Impreuna, Timisoara (41)
Raspunsuri - Pagina 13
gabirus spune:
Ionelalit, Thessa, multa sanatate mamelor voastre si Doamne-ajuta (sper ca am inteles bine, este vorba despre mamicile voastre sau numai mama ta, Ionela?). Poveste-ne si noua, poate te ajuta putina sustinere morala
Spor la munca, fete ocupate ce sunteti!
Eu sunt acasa azi si ingrjesc Lucasul. Se simte mai bine, dar inca a facut putina febra. Merg cu el dupamasa la medic sa vedem ce este.
POZE
Ana68 spune:
Salut si "Paste Fericit !" tuturor celor ce au serbat Pastele duminica aceasta...
La noi a venit deja iepurache,sambata,cu incaltaminte la copilasi...Mai avem de luat ceva dulciuri si...ne-am scos si anul asta.
Fetelor...sa speram,asa cum mi-a urat mama Dolores a noastra,ca se va indeplini visul cu casuta...poate o aduce iepurasul la spinare...Glumesc!Asa ca zic in continuare :saru-mana,draga Ciocolata cu piper si astept cu nerabdare vestile tale si sa ne vedem!
Silvana,cum se mai simte Paul?Ti-au placut bebeii de martzipan?
Dragelor,va doresc o saptamana minunata si sa aveti parte numai de realizari!Mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
danitin spune:
Gabi - iti multumesc pentru urari. Ai fot singura care si-a amintit ca spiridusul are si numele de Florina.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
gabirus spune:
Dani, mi-am amintit pentru ca mi-ai atras atentia , nu am mai trecut-o pe lista, dar daca cumva as fi uitat sa o felicit, numai eu eram de vina, asa ca musai a fost sa tin minte!
Cum ati petrecut?
Dar nu o lua in nume de rau ca lumea uita, adevarul e ca suntem toate ori senile ori preocupate. Vad ca toata lumea are stres gramada. Cu ocazia asta va doresc tututor MULTA SANATATE! Am tras cu totii prea mult iarna si primavara asta.
POZE
Doris-Alina spune:
Danitin, mey...mey....si eu i-am urat Spiridusului....sau poate ai trecut in graba cu privirea....
Nu-i bai, sanatoasa sa fie!
Am scapat mai repede azi, caci elevele mele si-au luat liber, cele din grupa a doua...asa...de la ele...si uite asa, D-na Dolores, vorba lu Ana, a asteptat elevii...si nimic.
Eu prezenta, ele absente...
Ana, sa stii ca ma rog si ai sa vezi ce repede ti se va indeplini dorinta...sper ca nu uiti de chef, dupa???
Gabi, sanatate lui Lu...
Irina, spor la treaba...cand esti mai libera te asteptam la povesti...cum s-a descurcat Ioana la serbare?
Ionelalit, daca vrei spune-ne exact ce-i cu mama ta?
Ca eu nu prea inteleg...astenia de primavara...
Oricum, multa sanatate!
Pupici, sunt aproape!
POZE BABY STAR
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Amutza, daca citesti, sa-ti traiasca sotiorul, sa fiti fericiti impreuna multi...ani!
La multi ani, Dan!
Trag o fuga pana la Terra, sa cumpar cadourile de Pasti, pentru finutul meu, pentru ai mei, si bineinteles sa caut castel sau papusa sirena pentru Ines.
De la 12 la ore, asa ca azi nu am timp sa mai intru.
Va pup in grup, si va doresc o zi frumoasa!
POZE BABY STAR
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Irina_Claudia spune:
Ceau fetele,
Danitin eu chiar imi cer scuze, si-i urez spiridusului multa sanatate si sa fie mereu o floare in casa voastra!
Doris papusa sirena (pe Ariel de fapt) am luat de la Univers All de la Mall , cu 350 000 , e super faina.
Vezi ca nu scapi si trebuie sa ne arati investitia (termopanele) sa le stropim bine sa te tina!!
Serbarea noastra e doar la sfarsit de mai asa ca o lasam mai moale deocamdata. Merci oricum de urari si reiterez atunci.
Fetelor eu trec de la extaz la agonie: trebuia sa plec in 23 ,de Pasti in Germania la Stutgart la un curs de 3 saptamani si aflu de fapt ca sefii nu sunt dispusi sa plateasca pt noi (eram 2 fete si costa cam mult ..) ...oricum inca nu e sigur, dar asa de bine mi-ar fi prins o misiune, asa ca va rog tineti-mi pumnii fetelor.
Daca nu e , nu e asta e ma consolez eu..
Katik hai mai ca pt voi asta e saptamana bucuriei, sa te vad cu acelasi moral ridicat! Te pup !
Ionela sanatate mamei tale!
Silvana asteptam noutati despre Paul.
Mihi cuscra venisi? Cum fu pe meleaguri hunedorene?
Fetelor ia ziceti voi cu ce incarcati iepuroiul ala pt copîi, Ioana mea are o lista de 5 salarii...
Hai ca va pup si ne mai auzim
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
silvana75 spune:
Ceau fetele,
La multi ani pentru sotul Amutzei.
Joi la ora 9 suntem programati pentru interventie.
Maine nu vin la munca, asadar nu ne mai "vedem" pana dupa Pasti.
Va dorim un Paste fericit cu multa sanatate, bucurii, pace si lumina in suflet.
Mami Silvana, soricelu' Paul si tati Florin
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
Irina_Claudia spune:
Stiam eu c-am uitat ceva: LA MULTI ANI!!! sotului tau Amutza, multa sanatate si tot binele din lume!
Silvana Doamne ajuta la operatie! sa fie curajos voinicul tau. Si tu mai ales sa fii tare.
Va pup in reluare
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
Ana68 spune:
Salut ,
Silvana,tin pumnii sa se termine interventia si sa scapati o data de problema...
Dana-danitin,scuze si de la mine,insa nu am stiut ca pe spiridusa o cheama si Florina.Cu intarziere spun si eu "La Multi Ani! si sa cresca mare si sanatoasa floricica ta cu nume frumos de fetita!"
Gabi,cum merg treburile?Vorbim ,poate,azi ca sunt curioasa!
Amalia,"La Multi Ani !"pentru sotul tau!cu multa sanatate.Ce face Talida?
Irina,voi ce mai faceti?
Doris,nu uit...sa fie tot raul spre bine si poate ca o sa avem bafta!
Pai sa auzim numai de bine si sa aveti o zi buna!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana