Impreuna, Timisoara (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ana, io-s aici, cand ai chef de vorba, da un semnal!

Amutza, LA MULTI ANI pentru sotul tau! Mai vino si tu la un pahar de vorba, ca nu te prea prinde omul pe aici.

Doris, si eu am vazut sirena la Mall, la Diverta si la etaj la unul din magazinele cu jucarii. Ai de unde alege.

Propun sa ne preschimbam din nou denumirea. "Impreuna, Timisoara!" cu toate regretele este o ipocrizie.

POZE

Mergi la inceput

Ca m-au intrebat unele din fete cum propun sa modificam numele, eu zic ca cel mai potrivit ar fi simplu, Timisoara.

Hai fetelor, de ce doar cititi si nu mai scrieti?

Va rog frumos sa va exprimati, sa comunicati!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Gabi, eu sunt de acord cu Timisoara.
Si mai propun ceva: in lista sa ramana numele fetelor care posteaza.

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Silvana si soricelu' Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Salut fetelor,

pun un link la un subiect ce l-am postat pe discutii generale. acum ma gandesc ca poate-i mai nimerit sa-l vedeti si voi aici :)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73899

Va pup,

Mariaa

Mergi la inceput

Ooooo, saracuta :-(

Eu stau in Circumvalatiunii. Daca as avea casa iti jur ca as lua-o, mai ales ca iubesc Labradorii. Dar am sa mai intreb pe ici pe colo.

POZE

Mergi la inceput

Mariaa, am trimis mail in firma. Te rog eventual sa imi triti pe PM nr tau de tel, in caz ca vrea cineva sa infieze catelusa.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Gabi de acord cu Timisoara , simplu.

Maria nici eu nu stau la casa dar intreb daca are cineva nevoie.

Pupici

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Trimit nr. tel. si chiar asa: cel mai bine ar fi sa-i gasim pe cineva care sta la casa, e tare vioaie si se zbenguie intr-una...eu am un husky si il epuizeaza :) aleaga toataaaa curtea.

Maine am sa pun aici o poza cu ea, poate-i mai usor asa.

Mariaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Mariaa un coleg de-al meu ar fi interesat. Trimite-mi te rog nr tau de telefon la adresa Claudia.Moruz@alcatel.ro
Merci

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, fetele!
Adevarul e ca m-am cam sifonat putintel in lipsa felicitarilor pentru spiridusul Florina si a unei intrebari de genul, Dani, cum a fost de Florii. Dar asta este, cum spuneam si pe un PM, poate povestile despre existenta mea nu au fost suficient de interesante sau voi nu ati avut timp ... la urma urmei nu e un capat de lume.
Doris - chiar nu am vazut mesajul tau, mea culpa...
Ana - cu sau fara felicitari la timp tu ramai aproape de sufletul meu ... cum sa ma supar pe doza saptamanala de optimism
Irina - multumesc si tie de urari. Stiu ca tu esti credincioasa, as vrea sa te intreb cu e cu impartasania la copii micuti. Din pacate am crescut intr-o epoca in care religia era subiect tabu iar ai mei nu erau nici ei cine stie ce crediniciosi asa ca nu prea stiu cum stau lucrurile. Ma poti lamuri tu?
Amutza - La multi ani sotului si multa fericire impreuna.
Mariaa - chiar nu stiu pe nimeni care sa-l vrea. si chiar daca as stii, am si eu 5 de cazat, cei care stau in curtea sediului firmei unde lucrez asa ca problema e mare...
Silvana - iti tin pumnii pentru mine si ii doresc puiutului tau multa sanatate. Multumesc pentru urarile de Pasti, iti doresc si tie sarbatori fericite.

Si acum ... despre schimbarea numelui. Cred ca trebuie sa ne gandim bine inainte de a o face. Pierdem o traditie care ne aminteste de intamplarile prin care am trecut, impreuna. Bune sau rele ...
Si ca idee generala, poate e o simpla impresie, dar nu dati cu
eu am simtit in ultima vreme un fel de instrainare, parca nu mai suntem la fel de aproape. Parca nu se leaga dialogul. Cineva vine si spune ce frumos a petrecut in week end, vin alte trei patru postari despre cu totul altceva, altcineva intreaba o chestie si nu i se raspunde ... Contraargumentul ar fi ca decat o chestie de politete de gen ma bucur ca esti bine sau te-as ajuta dar nu stiu, mai bine fara. Dar tocmai asta era farmecul topicului. Faptul ca puteam povesti despre ale noastre avand parteneri de discutie, ca era cineva acolo pe umarul cui puteam plange, pumni stransi si ganduri bune in momente de cumpana, sfaturi si sugestii cand nu stiam incotro sa ne indreptam sau, pur si simplu, un alt om in fata unei tastaturi care sa-ti spuna Buna ziua - ma gandesc la tine pentru ca iti citesc postarea. Daca vreti sa mergem impreuna hai sa lasam orgoliile deoparte, sa ne cerem sincer scuze daca gresim sau sa protestam energic daca ne simtim neglijate. Hai sa fim prietene, macar pe net, daca timp de intalneli nu avem. Oricum asta era si ideea, o comunitate virtuala in care sa ne impartasim gandurile, clipele frumoase si sa gasim sprijin in caz de nevoie.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput