Impreuna, Timisoara (41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Gabi deschide mama odata capitolul , nu vezi ca stam acilea dupa tine??Hehe

ANDA,LA MULTI ANI !!!! Sa traiesti o mie de ani si sa fii sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai.

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Nu dati cu paru', iar am o zi prea full!

CAP. 42

Mihi, o sa pun linkul diseara.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Danitin, mami de Spiridus, daca nu scriai tu atat de frumos, n-as fi scris nici eu...
Vrem sa vedem rochita...
Thessa, suntem fete bune, asa ca la viitoarea intalnire, vrem sa te cunoastem...
Gabi e in sedinta, de aia strigam Help, cap nou....dar se pare ca l-a deschis, imediat vedem...
Fetelor, asa va vreau...

POZE BABY STAR

www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Anaaaanu am vazut postarea ta!!! Am nevoie de cofeina direct in vena.... Tu scrii mult si fain si apar eu ca adormita sa te intreb pe unde esti si ce faci Body guardzi la wc zici? Hi, hi da ce sa/mi faca, ma gandesc evident la prostiiEi, sunt zile in care mi/a dori si eu sa fiu vedeta asa ca/n filme cu armata de oameni pe langa mine, sa ma machieze, imbrace, sofer la scara, femeie la curatenie, eu doar cu shoppingul si fitele da ma trezesc si tot mama leone sunt. Zilele trecute nu am avut cu cine lasa spiridusul si l/am luat la lucru de se crucea un nenea invitat intr/o emisiune .... Cu doua maini bateam vijelios texte la calculator, cu a treia tineam la distanta spiridusul sa nu/mi sdtrice capodopera, intre timp dadeam lamuriri unei colege despre om stire si ii sopuneam omului de la montaj unde sa taie interviurile. Dupa o ora de chestie din asta cred ca pot sa fac joking sase ture de stadion da si dupa aia....

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelalit spune:

Thessa mersi mult pentru raspuns! Marti mama mea va fi operata la Cluj totusi. Medicul din Alba la care ea mergea a hotarat s-o opereze la Cluj. Nu i-a dat nici o explicatie si nu stiu de ce. Ori ca sa nu o ingrijoreze ori pentru faptul ca-i va scoate numai nodulul si abia in urma biopsiei va decide restul. Habar n-am si sunt tare incordata din cauza asta. O sa ma duc marti la Cluj cu ea. Sper ca totul sa fie bine, mai ales ca si medicul oncolog a zis ca analizele sunt toate bune. A zis ca abia in urma biopsiei nodulului va decide tratamentul de care are nevoie. Ma gandesc ca daca ar fi fost vorba de o operatie mai traumatizanta ar fi avertizat-o macar un pic. Nu se poate sa te lase sa te duci sa-ti scoti sanul fara sa-ti spuna macar ca exista si posibilitatea asta.Cel putin asa gandesc eu. Nu stiu ce sa zic, dar am mari emotii mai ales ca am citi despre cazuri in care s-a decis extirparea sanului in timpul operatiei. Sper sa nu fie cazul.
Ma tot gandesc cam cat timp ar putea sa stea in spital. Sper sa nu dureze prea mult ca si eu sunt insarcinata si nu mai am chiar asa multa energie. Daca sti ceva despre perioada de spitalizare in astfel de cazuri te rog sa-mi spui ca sa ma pregatesc macar psihic ca fizic...
Ma bucur ca mama ta e bine acum si sper sa-i fie tot asa. Multumesc mult inca o data.

Asan

Mergi la inceput