Impreuna, Timisoara (41)
Raspunsuri - Pagina 15
Mihi spune:
La multi ani sotului Amutzei...si te rog mai da un semn...de mila mariei noastre
Floricica Lui danitin...La multzi ani cu intarziere...
Draga mea am sa o citez pe o mare intzeleapta de acia care se numeste Irinuca..."aici toata lumea scrie si nime nu citeste...sau nu asculta"...si are perfecta dreptate...mie imi ajunge sa ma descarc...si sa ma incarc cu buna dispozitzie...eu stiu ca totusi toate suntem alaturi cu sufletul unele fata de celelalte ...chiar daca nu se vede intotdeauna...si totusi cand e ceva grav reactziile nu se lasa asteptate...
Katik, Ana... si nu numai... sunt aducatoare de buna dispozitzie...si sa dea domnu sa ramana tot asa...si acelasi lucru va doresc tuturor...
saluti gasca!
A fost super in mini concediu...de sambata pana luni..MI-AM INCARCAT BATERIILE..
Am fost si la biserica....la Hateg ...biserica in care au fost botezatzi puii mei.
Cel mai incantata sunt ca am reusit sa tzin post o saptamana...pe cel catolic...adica fara carne...si am reusit cat decat sa tzin post si cu sufletul si gandul ceea ce e cel mai important cred...
Am sarbatorit pastele catolic ...da vreau sa tzin si saptamana asta post...ca sa-l pot primi cum se cuvine si pe cel ortodox
Ma simt minunat si cred ca e un exercitziu bun si pt vointza...
Io ma laud acia si stiu ca sunt alttzii care tzin postu in profunzime...dar cred ca decat deloc...cum am facut in anii trecutzi e bine si asa...
Pt "iluminarea" asta tre sa-i multzumesc lui Octa...si Irinei...si lui D-zeu...
Varul meu saracu..tata lui Octa a facut diabet si inca e in spital ca sa-i satbilizeze glicemia ca-i tare mare...
Vad ca trece saracu prin multe incercari ...sa-i dea domnu multa putere sa le treaca cu bine...
Sanatate bolnaviorilor si multa pace in suflet va doresc tuturor...
Va trimit tuturor cate o unda debuna dispozitzie...si abia astept sa ne revedem..
mihi
POZE
gabirus spune:
Fetelor, ce frumos ati scris ma apuca smiorcaiala emotiva de mujer cu corazon salvaje SI VA IUBEZ pe toate ca sunteti niste doamne superbe si deosebite!
Imi pare rau ca nu am avut timp de voi atat cat mi-as fi dorit in ultima vreme. Imi place mult compania voastra virtuala si reala!
Ok, Dani, lasam numele asa, pentru ca ramanem Impreuna
Si eu chiar as vrea sa mai programam o intalnire ca mi-e dor de voi! Numai ca nu stiu cand ... acum e Pastele, saptamana viitoare merg la un botez, dupa aia s-ar putea sa plec in Germania. Dar ne facem noi niste timp sa ne vedem.
POZE
Mihi spune:
Ana sa vezi ce faza...
am in lista de ms mai o ana...chiar popovici o cheama auzi silvana...
si ma uit in viteza sa vad cine mai e online...si am crezut ca esti tu...mai scria ca e bolnavioara si sa dam buzz ca sta in pat...si-mi zic hai sa vad ce are saraca ana..
si-mi spui ca ai fost duminica la malmo...io crezand ca ai scris gresit...zic unde la mall ai racit?...la care-mi zici ca e un oras...io luda inca tot nu-mi pica fisa si intreb unde-i asta...si-mi zici ca in suedia...si-tzi spun: ai umbli si nu zici nimic...sau iar mi-a scapat...apoi imi spui ca ai fost si la discoteca...si iaca pana la urma imi palpaie beculetzu si-mi amintesc de ana din suedia...si nu i-am zis nic...ca sa nu rada de mine...
fetelor crochetelor...azi am tras chiulul...angro
silvana tzinem pumnii...
si tzie irina ca sa pleci prin strainetzuri...
mariaa daca nu gasesti stapan iau io catzelusa si o duc la parintzii mei la tzara...vineri..
gabi io ma supun amjoritatzii...
dolores...fain...asa-ti spun de acu...parca mi te si imaginez cu o rochie inflorata si cu o floare dupa ureche...spanioloaica mica ce esti...
...am pus poze de la ziua lui Lori la gradi...
POZE
Apropo la tramvai la mac i-am tzinut-o si nu a fost scump...fatza de alte locuri...asa ca propun sa merem o data cu pruncii acolo...le platim meniu, tortu si 60 de mi de copil ca sa aiba grija de ei...si ei se distreaza la greu in tramvai...si noi stam linistite afara...
acu berea o aducem de acasa...ca acolo nu-i..
va pup gasca...si-mi pare rau si mie ca v-am neglijat cateodata....da habar nu avetzi de cate ori am neglijat io lucru pt voi...
mihi
Doris-Alina spune:
Buna seara/Buna dimineata, Impreuna Timisoara!
Va cer mii si milioane de scuze, dragele mele prietene, pentru aceasta postare plina de nostalgie, dar, dupa tot ce am citit, simt pur si simplu nevoia sa scriu...
Voi scrie sincer, din tot sufletul, pentru ca nici macar spovedania din aceasta saptamana Luminata nu m-a ajutat sa ma eliberez.
Danitin, Mihi si Gabi, ati scris atat de frumos si de sincer, incat nu incape nici o urma de indoiala ca meritam sa ducem mai departe Stafeta Impreuna Timisoara.
Candva, de mult, ne-am cunoscut, cand eu una de abia dezlegam tainele internetului, si cand mi se parea atat de stupid sa vorbesti cu persoane pe care nu le cunosti.
Radeam de Radu si nu-l intelegeam, acum, il inteleg atat de bine si datorita voua, intr-o oarecare masura, intre noi , in familie s-a restabilit intelegerea si armonia.
Cu pasi timizi, am intrat si eu in vorba cu voi, primele dintre voi, sustinuta zilnic de Radu, care ma lamurea ca imi va place, ca voi putea schimba pareri si impresii cu alte mamici.
V-as spune ca mi-e dor de oanamc, Mary, Brigi,si de multe altele...dar asta e...am fost , au mai plecat, vor mai veni, vor mai pleca, dar cineva tot va ramane, si acel cineva , cu siguranta nu va face monolog, va avea si un interlocutor...
Si de va fi sa ducem in doi acest subiect, o vom face, nu-i asa?
V-am cunoscut, si cu unele am legat prietenii, care zic eu, vor tine o viata...
Au fost si antipatii...pana la urma e normal...fiecare se apropie sufleteste de cea care ii dovedeste la randul ei, pretenie sincera si neconditonata, nu invidie si dorinte ascunse.
Cat despre titlu, Gabi are perfecta dreptate, acum nu mai suntem chiar impreuna toate, deoarece, hai s-o spunem direct, mai exista o alta Timisoara, careia ii dorim sincer viata lunga...masurata in multe....multe capitole.
Prietene bune aici, prietene bune acolo, si uite ce bine e....toata lumea e multumita si fericita si nu mai sufera nimeni.
Simtiti cumva ca va e dor de dialoguri si postari nocturne?
Postati dragelor, si noaptea, cine va opreste? asa cum o faceam si alte dati...chiar daca sunteti obosite, dupa ce culcati copii, doua vorbe si un Noapte buna nu va ia mult timp...
Sau au murit Bu-he-le???
Nu aveti timp de la lucru sa postati?
OK, dar cand va beti cafeaua, spuneti : Buna dimineata, Timisoara...
Simtiti cumva ca v-ati neglijat vreo prietena dintre noi, din lipsa de timp?
Cereti-i scuze si lipiti un zambarici, veti vedea ca supararea trece...dureaza atat de putin...si face atat de mult...
Aveti nevoie de un raspuns urgent si nu suntem atunci pe forum?
Sunati, aveti numerele de telefon, daca nu, ni le dam din nou...
Si apropo...haideti sa ne dam toate id de pe ms, cele care nu le avem...
Aveti o problema in familie si nu vreti sa o faceti publica?
De aceea suntem impreuna, cereti ajutor, oricand si la orice ora, va veti simti mult mai bine...asta vad eu prietenie neconditionata.
Daca ati raspuns afirmativ la aceste cateva intrebari si daca va mai puneti si altele, ar fi timpul sa schimbam ceva...
Nu stiu ce, nici de unde, dar cred ca... cu inceputul.
Un nou inceput.
Cu acelasi vechi titlu, dar cu mult mai multa semnificatie...cu mult mai mult devotament.
Daca nu avem timp, dar ii scriem uneia dintre voi...insanatosire grabnica copilului, asta nu trebuie sa para ca am scris-o numai din politete, si trebuie sa insemne, ca seara la culcare, in rugaciunea noastra am inclus si acel copilas, ar putea maine sa fie al nostru in aceeasi situatie.
Am spus scurt din lipsa de timp, un biet La multi ani fericiti?
In spatele cuvintelor, gandul nostru bun sa ajunga pana la sarbatorit!
Am spus : Lasa, ai probleme, vor trece....poate ca toata ziua ne-am gandit la problema acelei persoane, dar nu gasim solutia....insa sa tineti cond, ca toate chiar ne-am gandit fie si numai pentru o clipa la acea problema...si asta inseamna mult...
Haideti sa scriem cum o faceam demult, stiu ca timpul e dusmanul nostru, dar mai stiu ca cu cinci minute in plus sau in minus nu contruim un palat...ci castigam prietenia...
Haideti pe langa intalnirile pe care le facem in oras, sa ne vizitam, sa ne cunoastem mai bine, sa se cunoasca si sotii nostrii...dar mai ales copii nostrii...pana la urma peste ani si ani, lor le vom arata cate griji si cate nopti nedormite am trecut impreuna...
Lansand aceasta invitatie, usa mea va este deschisa larg...
Fara jena, fara temeri ca vezi doamne nu o chem pe x, ca eu nu am gresie pe jos, sau nu stau asa bine ca y.
Nu asta dorim sa vedem, ci dorim sa ne cunoastem, asa cum suntem, cu calitati si defecte, in bogatie sau in saracie...la necaz si bucurie.
Si o sa dau aici un exemplu, trait, aici, la Impreuna Timisoara, care mi-a ramas intiparit in memorie.
Candva, Ana scria intr-o zi ca face la pranz ciorba de perisoare...iar eu, am zis, asa, in gluma, ca vreau si eu o portie...
Si m-a invitat...si m-am dus...si am mancat fetelor o ciorba, de mi-am lins degetele...dar gustul a trecut, insa amintirea gestului ei frumos a ramas...pentru care sunt datoare sa-i fac si eu la randu-mi o invitatie, numai sa comande meniul...
Si am fost primita atat de bine, cu atata caldura si modestie, incat rar mi s-a intamplat sa ma simt asa...l-am cunoscut pe Marius, sotul ei, si dupa cateva minute, eram prieteni de parca ne cunosteam de ani de zile...
Si da, Ana, cu buna ei dispozitie, ne-a oferit mereu, neconditonat, ajutorul ei...glumele ei, ne-au scos din multe butoaie...
Sa ne traiesti, Ana, ca fara tine, tare pustiu ar fi...
Am fost la Anda, unde am simtit mereu aceeasi senzatie de bine...de prietenie...am trecut prin multe probleme in ultimul timp, dar daca am sunat-o la o ora tarzie in noapte, mi-a raspuns si mi-a dat un sfat.
Despre Gabi, la fel, Radu e fanul ei no 1.
L-am cunoascut pe sotul ei, la premierea Miss Tion, si Radu ar vrea sa-l cunoasca si cred ca vor avea multe pasiuni comune...
Eva , fetita dulce a lui Gabi cu ochi ca cerul, s-a jucat cu Ines,o singura data...atat...dar sper sa devina prietene...
Alexa, care intra mai rar, din cauza serviciului, cate dintre voi stiti, ca am sunat-o noaptea, am trezit-o, cand aveam pe suflet o mare povara, m-a ajutat chiar si prin telefon...sa trec acea cumpana...
Vreau sa cred ca intr-o mica parte, la randu-mi v-am putut cumva ajuta si eu pe unele dintre voi, fie cu un sfat, cu o adresa, un nr. de tel, o recomandare, un serviciu, orice...
L-am vazut si pe sotul Irinei, care pare un om atat de bun, si se potrivesc atat de bine....si pe Ioana, sper sa ne cunoastem odata toti, si propun ca Noul Inceput sa fie de 1 iunie, de ziua copilului, si ziua DC-ului, unde sa venim cu totii, cu mic , cu mare...sa fim o familie...
Meritam...
Si daca evenimentele trecute, ne-au facut sa fim mai rezervate, acum, chiar nu mai avem de ce sa ne inchidem inimile si simtirile...
Au trecut toate si viata merge mai departe...
Avem nevoie una de cealalta...
Aveam in spate o istorie...
Avem amintiri de la inundatiile de anul trecut, cand am sarit toate sa ajutam cu pachete sinistratii, cand Gabi, incerca disperata, sa duca lumii mai departe tragediile banatului, si dupa ce a scris pagini intregi, s-au stres dintr-o eroare, postarile ei...
Recititi va rog, toate capitolele Impreuna Timisoara, de anul trecut, cu rabdare, si veti simti fiori...de bucurie, de emotie...poate asa vom intelege ca instrainarea de care spunea si danitin, nu are voie sa se cuibareasca aici.
Avem amintirirea lui Octavian, in inimi....si in rugaciuni...
Le putem abandona?
Le putem arunca, asa, ca pe un obiect?
Ar fi corect?
Judecati...
Voi fi alaturi de voi, mereu si sa clarificam un lucru, acum la inceput de drum nou...
Nu sunt sefa, nu sunt lider, nu manipulez pe nimeni, nu oblig pe nimeni sa ma asculte...
Sunt doar Doris, mai nou Mama Dolores, porecla mea din liceu, cu bune si rele... a voastra Doris, atat de controversata...
Am gresit, fata de voi, cele de aici, imi cer scuze, si acum imi plec capul in fata voastra, spunandu-va Felicitari, pentru prestatia voastra...din ultimele luni, cand ati inghitit multe si ati putut trece cu rabdare si intelepciune mai departe...
Multumesc tututor celor care m-ati ajutat sa inteleg unde am gresit, cand si de ce...
Am primit o lectie minunata de viata, nemaintalnita pana acum,nici pe bancile scolii, nici in cariera, din care am invatat si am tras concluzii...care mi-au prins bine.
Cu acordul vostru, raman mereu aici, sa va anunt si sa va propun noi locatii si zile de intalnire, a voastra trambitzatoare...
Atat si nimic mai mult...
Deci, la ora adevarului, cine doreste sa ramana alaturi de noi, ii multumim, cine simte ca doreste sa plece, sa o faca...
Impreuna Timisoara, continua...cu un nou inceput...
Nu trebuie sa fiti de acord cu mine, daca doriti sa schimbam numele nostru, ma suspun fara nici un comentariu.
Am scris doar o opinie, o parere...un gand...la o ora tarzie...
Propun pana la marea intalnire,din 1 Iunie, pe care va asigur, eu si cu Anda vrem sa o organizam in cele mai mici detalii, sa ne mai intalnim o data, dupa Paste, pentru a va asculta propunerile...sa notam, sa gandim, impreuna, pentru a face o intalnire de vis...primul pas spre noua Impreuna Timisoara!
Draga mea comunitate Impreuna Timisoara,
Dragele mele prietene, cum imi place sa spun...
Si acum sa incepem, altfel, mai mult si mai bine, sincer si din suflet.
Danitin, ma inclin in fata postarii tale...
Cu siguranta Irina te va lamuri, eu o duc pe Ines la impartasit, dar acum , de Pasti, preotul ne-a spus s-o invatam si cu spoveditul, asa, ca pentru varsta ei, sa spuna ce prostioare a mai facut...
desi eu stiam, ca la copii, nu se cere spovedanie...
Irina, merci ca mi-ai zis unde gasesc papusa sirena...am gasit azi, chiar la modex, la jucarii, cu 310.000.
Termopanele, le punem pe la sfarsitul lunii mai, ca ne cam costa, punem si rulouri exterioare si mai ne trebuie ceva bani...asa ca putere de munca si deschis sezonul la nunti...
Silvana, D-zeu sa va ocroteasca...
Tu stii ca vom tine pumnii...
Sa treceti cu bine...
Paste Fericit cu Lumina si pace si in casa voastra, desi tu nu mai ai cum sa ne citesti, dar te vom suna, sau macar un sms, iti vom trimite...
Cine doreste nr. de mobil al Silvanei, strigati...
Ana, asa sa fie...si de-acum Bu-ha la apel, macar 5 minute inainte de culcare...please...
Gabi, merci si tie ca mi-ai zis de papusa...am luat-o deja...
Sa-ti mai zic ca nu-ti poate nimeni subestima inteligenta?
pentru tot - mujer cu corazon salvaje...
Si te iubez si eu...
Mariaa, Bun venit la noi...
Mi-e mila de catelusa, dar eu am o ametita mica de chihuahua si nu le vad bine...
Dar o sa o intreb pe Vali, nasa mea, ea sta la casa, asta daca nu au rezolvat fetele deja problema...
Mihi, ma bucur ca v-ati simtit bine...
Asa ma vezi, in rochie inflorata???
Cam asa??? si cantam Ole!
A ta Dolores...care a retinut ideea cu tramvaiul si copii...s-a notat.
Imi pare rau de vestile pe care ni le-ai dat, despre tatal lui Octa, nu-i de mirare saracul prin cate a trecut...
Ii dorim sanatate si putere!
Dragelor, cat e ceasul...scuzati intinderea mea, latita si lungita, dar offff, mi-e mult mai bine!
Si dimineata, cand ma voi trezi, sa va aud....
Pregatesc leocoplastul pentru cucuiele din cap...., sau vaza pentru
Vai de mine....era sa uit...
LA MULTI ANI, ANDA noastra draga...
Sa fii sanatoasa, fericita, alaturi de familia ta minunata si alaturi de noi, bineinteles...
Un pahar in cinstea ta...
Gabi, draga.... dimineata cred ca deschizi cap. nou...nou de-a binelea...
POZE BABY STAR
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata,
Stati sa zic si eu 2 vorbe pana deschide Gabi capitol nou.
Danitin eu eram de acord cu schimbarea numelui pt ca logic, nu mai suntem impreuna fetele din Timisoara, se vede acum clar, cu toate ca mi-am cam batut gura degeaba invocand la iertare, dragoste crestina, si alte notiuni care nu s-au inteles. Eu una nu inteleg supararile astea care tin asa cu lunile, cu anii...orice ti-ar fi gresit un om, eu asta am invatat de la Biserica: iert foarte repede.
Dar nu ma mai intind pe subiect ca o sa par tzacanita.
Iar cu prieteniile, eu una am o solutie simpla: sa ne intalnim mai des, sunt frumoase intalnelile virtuale , dar eu prefer asa face to face, si in plus abia astept sa te cunosc live , ca noi doua tare fain vorbim pe aici .Si aici imi fac mea culpa ca am cam "chiulit" la ultimele intalneli.
Doris flamenco mujer, ma facusi cu niscaiva lacrimi , esti una din persoanele care l-au "simtit" imediat pe sotul meu, asa e , eun om minunat care nu are dusmani, oriunde merge are doar prieteni si se intelege bine cu toti.Cat depsre mine, aoleo..cat mai am de lucrat cu mine....noroc cu Mihilutza ca ma tine pe linia de plutire.
Mihi mai mult decat sa ma inclin in fata ta nu pot...esti omul cu care sunt cea mai compatibila de aici, fetele nu se supara stiu eu...Chiar daca ma certi eu bag la cap imediat si merg mai departe.
Fetelor vreau sa va marturisesc ceva: eu pe Mariaa o cunosc din 2001 , cand s-a nascut Ioana mai intram pe aici apoi am renuntat..nimic nu e intamplator si sper draga noastra sa ramai cu noi.
Nu ma mai lungesc dar va spun si eu ca acum va iubesc parca si mai mult.
Doris-Alina spune:
Irina,
Asa este, de azi ne vom iubi mai mult...pentru ca nimic nu e intamplator...suntem in Saptamana Luminata...si trebuie sa fie un nou inceput!
POZE BABY STAR
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
thessa spune:
Buna dimineata Timisoara,
Doris,eu nu sunt o persoana prea emotiva,dar ai scris frumos,din suflet, si desi eu nu postez prea des,sa stii ca ma gandesc la voi chiar daca nu va cunosc atat de bine(inca)In mod sigur pe viitor voi incerca sa va cunosc si personal si poate atunci imi va fi mai usor sa postez .
Gabirus,multumim de urare dar mama mea acum e ok,se bucura de nepoata ei chiar daca nu e in tm,dar e in viata,a avut c.ovarian si era sa o pierdem ,in schimb,acum am probleme cu soacra mea,probabil acceasi problema si nu stiu daca mai pot trece cu bine peste aceasta situatie,pt ca este o durere si pt acel ce are grija de bolnav,este prea mare suferinta si te solicita la maxim,mai ales ca acum am un bebe,dar asta e
Ionelalit,mama mea a fost operata de prof. Munteanu de la Bega,dar ma bucur sincer ca mamei tale i-au iesit bine anlizele,sincer nu ii doresc nimamui sa iaba vreo legatura cu aceasta boala,e cumplit.Si chiar daca mama ta va suferi doar o simpla interventie are nevoie de multa ingrijire,dagoste si credinta.Astept cu pumnii stransi concluziile doctorului,iar daca te mai pot ajuta cu ceva,ma poti intreba.
Fetelor,ati citit ca este doliu pe DC?AnreeaC a murit la nastere,iar fetitza e bine,imi pare sincer rau,m-am intristat si eu,pt ca sunt mama si fiica,pt ca este o adevarata tragedie,acolo undeva o mama a plecat dintre noi...
va doresc multa sanatate tuturor
Ana68 spune:
Baaaaaaah....si io ce fac?!Iar ma nimeresc pe pagina 10 cu ultima postare ??????.........hehehehehehe....nu-i bai,glumesc si io,ca dupa ce v-am citit postarile,incepand cu Danitin...m-ati bagat in cel mai mare butoi cu melancolie - am vazut io unu',mai demult,de vo 200 de litri - de mi-au dat lacrimile de emotie....nebunaticelor.Ce va apucat ,mey gagix...de va luat cu plansu'?Cat sunt io de dura si de scorpie m-ati facut sa lacrimez!Pai se poate?Ca imi stric reputatiunea si ma duc pe topogan...sau potogan?vorba Luanei...
Si ma gandeam ca si io sa scriu,pai nu?Ca la cat a scris Doris...sa mor io:de unde ai fato atat inspiratie?Mai imi ziceau mie cine a citit din jurnalul meu d-aici ca sa scot o carte...asa te intreb si eu:nu scoti o carte?Pe bune,fara misto!Pai fii-ta e o fericita,bay Doris:cand o fi la scoala s-a scos(ca si fi-miu de altfel) ca are cine sa-i faca temele la romana...
Ziceati voi,pe ici pe colo,de titulatura de subiect si alte cel...Sincer?Mie una chiar mi-e indiferenta titulatura asta - nu aruncati cu tomate,bey,a e scumpa kila - atat timp cat intrand aici ma simt minunat si stiu ca oricand am nevoie de un sfat il primesc - imi amintesc de postarea mea cu creditul ipotecar - ca ma pot relaxa citind povestile voastre,ca pot sa ma distrez cu ghidusiile facute de ucigasii vostrii de neuroni parintesti si,in primul rand de fapt...sa ma bucur si sa rad din suflet vazand ca postarile mele tembele va fac sa radeti si va fac ziua mai frumoasa...(Oare infuzie de optimism nu se gaseste la Plafar?! Intreb si io...!!!!)
Asa ca Dana draga,ma bucur din inima ca te cunosc si ca am avut ocazia sa te intalnesc...si ca si tine,ca de la scorpionaca la scorpionaca(ca corb la corb nu-si scoate ochii,asa ii vorba)si eu am o admiratie deosebita pentru tine .Cel mai mult ma impresioneaza taria ta de caracter si curajul de a spune direct ceea ce gandesti,indiferent de consecinte...Mie intotdeauna mi-a fost teama sa spun asa,caci imi vine sa ma dau cu capul de pereti dupa ce o fac,imi vine sa pup picioarele celui caruia i-am spus ceva si l-am suparat.De aceea prefer sa ma abtin,dar cand ma ia gura pe dinainte si o fac trantesc o tona de muci in fasole....Si aici ma intorc catre Mihi a noastra,care e o tipa super,cam abramburita...dar e gagica de admirat,in fata careia imi scot palaria si ii cer scuze pentru ca am suparat-o...
Scria Doris de mine si de faza cu ciorba...hehehehehehe....pe mine ma distreaza - dar nu in sensul rau al cuvantului,de misto - importanta pe care ea o acorda gestului meu de a o invita la masa,la o farfurie de ciorba....Mi se pare firesc sa fac asta,asa sunt eu,asa am fost crescuta,asa faceau parintii mei...
Imi place sa rad si sa vad pe cei din jur razand,glumind si simtindu-se bine...D-aia calc in strachini prin Timisoara asta virtuala...
Bey,sunteti de coma si cu intalnelile astea....De cate ori s-au propus intalneli...ati vinit?Io nu am fo de vreo 2-3 ori,din motive bine intemeiate....Si o sa mor de ciuda ca la intalneala de inghetata nu am fost,dar chiar nu am putut ajunge atunci... Pai cand se propune intalneala...si se proupune cu cel putin o saptamana inainte...faceti si voi cumva sa ajungeti,macar 5 minute,la o plimbare cu copilutii...Sa va povesteasca Dana-danitin,de asta vara,cand s-au intalnit spiridusa cu ucigasa mea de neuroni,cum isi imparteau cartile de joc...si cum se tavaleau pe jos in Pta Operei...de ziceai ca sunt pe plaja la Mamaia...Sa va povesteasca Gabi, Silvana si Lili(bulina buclucasa) de intalnirea de acum doua saptamani de la Trandafirul,cand au plecat clientii din cofetarie si am ramas noi si copiii...de surpriza de pe fatza lui Mihi care era in trecere ca sa cumpere praji pentru ziua flacaului ei....hehehehe......vazandu-ne acolo.
Sa mai zic?Imi amintesc de iesirile de vara trecuta din Unirii...de se auzeau in toata piata numai hohotele noastre de ras si clientii teraselor se uitau la noi ca la extraterestrii,spunandu-si probabil,ca suntem manga....Sincer?Mi se falfaia!
Hai ca ma opresc aici....ca cine stie ce naiba mai scriu si iar arunc cu tona aia de muci pe unde apuc....
Da cappo...
Dana draga,sa fie sanatoasa Loriana si sa va aduca numai bucurie!Ne-om intalni ...si cum zilele nu au intrat in sac...sti tu!Hai sa iti povestesc ceva haios:cand eram io mai tanara si mai proasta...credeam ca oamenii din tv-u nu sunt reali...P-orma am aflat ca sunt de fapt si ei oameni si atunci mi-a incoltit in minte ideea ca sunt niste privilegiati,niste super vedete de care nu te poti apropia,ceva gen regina Angliei...care se duc la wc cu bodyguarzi...Si recunosc,spre rusinea mea,mea culpa,ca am avut un mic soc si o mare iluminare cand te-am cunoscut si am constata ca si oamenii de televiziune sunt tot oameni,la fel ca mine si ca altii,cu griji si nevoi,cu suparari si bucurii si ca si ei merg la wc ca oricare altii....Ai toata admiratia si stima mea!Sa fii fericita 1000 de ani alaturi de cei dragi tie!
Mihi,mey si io tot om sunt - sau cel putin asa imi place mie sa cred....Asa ca faza cu optimismul...cand cumpar de la Plafar dau si la voi...Dar iti multumesc de urarile frumoase si iti doresc asemeni si tie.M-am intristat cititnd de tatal lui Octa.Probabil ca aceast diabet s-a pornit pe un sistem nervos pus pe butuci(e si normal gandindu-ma la necazul acestui om...).Sa dea Dumnezeu ca aceasta familie sa aiba parte si lucruri bune,caci prea mult au patimit!Tii post?!Felicitari!Io nu pot si chiar de mi-am impus sa tin si sa nu uit,tot am uitat si am muiat degetul in zeama cu carnita...Recunosc:sunt o mare pacatoasa!Sa ma ierte Domnul,dar vorba lui Marius si a lui fi-miu:cea mai buna leguma e porcul.De aceea zic ca esti de admirat si nu stiu zau daca vreodata voi avea puterea sa fac si eu ca tine.Iar ce ai povestit cu mesangerul...m-am distrat copios...Pai pune si tu un semn acolo,sa sti:Ana 1,Ana 2....hehehehe...Sa ai parte numai de bine alaturi de cei dragi tie!
Gabi...cum e?Ti-e dor,hai?Vrei intalneala?Pai s-o punem de una...poate ca iti faci olecuta timp si vii...
Silvana,sa ne spui cum si ce a fost!Tin pumnii!
Doris....ce sa mai zic?Fa-te de-un roman...Cu buhehelele....sorry,chiar nu am cum sa mai intru.De ce?pai Marius a pus stapanire pe calculator,face tot felul de experiente cu programe si softuri in care eu imi prind si picioarele,nu numai urechile....Habar n-am cum si de unde se mai deschide internetul din ce rahaturi a instalat el acolo...ce sa mai zic?!Tu ma intelegi...Nici nu indraznesc sa il rog sa ma lase,ca nu zic ca nu ma lasa....Ba da,ma lasa,dar ma lasa in fata ecranului si pleaca,iar eu ramana uitandu-ma ca vitica la poarta noua....Asa ca te pup si ramane sa vorbim aici sau cand ai timp cand sunt la munca....de acasa nexam.N-ai vazut ca io nu postez in weekend?Cum oare as putea?Ce ne facem noi cu calculatoristii astia ai nostrii ca brazii?
Anda....LA MULTI ANI! cu sanatate alaturi de cei dragi si petrecere frumoasa!
Mariaa....imi pare rau,dar eu nu te pot ajuta,stau la bloc,deocamdata.Bun venit aici!
Restul gagicilor,care mai sunteti si care mai postati...va pup si va doresc sa aveti zile minunate si sa fiti iubite.
Io nu mi-s bisericoasa si nici nu inteleg foarte bine toate aceste rosturi ale celor sfinte,insa pacatoasa de mine va spune la toate sa aveti o saptamana plina de iertare si iubire si Dumnezeu sa va lumineze sufletele si sa va dea intelepciune!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
danitin spune:
Ciao, fetele! Sunt eu foarte adormita si nu-l vad sau chiar nu ati deschis capitol nou. Ca v-am citit da asteptam evenimentul ca sa nu postez aiurea...
Oricum,Anda La multi ani si multa fericire!
Mihi - Doamne, cate necazuri pe capul rudelor tale ... Dupa tragedia cu Octa, acum diabetul. Probabil ca l-a facut sau s-a agravat pe baza nervoasa. Bietul om ... sper sa treaca cu bine peste aceste momente grele. Da tu nu ne povestesti mai pe larg despre Hateg. Cred ca e superb acolo
Mama Dolores -vai ce-mi place denumirea, vezi te-ai pricopsit cu ea, seamana cu mama leone a mea. Da stiu ca ai scris....Facem lista de propuneri pentru intalneala la iarba verde. Eu as vrea undeva unde sa putem veni cu tot familionul, eventual sa facem un gratar, ceva gen picnic... Da nu prea stiu locatii, pe la Sag nu am mai fost de multa vreme, pe malul Timisului nu pot ajunge ca masina mea are lonjeroanele varza, la casuta noastra v-as invita da trebuie mai intai curatenie maaare si ceva reparatii ca s-a stricat acoperisul, zugraveala, alte chestii..
Irina si eu vreau intalneala sa ne cunoastem.
Katik / pe unde esti?
Ana tu ce mai faci? ceva petrecere la lucru?
Gabi deci lasam numele cum e, multam de sugestie ascultata..
Hai sa va pove patanie. Am o matusa catolica ... si a venit pe la noi sa/i aduca spiridusului oua rosii, cozonac si un cadou / niste cuburi haioase. Intra femeia in casa si vad ca se tot codeste cu o plasuta in mana. Da o las in pace cu gandul ca spune ea pana la urma care e problema. Si ce sa vezi ... avea in plasa o rochita primita de la o prietena Ce creatieE din matase roz, cu jupon, volan din lame argintiu si borduri de blanita. Arata spiridusul in ea de zici ca am luat-o de la satrari Da bine inteles ca ea e topita dupa creatie si ar purta/o toata ziua. Trebuie sa rog sotul sa faca o poza sa vedeti si voi.... In alta ordine de idei, mare realizare mare, ieri in parc a spus Buni, veau pisi, si buni s/a panicat dar cu ajutorul gastii de mamici de acolo a reusit sa puna spiridusul sa ude o radacina de copac. Asa ca un prim pas spre renuntarea la scutece a fost facut
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
Doris-Alina spune:
Aplauze la scena deschisa.....
Si flori, cat sa umple un suflet mare ca al tau, Ana!
Sa-ti mai zic ca am un nod in gat? sau ca lacrimez...
Lasa, mey, ca la 1 mai au anuntat astia ca se deschid terasele noastre din Unirii...si atunci sa te tii...cumparam doape pentru cei de langa noi...
Pupaturi mari si multe...
POZE BABY STAR
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI