Impreuna, Timisoara (41)
Raspunsuri - Pagina 5
katik spune:
LA MULTI ANI, COSMINA!. cu toata agitatia asta, n-am citit inceputul
silvana, sa spun....sa nu spun, ma mai gindesc
gabi, felicitari, sa-ti traiasca feciorul! acusi o ia la fuga, atunci sa vezi....
ana, mie ar trebui sa-mi fie si mai rusine ca am card cred ca de trei ani dar tot degeaba, cred ca m-am babit rau de tot
na, va las ca trebuie acusi sa plec sa aduc taifunul de la cresa
20+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
Ana68 spune:
LA MULTI ANI ,Cosmina si din pertea mea.Scuze de intarziere.Sa ai parte numai de bine si fericire alaturi de cei dragi!
Gabi,felicitari!azi-maine o sa o iei la fuga dupa el!Imbarligat,neimbarligat...cu bancile asta e viata;cand e soare iti dau umbrela si cand ploua ti-o iau inapoi!
Meyyyy....si maine mai avem un sarbatorit,pe Lorand,flacaias de Mihi...Multi ani traisca,la multi ani!!!!!Mihi,dai un suc,chiar si virtual?!Sa-ti creasca mare si sanatos baiatul!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
bulina_buclucasa spune:
Doris, faina ideia, dar cum zice si Gabi sa ne adunam undeva in parc ca sa poata veni si parintii cu bebici mici, ca eu prea departe cu puiutul nu prea....acusi o apuca urlatul...
Katik si eu te salut, cu drag
Cati, am tot incercat sa te sun dar nu am reusit{pe fix}, sper ca sunteti bine tu si Maia. Te pupam si sper sa ne intiulnim in parc...poate o fi si mai frumos ca astazi
ciocolata cu piper spune:
Ceau fetelor din TM,
Doresc in primul rand multa sanatate copiilor si multa rabdare parintilor.
Sa stiti caci la prima intalnire pe care o veti programa voi veni cu siguranta.
Ana draga eu lucrez in domeniul financiar-bancar si daca ai nevoie de orice informatie te voi ajuta cu placere.
Poti sa-mi scrii pe mail de ce ai nevoie si eu iti voi trimite informatiile.
In rest ce sa va spun,fiica mea este cam racita,sper sa-i treaca fara complicatii,are astm si la raceli poate face crize.
Vremea asta ploioasa nu-i prea prieste.
Cu toate ca am citit postarile de pe forum nu pot sa raspund la fiecare in parte.Cei care au probleme de sanatate le doresc multa ...multa sanatate sa depaseasca cu bine aceste momente.
Si eu am trecut prin multe cu fiica mea,am petrecut multe zile prin spitale si stiu cat este de greu.
Ar fii frumos sa ne intalnim toate cu familiile la o iarba verde cand se face cald.Imi place ideea.
Cu siguranta voi spune prezent la urmatoarea intalnire.
Bye,bye fetelor
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Mihi, sa-ti traiasca Lorand, sa fie sanatos, cuminte, si sa va aduca in viata numai bucurii...
La Multi Ani, Lorand!
De la mine,
De la Ines, mai multi,
Iar mamicii, un buchet mare de
Gabi, incredibil, Lucas e baiat mare de acum...
Cred ca ai avut o mare bucurie ieri....
Pupaleste-l si din partea mea si a lui Ines!
Denisa, te trec deja pe lista pentru urmatoarea intalnire...
Lili, s-a notat dorinta ta, care de altfel cred ca va fi a majoritatii.
Deci, ramane in parc, acum sa va ganditi in care?
( Botanic, Rozelor, Central?)
Fetelor, mi-a stricat vremea planurile....
Trebuia sa o imbrac pe Ines cu o rochita frumoasa, dar ploua.....
Oricum vom merge cu taxi...
Vine si nasica, si pentru premiere, si pentru shoping, la bb!
Pupici in grup, pentru toate!
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
silvana75 spune:
Ceau fetele,
La multi ani fericiti Lorand, sa cresti mare, voinic si sanatos.
Doris, voi cand mergeti la Expo? Azi sau maine? Neuronul meu inoata singur-singurel
Denisa, la ce medic pneumolog mergi cu fetita?
Va pup si va doresc un vichend insorit
Silvana si soricelu' Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
Doris-Alina spune:
Silvana, ai baut azi cafeaua?
Da, mey...acum ne pregatim, si la 11,30 plecam, ca vine si Buni si Vali!
O sa facem multe poze....
Ma enerveaza frigul si ploaia asta!
Voi maine sunteti, nu?
La 11?
