
sa nu mai vorbesc ca in unele state n-ai nici voie sa conduci cu viza asta cu care poti sa stai in US 7 ani !!!
Llaura spune:
Si uite asa sotul lui Michelle nu o sa stie deseara ce l-a lovit, cand probabil o sa vina acasa si o sa capete intrebarea cand ai de gand sa ma abuzezi :-)
Se rezolva toate, sa vezi, stii cum se zice no pain, no gain.
michelle7 spune:
Llaura ti se pare comic??? Mie nu mi se pare deloc, mai ales cand stiu sigur cate indience din US sunt tinute de barbatii incuiate in casa . Stii cum traiesc femeile astea? Si sa nu-mi spui ca e vina lor ca nu se informeaza, pt ca e greu si pt o femeie dintr-o societate moderna sa se rupa de o casnicie, darmite pt o femeie crescuta pe principiul " scopul tau e sa te mariti si sa-ti servesti barbatul"
PS . In cazul meu se rezolva lucrurile cu bine ca am barbat destept
PSS vezi ca eu glumesc
Llaura spune:
Am o idee cum o duc, am o colega indianca cu care ma inteleg bine; si am coleg indian in lab, care s-a casatorit anul trecut. El era cotit sa plece in India inapoi, dar ei ii place aici si deci o sa mai stea o vreme (astia doi sunt un fel de porumbei asa, sincer el a crescut in ochii mei ca se vede ca se poarta f frumos, povesteste despre ea ca e desteapta, ii ia chestii, etc etc).
adrienne12 spune:
Michelle indienii mei de la job sint extrem de inteligenti si ma inteleg bine cu ei. Nevestele lor sint de asemenea inteligente si cu mult umor. Am doua prietene indience doctoritze (adica MD nu PhD), ambele divortate. Ce-s cu gindurile astea la tine?
michelle7 spune:
pai sa nu crezi ca toate o duc la fel de bine ca ea.... poate ea e un caz fericit ca si ea lucreaza si s-au casatorit din dragoste. de multe ori insa fetele astea isi vad sotii doar la nunta si dupa aia le aduc in US si incepe distractia.
adrienne si eu sunt casatorita cu un indian ,dar el s-a casatorit cu mine ca asa a vrut el nu ca i-a bagat maica-sa pe gat o femeie pe care a vazut-o doar in poze.
in afara de asta e o diferenta intre o sotie indianca cu studii, care lucreaza si una care poate de-abia vorbeste engleza si nu lucreaza.
ce spun eu nu scot din burta ,am citit destul de mult despre H4 si inevitabil am dat peste site-uri care discuta despre situatia femeilor din India casatorite in US, Canada etc.
ange spune:
america,am nevoie de voi
va rog mult sa ma ajutati intr=o mica problema.
fac lectiile cu fimea la engleza si mi-am prins rau urechile.Nici macar dictionarul nu ma ajuta...
Avem doua imagini si trebuie sa scriem cuvantul ce reprezinta imaginea.imi da 2 litere(a 2-a si ultima)
Prima imagine; un stalp de tensiune cu fire cu tot si literele sunt:_o_e
A 2-a imagine: o usa deschisa si un caine in usa(nu-mi dau seama ce reprezinta imaginea:intra,iesi,stai in usa si privesti...)
Literele: _o_e.
Multumesc anticipat.
michelle7 spune:
stalpul cu fire e pole
A pole is a long and stiff cylinder usually made of wood, aluminium, iron, carbon fiber, or other materials. It is often used to hold wires and sails.
en.wikipedia.org/wiki/Pole_(object)
al doilea sa fie gone ???? zic si eu.... - privesti dupa cineva care a plecat
ce greu e la scoala........
Cleomax spune:
nematics, abia azi am reusit sa-l trag pe al meu putin de limba despre fratii. de DU in particular zicea ca e greu de generalizat, ele difera de la college la college. a lui, de ex., in chapterul de la univ. of georgia e plin de rednecks, dar unde merge el sunt southern gents.normal
si eu am avut incredere in judecata lui, aveam destule dubii cand ne-a spus ca vrea sa intre acolo, mai ales ca auzisem povesti cam ciudate despre perioada de pledging. asta e aia mai rea, in sensul ca depinde mult ce le trece fratilor mai mari sa-i puna pe cei mici sa faca. ii pot pune sa bea, sa le faca curat in camera, sa-i puna sa se deghizeze in femei si sa iasa in oras, pe scurt sunt la cheremul lor.
totul e sa deschida bine ochii in ce se baga, de multe ori the writing's on the wall.
despre chestia cu test files de care spunea lai, el stia ca aceste teste sunt intr-adevar pastrate si cine vrea le poate consulta, insa un prof care se respecta nu va da voie studentilor sa pastreze testele daca intentioneaza sa dea acelasi test in viitor. la mai toate universitatile exista honor code si in general studentii il respecta. el pana acum n-a avut voie sa pastreze nici un test de la bio sau chem.
tot legat de baut, el s-a declarat "dry pledge" si nu l-au fortat sa bea. dar nici nu i-au permis sa bea asa, o bere. adica, ori-ori.
ce ma usuca pe mine de cand a intrat la ei, sunt costurile continue cu care ne terorizeaza. vesnic apare cate o cheltuiala in plus, au baluri peste baluri, inchirieri de costume, black ties- macar am baiat si nu fata, cine stie cat or costa rochiile?
in fine, m-am intins mai mult decat trebuia, sper sa te fi ajutat cat de cat.
ange spune:
quote:
Originally posted by michelle7
stalpul cu fire e pole
A pole is a long and stiff cylinder usually made of wood, aluminium, iron, carbon fiber, or other materials. It is often used to hold wires and sails.
en.wikipedia.org/wiki/Pole_(object)
al doilea sa fie gone ???? zic si eu.... - privesti dupa cineva care a plecat
ce greu e la scoala........
aoleu ce dragutza esti.merci mult
chiar intrasem in panica ca se va duce copila cu tema pe jumate facuta
sa stii ca acel caine sta in fund in usa si se uita dupa cineva...moamaaaa ce tare esti! merci de 1000 ori