Impreuna, Timisoara (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

saluti tuti
va pup pe toate...

nu-s suparata ci ocupata...ieri nici n-am apucat sa intru pe forum...
am multe sa va pove...da pana o sa ma timp...parca vad ca uit sau nu mai e de actualitate

copiii sunt la mama...iar noi la lucru nonstop...

sanatate sipace in suflet tuturor...

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare fetelor!

Mihi mama, pai cind copiii nu sunt acasa, ce se face????? nu se merge la servici...ci altceva. poate-ti mai tragi sufletul si mai pove. ia notite pina atunci sa nu uiti

ana, hai resursele !!!! mai vreau!!!!

lia, multa sanatate la pui si tie ... odihna

dia, fain, ma bucur ca v-ati regasit cu totii. asa e cel mai bine

silvana, tinem pumnii! sa auzim vesti bune.

pupici in gashca, mai sunt un pic pe aici, poate mai veniti careva la o birfa. chiar daca e 13 apr.....

20+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

hi, hi, hi mi-a mai rasarit o stea in frunte si o saptamina la semnatura

21+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Felicitari Katik, la multe saptamani (dar nu mai mult de 40 ) si la multe stele!

Cand a inceput bobocelul sa miste?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreams2party spune:

salutare fetelor,
Ce mai ziceti?
Asa cu BABY Expo?
Ce sa zic, Menna, chiar imi pare rau de eforturile expozantilor...si noi am muncit la expo....dar la anul sigur va fi mai bine!
Fetelor, chiar asa, apropo de ce zicea Menna, ni se pare doar noua...celor care expunem sau oferim, sau in Timisoara reactiile la expozitii sunt mult mai diferite decat in alte orase? Sau nu suntem obisnuiti cu expozitiile, sau ne-am obisnuit cu expozitii prost organizate si ne-am cam saturat? Sincer, chiar as vrea sa stiu, pentru ca ma chinuie de mult timp intrebarea.Adica, mai precis, care e baiul meu...chiar daca mediatizarea e ok la o expozite, de ce nu vin, domnule, vizitatori...asa un numar mai rezonabil...ca la cata populatie suntem...3.000 de vizitatori in decembrie la Lumea Copiilor mi se pare cam putin!
Si sa nu uit de ce am intrat, defapt,:
Paste Fericit tuturor, multa caldura si iubire in familie, sanatate multa si sa fim cat mai curat si mai buni!
Va pupa din biroul fantastic
Anca & Rila-Iepurila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Ceau fetele,

Ana multumesc de urare, ne straduim, nu ne lasam...mai ales ca la gaza mea ii place muzica populara. Te pup si bafta , sa se lase cu casutza de vis!

Katik felicitari pt stelutze, la cat mai multe , ca mie mi-e tare drag de tine. Iar burtika avanseaza,ai? Oricum inca esti in perioada "de aur" a sarcinii, se si vede de altfel la moralul tau.
Ce mai zice Krisztinutza?

Dia astea da aventuri! Eu una tot astept sa-mi spui ce predai tu la faculta..Te pup si numai bine!

Lia sanatate multa puiutzului, cu asa o mama grijulie n-are cum sa nu fie puiul sanatos.

Fetelro va doresc week-end placut (la mine o sa fie curatzenie + telefon de serviciu, nebunie). Iar celor care sarbatoresc Pastile duminica le doresc sa aiba in suflet bucuria Invierii !

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutari,

Iaca vine iara vichendul si ma bucur ca ma trezesc si eu mai tarziu...cica...
Katik...te pup si eu si...ma straduiesc!Felicitari de stele!
Irina,multam de urare!Cand te rogi,baga-ma si pe mine p-acolo...sa mi se indeplineasca dorinta,ca sincer iti spun ca am mare nevoie si la un sufletel asa de bun si curat ca al tau...poate se aude la Doamne-Doamne si de doleanta mea...Te pup si iti doresc numa' bine!Succes printesei!

Fetele...sa aveti o zi buna si sa fiti iubite!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Noi am fost aseara la medic, ne-a dat sa facem analizele si in principiu, daca totul e in regula, miercuri il opereaza.
Azi de dimineata am fost de i-am facut radiografia pulmonara si maine dimineata mergem sa-i fac analizele de sange.
Mihi, las-o in colo de treaba, copii nu sunt acasa si voi munciti
Dia, ma bucur ca v-ati intalnit cu totii.
Noi duminica il sarbatorim pe Florin (sotul meu) iar la pranz mergem la soacra-mea la masa.

Celor care isi sarbatoresc Pastele duminica, le doresc un Paste fericit cu multa lumina in suflet, iar celor cu nume de flori un sincer si calduros la multi ani.

Va pup si sa aveti un we superb
Silvana si soricelu' Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thessa spune:

buna fetelor,

Menna-expo baby- nu cred ca a fost prea reusita ,ma refer la organizare,fiind o expozitie pt bebe erau multe de aratat iar produsele nu au fost de la 0-5 ani,cat despre expozanti a fost ok,eu chiar am pus intrebari acolo unde nu am fost abordata iar mediatizarea-numai cine nu a fost intersat nu a aflat.
si pt ca in we e sarbatoare,urez de pe acum la multi ani tuturor florilor,Paste fericit si multa sanatate(ca-i mai buna decat toate)
saluta toate mamicile si pe toti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_buclucasa spune:

FELICITARI LA TOATE FLORICELELE DE PE FORUM

SA AVETI UN SFIRSIT DE SAPTAMINA LINISTIT SI PLACUT, SA AVETI PARTE DE SANATATEATIT VOI CIT SI PUIUTII VOSTRI

PENTRU CINE SARBATORESTE, SFINTELE PASTE, TOATE BUNE SI MULT BINE, SA AVETI PACE IN SUFLETE!

Mergi la inceput