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
silvana75 spune:
Nu, Doris, nu am baut cafeaua acu e pe vine
Multa bafta, tinem pumnii.
Da, noi suntem maine la 11.
Silvana si soricelu' Paul
anda spune:
Cum scriu din an in pasti vb lui Mihi, am zis ca daca tot vin pastele, sa prestez
La Multi Ani Cosmina!
La Multi Ani Lorand! Sa cresti mare si voinic!
Silvana, nasol cu polipii astia; cred ca si pe noi ne paste o vizita la doctor. Eu inca nu m-am hotarat sa mergem cu ei la scos, mai incerc cu mare si munte; am luat aparat salin de camera si parca-i mai bine. Oricum vedem ce-o fi dupa intoarcerea la gradi.
Alexa, ai aparut mama? Ai fost plecata sau doar munca? Si la noi e dezastru, am reusit sa termin ieri, asa ca am liber vreo 2 zile...
Ana puiu, dau o bere, tie chiar si 10 ca meriti.
Lili, felicitari pentru papusa, sa-ti fie sanatoasa si voioasa.
Ciocolato sper sa ne vedem la urmatoarea intalnire. Chiar?! Cind o facem fetele?
Gabi, Lucas super baiat. Pregateste-ti spatele pentru urmatoarele luni. Mult si antrenament.
Doris, bafta azi la expo. Sper sa ne vedem cumva pe-acolo. Daca nu ajung azi, maine sigur. La voi care-i programul?
Si pin' la anu: Pupici la toata lumea.
anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/
danitin spune:
Ciao, fetele!
Mihi sa/ti traiasca feciorasul, sa creasca mare si sanatos, sa/ti aduca multe bucurii si sa fie mereu foarte fericit
Doris scuze, nu am vazut decat acum postarea ta de ieri, asa ca nu stiu cand e premierea printesei, chiar ca era fain un material cu ea, si nu am nr. tau de tel sa te sun, incerc sa ajung cat mai repede acolo si poate va mai prind. Oricum la noi e nebunie astazi deci pana mare de masini si operatori.
Gabi zici ca s/a ridicat singur, azi maine fuge dupa fete...In alta ordine de idei, am observat ca onomasticile nu se pun pe lista dar cu putina lume stie ca Loriana mea e si Florina am ioncercat si eu marea cu degetul.
Ana as lasa eu ploaia cu placere dar de la ea cred ca m/am ales si cu un pui de raceala asa ca ma afund din ce in ce mai mult in butoiul cu melancolie. Pe de alta parte as lasa eu seful casei in toanele lui da chestia e mai psihologica decat pare. Adica, pana nu demult castigam aprox la fel (de prost), aveam cam acelasi orar si cerc de prieteni. Acum lucrurile s-au cam schimbat si cred ca platesc tributul pentru anii in care ne-am ajuns unul altuia.
Katik ce face taifunul?
Angy esti implicata in concursul Alma Cornea?
Eu tot in toane foarte negre sunt. Ieri am avut o surpriza atat de nasoala incat, dupa foarte multa vreme, m-a bufnit plansul in public. V-am spus ca am fost anuntati ca vom lua doar jumatate din salar. Ei bine, intre timp am vorbit cu seful, i-am explicat ca eu chiar muncesc foarte mult, ca am un copil si nu-mi permit sa nu am bani pentru el, ca fara multi din firma lucrurile ar merge la fel dar daca sunt eu nevoita sa plec vor fi problºeme destul de serioase. A parut sa inteleaga si mi.a promis ca va face ceva in asa fel incat sa fiu multumita. Ei bine, ieri a venit contabila si a fost extrem de urat. E lunga povestea dar trebuie sa ma descarc cumva. In martie eu am mai avut 10 zile de CIC. Ca sa ne dea salariile la jumatate trebuia sa ne treaca in CFS 14 zile. Ei bine, a fost cat pe ce sa mi le adauge la CIC si sa iau banii pe 6 zile lucrate in conditiile in care am fost tot timpul pe baricade. Am protestat, pana la urma s-a rezolvat asta dar am luat cu cateva sute de mii mai putin de jumatate de salar. Efectiv am plans pentru ca in 16 sunt Floriile si vroiam sa sarbatorim spiridusul si imediat pe urma ar trbui sa vina iepurasul. Am inceput sa plang, m-am imbracat si am vrut sa plec. Pe urma mi-am dat seama ca mi-as fi batut juc de munca colegiilor mei care ar fi ramas cu materialele pentru care muncisera o zi intreaga nedifuzate asa ca am ramas. Dar am un gust foaret amar...
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana