Impreuna, Timisoara (41)
Raspunsuri - Pagina 12
pako spune:
Gabi, spun ce-mi place cel mai mult....oamenii.Sunt amabili si prietenosi.
Menna, subscriu ce a scris Michelle...foarte frumoas explicat.
Doris,ce jucarii in Mall?...sunt curioasa...
De cand am venit in tara mananc ca sparta eugenia si nu pot sa ma opresc
pupici
Felicia si Andreea
anda spune:
salutare la toate. n-am apucat sa citesc nimic, nush ce faceti, da va doresc numa bine la toate, vb luni dupa ce terminam cu mancatu' . si eu sarbatoresc (si) acest Paste.
ps. cu jucariile nu pot maine, dar saptamana viitoare dupa ce se mai linistesc treburile mergem. le adun maine, doris.
pako: e vb de strans jucarii pentru copii orfani (se strang la mall).
in gashca.
anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/
gabirus spune:
In primul si in primul rand, un LA MULTI ANI! special pentru Loriana, care isi serbeaza azi onomastica!
La fel si pentru toate florile de pe forum!
Si nu in cele din urma SARBATORI FERICITE! tuturor celor care azi traiesc Lumina Invierii! Sa avem pace in suflete!
Si totusi, care este planul cu jucariile? Cand le strangem? Unde? Cum? Eu nu o sa am prea multe de adus, ca fac revizia periodic la Eva si nu de mult am facut curatenie. Dar ceva gasim, oricum.
Pako, nu mai este Eugenia ce era candva ..... Asta de acuma e mult mai mica si amarata. Esti haioasa rau, ai aterizat din Milka-Land si te-ai pus pe Eugenia
POZE
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
La multi ani ...Spiridus
Pako, hai ma...iti place Eugenia?
Esti totala....
Gabi, din cate am inteles jucariile se strang pana in 19.
Fiecare merge cand poate si cu ce poate...
Nu ma pot abtine sa nu-ti laud , cu coronita de papadii....
Paste Fericit, celor care deja au adus Lumina in case....
POZE BABY STAR
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
pako spune:
Ha ha ha....da, Milka-land e alta treaba....v-am mai zis cred ca e singurul lucru care il regret din Germania....ciocolata.
Da' e buna si eugenia asta...am gasit una de Bega Pam facuta in Tm...are biscuitele crocant si crema e buuuna...na ca fac si reclama.
Paste fericit celor ce sarbatoresc astazi!
Felicia si Andreea
gabirus spune:
Lucas ne-a facut cadou de Paste viroza, febra (la el) si stres cat China (la noi).
Lia, voi cum mai sunteti? Insanatosire grabnica intregii familii!
Ana, esti o mega-dulce! Uite de la mine o pupa mare Si inca o pupa si mai mare pentru Luana Sa stii ca mi se pare destul de inteligibila Luaneza si suna bine.
Am si eu o intrebare: totusi, cand vine primavara?
POZE
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Gabi, Mihi, Katik, Hristos a inviat!
Gabi, sanatate multa lui Lu! Fain ca ati prins vreme faina sambata. Si noi am fost la sat, la ai mei. A alergat Paul toata dupa masa prin curte dupa catel.
Felicia, bine ati ajuns. Acomodare usoara.
Noi azi mergem sa ducem analizele la doctor si sa stabilim data operatiei.
Va pup
Silvana si soricelu' Paul
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Gabi, azi nu ai liber de la job?
Silvana, sa ne zici cand il opereaza pe Paul...
Ma grabesc, azi am zi lunga, pana la 20.
Asa ca ne auzim diseara, daca mai intrati atunci...
O zi buna la toate si pupici in grup!
POZE BABY STAR
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
ionelalit spune:
quote:
Originally posted by thessa
buna fetelor,
Buna Thessa! Sunt Ionela de la subiectul "help Timisoara". Iti multumesc din suflet pentru raspuns. Ce vreau eu sa-ti mai spun e ca dupa mari emotii toate analizele mamei mele au iesit bune. Maine merge la un medic oncolog din Alba Iulia. Ea acolo locuieste. El ii va interpreta toate rezultatele care potrivit medicului de familie, nu sunt deloc ingrijoratoare doar ca operatia trebuie sa aiba loc. Mama ta de ce medic a fost operata? Din cate stiu eu operatia se face in general de un medic chirurg.Se pare ca la mama mea e vorba doar de un nodul mobil. Ce putin sper ca asa va spune si medicul oncolog maine. Itit multumesc mult pentru promptitudine si ma gandesc ce sa fac. Sa mai merg si aici la un medic oncolog cu rezultatele sau sa mergem direct la operatie cu rezultatul de la Alba? Mersi si mai astept in limita posibilitatilor raspunsuri si sfaturi de la tine.
Menna-expo baby- nu cred ca a fost prea reusita ,ma refer la organizare,fiind o expozitie pt bebe erau multe de aratat iar produsele nu au fost de la 0-5 ani,cat despre expozanti a fost ok,eu chiar am pus intrebari acolo unde nu am fost abordata iar mediatizarea-numai cine nu a fost intersat nu a aflat.
si pt ca in we e sarbatoare,urez de pe acum la multi ani tuturor florilor,Paste fericit si multa sanatate(ca-i mai buna decat toate)
Dana si bebe Paula saluta toate mamicile si pe toti copii
Asan
Irina_Claudia spune:
Ceau fetele,
Va pup si eu si urez sanatate bolnaviorilor!
Am avut un week-end incarcat si acum continui. Revin cand sunt mai libera.
Nu v-am uitat in schimb (mai ales pe tine Ana, te pup dulce, nu merit ce ai spus acolo!!).
Felicia bine ai revenit!
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)