Fetele din America (65)
Raspunsuri - Pagina 4
Sanca spune:
Fetelor, vin si eu aici cu un mic comentariu, citit recent pe American Thinker. Imi place opinia tipului in articolul asta despre hispanici:
http://www.americanthinker.com/articles.php?article_id=5383&search=meyer
forte spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
Forte cunosc tigani curati si cinstiti in Ro si ramani murdari si necivilizati. Imi rectific exprimarea: a-i uri pe hispanici pt. o minoritate nespalata de mexicani este la fel cum a-I uri pe romani pt. tiganii nespalati intilniti la cersit in Europa. Satisfacuta acum?
nope. Corect ar fi: sa-i urasti pe toti romanii din cauza unei minoritati de romani hoti care au ingrozit Vestul. In Canada am auzit ca sint romani cit se poate de verzi cei care fura din magazine si le vind ieftin celor cu venituri mici dar nu pot sa stea fara haina de blana. (desi incep sa cred ca sintem minoritari romanii care gindim corect si nu cautam sa furam si sa inselam prin orice mijloace. Numai la minarii si inselaciuni se gindesc cei mai multi)
nematics spune:
quote:
desi incep sa cred ca sintem minoritari romanii care gindim corect si nu cautam sa furam si sa inselam prin orice mijloace
forte,
ai urmarit si tu topicul ala recent de pe forum despre a cumpara lucruri furate?!!!
incep sa cred si eu ca astia care-s corecti nu numai ca sunt o minoritate dar sunt un endangered species...
m-a socat si pe mine o lege din 2003 care iti dadea voia sa-l denunti pe vecin la politie daca ti se pare ca are fatza de terorist!
si o reclama la TV despre "watch your neighbourhood" - un tip care isi spioneaza vecinii si e incurajat in reclama sa faca asta - nu stiu daca ati urmarit-o!
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
Laura Takacs spune:
quote:
Originally posted by nematics
[quote]
m-a socat si pe mine o lege din 2003 care iti dadea voia sa-l denunti pe vecin la politie daca ti se pare ca are fatza de terorist!
si o reclama la TV despre "watch your neighbourhood" - un tip care isi spioneaza vecinii si e incurajat in reclama sa faca asta - nu stiu daca ati urmarit-o!
De aia mi-am luat casa in varful dealului la tzara si inconjurata de ferme, sa nu am vecini!!! Vecinii de aici sunt mai rai decat cei din Romania, asa cum mi-i amintesc eu (de aia din Ro vorbesc). Ii deranjeaza simplul fapt ca-ti pui mocheta care ai scos-o din casa in driveway-ul tau pana iei un dumpster sa o arunci, si te reclama la "municipiu". Sau ca ai muzica prea tare in noaptea de Revelion.
Llaura spune:
quote:
Originally posted by Sanca
Fetelor, vin si eu aici cu un mic comentariu, citit recent pe American Thinker. Imi place opinia tipului in articolul asta despre hispanici:
http://www.americanthinker.com/articles.php?article_id=5383&search=meyer
Sanca, interesant e ca tocmai am avut o discutie cu o prietena de aici din departament (Texas girl), m-am luat de ea ca l-a votat pe Bush, si parerea ei suna cam ca articolul tau :-)
corinadana spune:
quote:
Originally posted by michelle7
Laura ai dreptate in ceea ce priveste " tara cu inima mare" sua e mai degraba ca un prieten care ti-e prieten atata timp cat nu-i ceri nimic. Eu una ma simt foarte "acasa" aici , imi plac si mexicanii si americanii dar nu pot sa uit ca , desi sunt legal aici, daca barbatu-mio maine divorteaza de mine nu am nici un drept , nici macar nu stiu daca m-ar primii vreun shelter.
Sotul tau e cetatean american???
tot ptr Simina!!! E usor si dragut sa vorbesti cand nu esti incercuit din toate partile de ei!!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
Llaura spune:
quote:
Originally posted by corinadana
[quote]Originally posted by michelle7
desi sunt legal aici, daca barbatu-mio maine divorteaza de mine nu am nici un drept , nici macar nu stiu daca m-ar primii vreun shelter.
H4, hm? daca divorteaza de tine, pleci. Shelterul te primeste sa-ti revii (daca te bate) si apoi pleci. (am avut si eu viza din asta, stiu exact cum e)
Laura Takacs spune:
quote:
Originally posted by Llaura
[quote]Originally posted by corinadana
[quote]Originally posted by michelle7
desi sunt legal aici, daca barbatu-mio maine divorteaza de mine nu am nici un drept , nici macar nu stiu daca m-ar primii vreun shelter.
Lasa ca te ajut io sa faci affidavit ca ai fost mentally abused, si nu te mai da nimeni afara.
Llaura spune:
Tiza, tare mi-e teama ca tot te da, daca abuzatorul nu e USC.
Gluma-gluma, dar mai demult vazusem un subiect despre asta pe un forum de femei indiene, ai caror soti lucrau in US.
adrienne12 spune:
Forte draga ai inteles ideea¡K din fericire eu m-am dezobisnuit de specimenele astea pe care le descrieti voi¡K vecinii mei in afara de faptul ca m-au reclamat ca n-am curatat zapada de pe troutuarul din fata casei (statia de autobuz e pe trotuarul din fata casei mele) cit timp am fost in Cancun in decembrie sint ok¡K mai dau ei muzica country tare dar atunci le pun si eu salsa ƒº