Impreuna, Timisoara (41)
Raspunsuri - Pagina 4
katik spune:
ana mama, am uitat mai inainte: eu si cu cardu' ma descurc greu d'apai cu banca, e si mai greu. e complicat rau pentru paminteni
doris, cred ca am scris de-odata, adica ne-am ocolit
20+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
bulina_buclucasa spune:
Buna!
Silvana, sanatate multa!
Ana sa stii ca si eu visezi sa am cindva un acoperis al meu....m-am cam saturat de chirii, dar ca sa obtii un credit este foarte dificil si eu imi cam pierd speranta ca v-om reusi....
Eu si fetita suntem ok, ne luptam cu incercarile vietii, dar daca suntem sanatoase atunci este suficient, ca restul sunt chestii peste care poti sa treci.....Avem 6 luni si 8 kg, gingurim, stam in fundulet, ridem cu hohote, suntem papacioasa si suntem un pic alintus ca doar mami ne cam rasfata
Sincer...nu mai pot de drag, cum spunea cineva mai sus este raza mea de fericire in fiecare zi
Va pup pe toate si va doresc mult bine!
Gabi si noua ne este dor, poate ne vedem in week, macar un pic
Doris-Alina spune:
Dragelor, am uitat ceva...
Pentru cele care sunteti ocupate si poate v-a scapat subiectul, va rog sa cititi asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72886
La 1 iunie, DC implineste 5 ani.
Va cer pararea, ce putem organiza, aici, in Timisoara, cu aceasta ocazie?
Dupa ce ne hotaram, va posta una la Discutii generale, in numele tututor, si va anunta cum vom sarbatori noi, Timisorenii...
Ce ziceti?
Eu propun, fiind 1 iunie, o mare intalnire, cu copii, de ziua lor, cu sotii, catei, animale de companie si ce mai vreti voi, undeva in parc...iarba verde....
Sa facem multe poze....
Ganditi-va....
Timisora, dupa 41 de capitole, are un cuvant de spus!
Nu-i asa?
Astept propunerile, sa nu mai iau castane in cap ca eu sunt buricul pamantului, ce doriti aia vom face, eu doar v-am adus la cunostinta evenimentul!
OK, Timisoara???
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Mihi spune:
nu stiu daca are rost sa mai scriu...de miscat nu mai pot misca nimic...eventual din rau in mai rau...desi nu asta e dorinta mea...
Interventzia Giovei si a Andei mie mi se pare deplasata atata timp cat scrietzi aici din an in pasti...si mai ales ca nu ne cunoastem suficient...si in loc sa aplanam conflictul...punem gaz pe foc.. asta nu inseamna ca nu putezti continua asa...fiecare intra cum poate si cum ii pica bine..
fetelor pt mine toate suntetzi egale...poate ca, cu unele dintre voi sunt mai compatibila decat cu altele...nu va cunosc nici macar 50%...dar iau ce-i bun de la voi si nu pot uita cum atzi "sarit" toate atunci cand eram distrusa din cauza lui Octa...mi-ati dovedit toate ca avetzi un suflet mare...cu un sfat, cu bani la ziua lui sau pur si simplu fiind alaturi de mine...si pt asta va sunt vesnic indatorata..
Nu inseamna ca daca inca ma intzeleg cu una...sunt impotriva celeilalte...incerc sa fiu cat se poate de neutra si sa va iau asa cum suntetzi pe toate...
din pacate in noi e si o parte rea care uneori isi face de cap si face rau in jurul nostru si chiar noua...daca am reusi sa dominam aceasta parte rea am fi castigate...
iubirea, iertarea inobileaza omul nu rautatea, invidia, insulta,etc
Toate avem copii sau ne dorim...si numai gandindu-ne ca pacatul nostru i-ar putea afecta in vre-un fel ar trebui sa incercam sa credem In D-zeu si sa ne schimbam in bine...
io zic ca nu intamplator ne-am intalnit...si sa nu lasam acea fortza negativa sa ne dezbine..."impreuna timisoara"...
pt mine in "impreuna tm" sunt incluse si fetele care au plecat...
ar trebui sa ne cerem iertare unele ftza de celelalte...sa la lasam orgoliile deoparte...si sa dam dovada de maturitate si de iubbire...
va rog sa ma iertatzi anda si giova ...dar asa am simtzit...poate ca ma insel...
mihi
am nevoie de voi...voi suntetzi "psihologul" meu...na
si nu uitatzi ca toate suntretzi mame de suflet pt Octa si el din cer va priveste....
katik spune:
mihi, frumos!
pupici la cavalerii tai!
20+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Doris, faina propunerea ta. Eu sunt de acord. Super ideea!!
Mihi, hai sa lasam deoparte micile neintelegeri si sa privim inainte.
Lili, saru' mana. Sa-ti traiasca fetita. Ce mare e deja!!
Katik, nici eu nu stiu exact cum e operatia cu laser, dar stiu ca e mai usoara si ce e mai important ca nu le scoate, ci doar le micsoreaza.
Va pup
Silvana si soricelu' Paul
Ana68 spune:
Hai sal'tare inca o data,
Dana-danitin....lasa ploaia cu ale ei si revino in zona...Ce optimism,mama draga?!....Imi vine sa fac spume la gura injurand sitemul bancar din Ro,insa imi amintesc ca suntem in Romania....si sansele de a face ceva plauzibil si tactil...sunt sub nivelul marii...Asa ca,draga mea,cheer up! life goes on!Ca o viata are omu' si-o gaura in fund!Iar cu sefu casei tale...razbunareeeee!Iesi in oras,cheltuie pe ceva ce iti doresti,fa o schimbare de look...Te pup!
Katik....si io ca tine.Prima data cand am avut cardul in mana...jale!Cateva luni am tot mers cu un coleg la banca sa imi scot salariul,ca io imi prindeam urachile acolo...
Doris,multam' de ajutor,insa mai astept...Intai sa vedem ce se mai intampla cu Cta si sa treaca si vara....M-am linistit brusc si parca as fi incasat electrosocuri....Ma resemnez pana in toamna.
Cu intalneala de la ! Iunei....suna fain,bani sa am!
Lili...heheheheheehe...ce fetita mare ai...pai face multe lucrusoare pentru varsta ei,dar nu mai comentez,caci copilasii din ziua de azi sunt copilasi atomici,pe bune...Asa e daca sunt nascuti in era vitezei!Sa fie sanatoasa si voi la fel!Cu acoperisul,mde!...facem ce putem si cum putem!Sa aveti parte de bine!
Mihi....asa e si in viata:cand azi esti fericit si iti e bine,cu siguranta maine se va ivi ceva sa iti strice fericirea!Nu te mai supara!Tu sti ca noi am avut ceva neintelegeri,insa ,vorba ta,le-am depasit si p-orma ne-am pupat.Sa fi sanatoasa si la grijile mari in seama oamenilor mari....Sa copilarim si sa ramanem cu sufletele curate!Te pup!
Gagici....va salutez din mers!Pup si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
gabirus spune:
LA MULTI ANI, COSMINA! Vrei nu vrei, noi tot ne gandim la tine [;-)]
Ana, stiam eu ca e nasoala faza cu creditele Imbarligat rau ... Sper sa gasiti o solutie.
Danitin, pana acuma nu am pus zile onomastice pe lista. Ca alea stie toata lumea cand sunt si se felicita toata lumea care este inclusa in sarbatoare Floricica ta este catolica sau ortodoxa?
Doris, ideea mi se pare frumoasa. Sper sa reusim sa o materializam. Mai bine in parc, zic eu, la iarba verde e mai complicat si poate ca nu reuseste sa vina toata lumea.
POZE
gabirus spune:
Am uitat sa mentionez: pentru prima data azi LUCAS S-A RIDICAT SINGUREL IN PICIOARE in patutul lui!
POZE
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Cosmina, cu toata brambureala care e in capul meu, am uitat sa te felicit. Din toata inima un sincer si calduros la multi ani, sa fi sanatoasa, fericita si implinita.
Gabi, felicitari. Zilele trecute ma uitat si eu in albumul lu' Paul si m-a apucat, din nou, nostalgia bebeilor. Katik, te rog sa nu mai spui nimic.
Felicia, pe unde esti? Ai ajuns in "plecam.ro"?
Va pupa
Silvana si soricelu' Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici