Dr. Tutunaru (12)
Raspunsuri - Pagina 11
clio spune:
Hristos a inviat!
Uki si Bestutza, multumim pentru urari! Ne-am bucurat sincer ca v-ati amintit de noi! Pupici!
Nicoleta si Alexia (21 aprilie 2005)
kid2003 spune:
Clio, La MULTI ANI fericiti si impliniti Alexiei cea frumoasa. Ce a luat de pe tava??? mare!
Laura, mie T. mi-a zis sa astept minim un an dupa ceza ca sa raman din nou...si mi-a zis ca a doua oara am sanse mari sa nasc natural si asa voi si face (daca ma lasa) Dar in 2007 sa intram in UE!
Adriana mica spune:
Buna fetelor,
Hristos a Inviat!
M-am intors in sfarsit din "calatoria de Paste.
Eu in fiecare dimineata simt bulbuci in partea stanga, dar nu stiu daca este bebe. Sper sa fie primele miscari.
Vesti bune: rezulatat Triplu Test negativ. Ura! T. a zis sa il sun cand am rezultatul: stiti cumva cand este in tara, si cand este cel mai potrivit moment al zilei pentru a fi sunat?
Vesti nu prea bune: am racit (imi curge nasul dar nu fac temperatura). Am luat ceva Eferalgan (cate o lingurita pe seara din cel pediatric, echivalentul a 1/3 pastila)+ apa de mare pentru bebelusi (pentru desfundat nasul). Sper sa nu fie un tratament prea invaziv, ca nu mi-a venit sa il sun pe T. chiar in ziua de Paste.
Adriana 16+
Vine barza
Varsta bebe
Pozici
madau spune:
Adriana daca testul e negativ poti sa stai linistita si sa vb cu T cand vine in tara. Referitor la ora..cred ca cel mai bine e dupa 17 cand de obicei e la cabinet.
Ptr raceala baga OSCILLOCOCINUM la greu si lamaie la fel.
Sanatate maxima!
Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 4 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
Cata_adr spune:
Buna fetele,
si mie mi-au trimis rezultatul testului cei de la gentic Lab chiar foarte repede. Au zis ca luni si l-am primit azi. E negativ!
Apropos..domnul doctor chiar nu e in tara???? Vroiam sa-l sun
Cata + puiutul din burtik :)
16+
----------------
You really can change the world if you care enough!
Adriana mica spune:
Cata, bravo pentru rezultatul la Triplu test.
Am si eu o intrebare: tie ti-au luat in calcul varsta sarcinii dupa UM sau dupa masuratorile de la echo facuta de T? Eram curioasa.
Adriana 16+
Vine barza
Varsta bebe
Pozici
Cata_adr spune:
Adriana...dupa masuratorile facute de Tutunaru. Fusesem cu o zi inainte la eco.
Oricum sper sa fie ok acst test si sa nu fie facut aiurea, doar ca sa dam niste bani.
Il voi suna si eu sa-i spun rezultatul sa vedem ce zice.
Sper sa fie totul ok
16+
----------------
magghyc spune:
Adriana,
Triplul test se face dupa masuratorile facute la eco (de Tutunaru sau de Iosup, depinde cum ai nimerit, la mine a fost T pentru ca am facut Pregnyl pana la 14 s si am asteptat 2 saptamani pana sa pot face TT).
Eu am avut o problema cu cei de la genetic lab pe aceasta tema, pt ca diferenta intre UM si varsta ecografica era in acel moment de vreo 8 zile, si ei nu si nu, ca imi iau in calcul UM si nu eco...Si pana la urma am primit pe mail 2 rezultate, unul negativ (cel dupa eco) si unul pozitiv (cel dupa UM). Iti dai seama ca mi-a picat fatza, aveam risc de defect tub neural 1/80 fatza de risc estimat 1/1000.
Am vb cu T, care s-a relaxat cand a auzit ca e vb de tub neural, si mi-a zis ca l-ar fi vazut Iosup la eco daca era sa fie de la 14 s. Ceea ce Iosup a confirmat la 20 de s (ca nu e nimik) si ne-am linistit.
In fine, ideea e ca daca nu-mi faceau calculul dupa UM nici nu mai aveam stresul asta...Dra la mine musai sa fie sarcina cu peripetii (speram in final fericit, totusi)....
Magg cu Nichita 35 de s+
magghyc spune:
Cata_adr,
uitai sa iti zic ca mie nu mi se pare delok aiurea acest test. Poate fi o indicatie pt amniocenteza, daca e cazul, ceea ce f important de stiut. Ca doar toate vrem bebei sanatosi, nu?
Magg cu Nichita 35 de s+
Cata_adr spune:
Magghyc - pana acum nu auzisem de acest test si nici prietenele mele care au nascut nu l-au facut. Oricum, ma bucur sa aud de la voi ca nu e facut chiar aiurea. Asa mai zic gurile rele.
Da, toate vrem bebei sanatosi si nu imi pare rau ca l-am facut. Oricum, sunt cumintica si fac tot ce-mi spune doctorul, caci am incredere in el
Multam...
16+
----------------