Impreuna, Timisoara (41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Doris, prezent.
Mai am 3 locuri....cine mai doreste cine mai pofteste :)
Stabiliti ziua.

anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Ceau fetele,

Gabi aici sunt ,dar cu treaba... Cu bulversarile (la mine n-au fost suparari) am terminat, am rezolvat-o week-endul asta . Asa ca am iubire in surplus acum...Tu ai reusit sa te spovedesti?

Danitin ai vazut? Ce nu putem noi poate Cel de Sus...numai bine si de-acum inainte iti doresc! Cat despre Pascut, mai vad eu deocamdata merg la Budau ca are aparatura mai profi, eu oricum raman acum la medicul cu care am nascut si care e un OM.
Frumoasa initiativa cu stransul, o sa incercam sa mergem si noi, doar jucarii sau se poate si haine??

Silvana noi pt afte am luat un remediu, chiar Borax se numeste (in dilutie 5CH), a fost foarte eficace .

Vali felicitari, parca ai mai zis odata ca ai baiat deci eu eram cuplata pe baiat la tine. Deci formula se duse de rapa.Hehe..

Katik eu stiu ca e saptamana patimilor la voi dar chiar asa, mai?

Fetelor Ioana va avea sperbare folclorica la gradi, ea va canta o melodie de la Sibiu , ne pregatim cu costum, chestii..serioase, frate!

No bine, va pup si ne mai auzim

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_buclucasa spune:

LA MULTI ANI RARES

Felicitari,Doris, pt. fetita ta

...ce urit afara...Codruta mea vrea la plimbarici,dar unde sa mergi ca nu se lumineaza nici macar 5 min [ban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare fetelor!
LA MULTI RARES, DIN NOU CU INTIRZIERE DAR SPER CA SE IARTA!
Ionela, sa-ti traiasca feciorul, sa aveti numai bucurii alaturi de copiluti! cum te simti, cum e bb2?
danitin, multam de intrebare. eu pe aici, dar mai greu cu scrisul ca tot timpul cind ma pun sa scriu intervine ceva urgent care trebuia rezolvat alaltaieri. ma bucur ca tu ai reusit sa rezolvi tot cu bine!
irina, o fi saptamina patimilor, din pacate anul asta parca nici nu simt ca vin sarbatori.. e atita agitatie, atita oboseala incit nici n-am apucat sa fac nimic, nimic, nu stiu cum o vom scoate la capat. noroc ca noi ne avem bine cu toti iepurasii (adica vine de doua ori).
gabi, multam! toata lumea e relativ bine, daca nu luam in considerare mucii si tusitul, in rest OK.
vali, felicitari pentru bebelin. se inf groasa rindurile baietilor
ana, chiar asa scurt, s-a terminat inspiratia?
silvana, sa ne tii la curent cu situatiunea. si noi am avut afte si ne-a trecut in trei zile cu glicerina boraxata + stamicin. multa sanatate!
doris, felicitari pentru printesica inesica!
acum va las ca nu scriu de acasa, incerc sa revin mai tirziu si sa va "abordez" pe toate.

20+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Ciao!

hop si noi cu febre, herpangina....vomat antibioticul, antitermicul, in jet....nopti albe si greturi, dureri de stomac eu....asta e bilantul de ieri pana azi.

Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

primul calup de simptome ii apartin lui Danut, am omis sa zic, ca am un nor mare de hoboseala in cap la ora asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Ceau fetele.
Multumim mult pt. urari.Nu am prea avut timp si recunosc nu am mai citit aici de Duminica.
Am fost tot pe la spitale,Rares si-a spart capu la gradi si am avut ceva de tras ,vineri urmeaza operatia de polipi,asa ca nu ne distram foarte bine zilele astea.Noroc ca a avut ziua lui si sa mai distrat putin cu copii ca si asa e necajit ca trebuie sa stea acasa.

Daca stiti cumva care sunt tarifele pt o operatie de polipi va rog din suflet sa-mi scrieti,chiar si pe Pm,operatia e vineri si noi nu prea avem idee cat se da si cui.

Am sa revin dupa perioada agitata sa va pove mai mult.Am fost si noi la baby expo si am cam facut cumparaturi.

Menna eu am primit invitatia la baby expo pt ca m-am inregistrat pe site si am recomandat inca 2 prietene.
Asa in fuga pot sa spun ca mi-a placut baby expo fiind in postura de mamica cu burtika,altfel nu stiu cat de mult m-ar fi incantat.
Nu erai cumva la standul primii pasi?

Revin cum am promis.
Pupici.

Roxi 17+ si Rares 9. april.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Dani, noua ne-a dat glicerina boraxata. Sper sa treaca cat mai curand!
Dorsilia, multa sanatate tie si piticului!
Noi azi mergem la medic din nou, m-am cam saturat de naveta asta, si sper sa stabilim data interventiei.
In rest toate bune.

Va pup
Silvana si soricelu' Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buna fetelor,
Sper ca nu m-ati uitat de cind n-am mai dat nici un semn

Dupa cum vi-am mai spus aici, acasa, nu prea am timp de intrat pe forum.
In plus saptamina trecuta am dat o fuguta pina in Franta . Am plecat miercuri ca am avut returul la avion cumparat cum am venit la inceputul lui martie cu Steph spre casa, am stat o zi in Franta in care mi-am mai rezolvat ceva treburi iar vineri am plecat impreuna cu sotul si Caroline cu masina inapoi spre Romania. Am ajuns duminica inapoi. Stephanie a ramas la Timisoara cu matusa si cu bunica mea cele 5 zile cit am fost plecata, a plins in fiecare seara dupa "maman" iar luni dimineata cind s-a trezit si m-a vazut pe mine pe Caroline si "papa" eu nici nu am fost bagata in seama!
Le-a fost greu la fete cele 4 saptamini cit le-am despartit. Stephanie nu mai contenea sa o pupe pe Caroline. A fost intr-o stare de euforie toata ziua de luni, o fericire enorma pe capul ei cu surioara ei acasa.

Cam astea sunt noutatile despre noi, dupa 4 saptamini in care fiecare ne-am luat cite un copil si am fost la 2500 km departare unii de altii ne-am reintregit familia. Ma gindesc cu groaza la cei care pleaca in delegatie pe cite 3-6 luni e mult, prea multtttt!

Va pup pe toate,

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti,

Dia,sunteti o familie fericita!Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot binele din lume.
Silvana multa bafta cu vizita de azi la doctor...poate o sa terminati si voi o data cu problemele astea.
Ionela,multa sanatate flacaului si tinem pumnii pentru operatia de polipi.Nu stiu cat si unde si ce se mai da pe la doctori...
Lia,sanatate multa si voua!
Katik,ce sa fac si io?!Ca mi-s om si io sau cel putin asa imi place mie sa cred....se mai duc resursele si la mine...
Irina,succes fetei tale la serbare!
Dana-danitin,pai sunt in pana de haiosenii...imi umbla gandurile prin cap mai ceva ca MIG-urile pe cer si...intai sa pun ordine prin ganduri(de-oi apuca si ziua aia),sa mi se intample si mie o bucurie si...sa te tii p-orma optimism...

Dragelor,sa aveti parte numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput