Impreuna, Timisoara (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare fetelor!

irina, . multam, burtikul creste, am pus 8kg, sau s-a stricat cintarul/. krisztinutza e in culmea fericirii ca e invazie de iepurasi. a venit un rind deja la cresa, alt rind vine we asta si al treilea saptamina viitoare. si toti aduc "cadoiuri".. la voi cind e serbarea? mult succes, tinem pumnii! vedem si poze?
gabi, bb2 a miscat demult, eu pe la 13 sapt am inceput sa simt ceva, dr. a spus ca nu poate fi adevarat dar eu ma incapatinez, stiu ca bb a fost. miscari mari si tari pe la 16 sapt. ce face sportivul tau cel mic?
silvana, raze la plamini????? noua nu ne-a facut asa ceva. au ascultat-o cu stetoscopul si dr.orl si mai ales anestezistul si a fost destul. in rest analize de singe am facut si noi, astea uzuale. tinem pumnii sa treceti cu bine peste hop.
bulina pupici la puiut mic si tie!
eu sarbatori inca nu va spun ca mai intru miine, ca sa fie urarea "proaspata".
va multumesc in schimb la toate care au facut deja urarile.
in gashca, mai revin (daca ma lasa poporul).

21+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Buna ziua Timisoara

Suntem aproape de voi...

Cu bune cu rele am reusit intr-un final sa ne asezam cat de cat.
Am inchiriat un apartament in calea aradului, la statia liege...asta e bine ca suntem aproape de magazinele mari.Nu prea imi place ca e la strada si e multa poluare...dar nu poti sa le multumesti pe toate:)

Roxi, tin pumnii pentru azi!

Urez si eu tuturor care poarta numele de floare un "La multi ani!"

ne auzim...pupici

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Salutare in grup!

V-am citit , dar nu am avut timp sa va scriu, deoarece sunt intr-o alergatura dupa oferte pentru montarea termopanelor.
Se pare ca ne-am hotarat pana la urma, la o firma care ofera intr-adevar calitate, dar si preturile sunt pe masura!

Silvana, mai are Paul febra?
Ma gandesc la voi si fii linistita totul se va termina cu bine!
Danitin, ma bucur ca pana la urma toate s-au rezolvat!
Gabi, gata cozonacii?
Ouale sunt vopsite?
Sa ne vinzi si noua niste retete de Pasti faine...
Irina, mult succes Ioanei, sa cante frumos din Sibiu si sa ne pui poze!
Lili, merci de felicitari! Pupa printesa si sper sa ne vedem in curand in Botanic!
Katik, felicitari pentru stelute,la cat mai multe!
Si la cat mai multe saptamani cu bine dar nu mai mult de 40!
Gata cozonacii?
Vine iepurasul si la tine?
Dorsilia, multa sanatate puiutului!
Ionela, draga mea, prin cate ai trecut...
Tinem pumnii sa treceti cu bine peste operatie!
Cum te simti? Misca bb?
Dia, ce frumos....ma bucur ca toate sunt ok la voi!
Ana, eu simt ca dorinta ta se va implini, crede-ma cobesc de bine!
Dar, daca se va indeplini, sper ca ti-e clar ca faci un chef de inaugurare, la care ne autoinvitam...
Mihi, cu copii plecati, voi munciti non-stop????
Bey, fetelor, stati asa....ca nu a specificat ce fel de lucru fac non stop!
Pako, ce fain ai ales zona....
Multe dintre noi stam aproape de tine, asa ca daca ai nevoie de ceva, trebuie numai sa strigi:
La urmatoarea intalnire nu ai nici o scuza...

Mergem duminica dimineata la Mall sa ducem jucarii?
Sau merge fiecare cand poate?
Eu am inceput sa le strang deja....

La multi ani, Florine!
La multi ani tuturor celor care poarta nume de !
Sa fiti sanatosi si fericiti!

Paste Fericit tuturor celor care il au in acest we...
Un Paste plin de pace si liniste sufleteasca alaturi de cei dragi!

POZE BABY STAR

www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

va pup si-mi e dor de voi...

azi plecam la ai mei si ne intoarcem numa marti ....

La multi ani floricelelor si floriceilor!

kelemes husveti unepeket!...asta pt unguricile de pe acilea...
in germana nu stiu...asa ca Paste fericit catolicilor!

Sa simtzitzi binecuvantarea acestei sfinte sarbatori!

Mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Doresc si eu PASTE FERICIT si MULTA LUMINA! tuturor celor care sarbatoresc duminica aceasta!

Si LA MULTI ANI si MULTA SANATATE tuturor celor cu nume de floare!

Noi suntem invitati maine la niste prieteni la sat. Sper sa avem vreme buna.

Doris, ce retete faine de Paste? Nu am eu timp de asa ceva Nu ma intind cu nu stiu ce smecherii ... chestii simple si bune.

Mihi, distractie faina! Ne auzim marti.

Katik, sa stii ca si eu am simtit la bb2 miscarile deja din sapt 12. Nu ti s-a parut

Pako, bine ca ati ajuns cu bine. Noi stam pe Circumvalatiunii, deci nu foarte departe de voi. Cum vi se pare Timisoara pana acuma?

Silvana si Roxi, tin pumnii flacailor la operatie! Doamne-ajuta! Sunt sigura ca va fi totul super-ok!

Lia, cum e Danut? I-a trecut febra?

Gata, m-a lasat memoria ... Nu mai stiu daca mai aveam ceva de zi. Mi-e somn, ma doare spatele si sunt toata anchilozata. Abia astept sa ajung in pat!

Si asa, printre randuri, sper ca Timisoara haialanta gaseste ce cauta ... ce o fi aia si de ce s-or simti unii persecutati numai ei stiu

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by Menna

buna dimineata fetele
2 intrebari pt voi :
1. Ce parere aveti despre Baby Expo - detailat,va rog - ?
2. De ce sunt banatenii atat de reticienti cand cineva vrea sa le prezinte un produs care e spre interesul lor ?!
Eu ca expozant n-am putut sa pricep de ce in momentul in care te apropii de o persoana care se arata interesata de X produs si-l intrebi "va pot ajuta cu ceva?!" sa se ia si sa fuga saaaaau in cel mai fericit caz sa ti se raspunda "multumesc ,ma uit" desii tu esti viitoare mamica sau viitor parinte si clar ai avea nevoie sa te informezi asupra produselor ce trebuiesc copilului tau ...
Poate imi dati voi o explicatie,caci eu n-am putut sa mi-o ofer singura ...

Va pe toate si va doresc o saptamana usoara.

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Menna
chestia cu pot sa va ajut e o intrebare inchisa si parca usor agresiva (asa mi se pare mie ca si client sa zicem )si daca raspunsul e nu ai pierdut clientul ala. ce am observat in SUA e ca ei nu te intreaba " pot sa va ajut " ci spun " daca aveti nevoie de vreo informatie va stau la dispozitie" ( si asta iti da senzatia ca tu, ca si client detii controlul) ,de asemenea ce am mai observat e ca daca te vad interesat de un produs nu te mai intreaba daca ai nevoie de ajutor ci incep sa-ti prezinte produsul direct si atunci de bun simt stai si asculti. sper ca ti-am fost de folos

PS In plus de asta cred ca in RO inca mai exista mentalitatea " daca am cerut sa mi se arate trebuie sa cumpar" . sa-i vedeti pe americani cum incearca 30 de bluze si le arunca pe unde apuca si poate nici macar nu cumpara . vanzatoarea aduna hainele cu zambetul pe buze si i se pare normal. poate in curand ne trezim si noi ca e dreptul nostru ca si client sa incercam si sa comparam inainte sa cumparam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare fetelor!

va urez Paste fericit la toate cele la care vine acum iepurasul!

LA MULTI ANI! tuturor celor care poarta nume de flori!!!

si distractie placuta tuturor celor care sarbatoresc cu sarbatoritii!!

va pup in gashca

21+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

multumim de urari!

acum am luat-o si eu...si taca-su, bolim in grup si e nasoooooooool, nu pot inghiti, tusesc de-mi sar ochii, febra 37.5 deocamdata, taica-su 39.5, afara e soare si-n casa noi ca zombiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Katik, sa-ti aduca Iepurasul tot ce-ti doresti...
Kristina ce vrea de la Iepuras?
Dorsilia, sanatate multa la toti...cred ca e groaznic, sa picati toti deodata...vremea asta e tare inselatoare...
Sa va faceti bine repede...!

Va pup in grup!

POZE BABY STAR

www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Am aterizat de la vizita la sat (Teremia). Ce vreme superba a fost azi! Ne-am simtit extraordinar de bine toti, dar am mancat cam mult Si maine o luam de la capat Sarbatorile astea sunt frumoaaaase, dar criminale pentru silueta

POZE

Mergi la inceput