Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 8
Giova spune:
quote:
Originally posted by silvi_2005
Giova si eu i-am dat la inceput Nan 1 si nu ia mers f bine. Noi am trecut pe Milumil si pe asta l-a tolerat mai bine, Nan il si constipa si facea colici f tare. Vorbeste cu medicul pediatru poate iti recomanda sa-l schimbi.
eu sper sa rezolv cu lapticul meu, dar cred ca-i cumpar maine Milumil sa vedem cum va fi si cu asta. il mananca, doar ca varsa putin mai multa branzica, ca de obicei.
ma tot gandesc daca sa o sun pe dr. sau sa mai astept sa vedem, acum ca a inceput sa faca si kk.
poate o sun maine dim. sa vedem ce zice, asta in cazul in care nu-si revine la normal.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
canda_h spune:
ziua buna fetelor,
LA MULTI ANI Ursoaica, sa ne traiesti si ai parte numai de bucurii in viata.
ce vreme mohorata la Timisoara ... azi sarim peste plimbare, cu toate ca ma cam mananca talpile
Filip abia a adormit acum 5 minute si la 4:30 ar cam trebui sa pape ... azi m-a cam frecat si nu prea am avut vreme de nimic. Saptamana asta probabil ca mergem si noi la vaccin si mi-e tare frica. Noi cred ca o sa facem vaccinul ala gratuit, inca nu stiu astept sa ma sune pediatra ... dar daca ea zice ca e ok ala gratuit mergem pe mana ei, ca e o tipa super profi si cu experienta in pediatrie.
Giova si Ingrid ce ziceti stabilim o intalnire pentru sfarsitul saptamanii la baby expo (parca acum era)???
Oana bine ai venit in gasca!
mai citesc din urma si apoi mai scriu daca ma lasa motanelul.
Angi
Denisam spune:
URsulina La MULTI ANI!
Sa`fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii alaturi de familie!
Eu si cheauna, ca niciodata, nu stiu ce a avut Emma de nua dormit ieir d el a3 dupa amaiza pina al 12 noaptea si apoi a papat doar100 ml dormit pina al 5.20 am cand a papat cam 200 si apoi a stat treaza o ora juamte si acuma vad c a a dormit 2h jumate si precis vrea papa.
Va pup ca mergem la pediatru azi.
revin pe la 9seara la voi. O zi buna
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Oana voi trece datele in lista, mersi mult. ce promta ai fost.
pt. detalii despre mail-ul comun, trebuie sa-ti activezi PM ca sa-ti trimit datele.
Canda, as veni cu drag cu voi la Babyexpo, dar merg cu sotul si cu nasii bebeului, caci pe urma tre sa fugim si la celalat targ de la Casa Tineretului, expomariage.
Insa ne putem vedea acolo, macar sa ne salutam.
dar tot iesim noi odata.
si noi sarim peste plimbarica azi, cu toate ca asa vroi9am sa ies, dar vremea asta...
Denisa .bafta la pediatru.
canda_h spune:
Giova ramane atunci sa ne intalnim la plimbarica undeva in parc ...
Noi o sa mergem la expo sambata, sunt tare curioasa ce firm o sa fie pe acolo ...
pupici ca se trezeste pisoiul
Angi de motanel
Giova spune:
quote:
Originally posted by canda_h
Giova ramane atunci sa ne intalnim la plimbarica undeva in parc ...
Noi o sa mergem la expo sambata, sunt tare curioasa ce firm o sa fie pe acolo ...
pupici ca se trezeste pisoiul
Angi de motanel
intra pe www.babyexpo.ro
acolo vezi tpoate firmele participante.
si noi tot sambata vom merge.
monica70 spune:
Ne-am intors si noi de la cardiologie ,era pe numere,trebuia asteptat dar ne-au lasat inainte,cand ne-au vazut asa impopotzonate in rosu
Acolo am dat peste un nenea cam tantalau, care a zis catre mami sa nu faca galagie cu zdranganeaua,dar care mi-a pus o chestie rece pe mine si i-am tras un conceeeert si o criza de nerviiiii mama-mama! Dupa ce ca a pus aia pe mine, tot el intreba ca ce-s asa agitata,auzi mai! A zis ca am un pic de suflu sistolic si sa mai vin la control peste vreo 3 luni ... si ca pot face linistita vaccinuri (ce legatura o avea?) si efort .Mai ales ultimul e extrem de important pentru mine
Acuma ma mir si eu ce-o fi auzit ala printre urlaturile alea...ca macar pediatra a ascultat-o la plamani prin body si n-a zis nici pas,ba chiar i-a zambit,nici cand i-a varat lingura-n gat n-a zis nimic!
Da' nu ma agit ca si mie mi-au zis de suflu sistolic in timpul sarcinii,varza... Eu zic ca a zis si el ca sa zica ceva,pai daca l-ar fi deranjat zdranganeaua aia, care-i ghiveci pe langa vocea ei ... atunci cum a auzit totusi ceva in timp ce ea urla?
Imi pare rau ca n-am mai apucat sa-l intreb de chestia cu invinetitul la gura,dar a trebuit sa imbrac grevista care protesta amarnic la echipare,plus ca asta vorbea in acest timp cu un mos Sa-l ia naiba! In concluzie eu zic ca ne-am plimbat degeaba...
MONI care DIANA (01.01.2006)
Giova spune:
moni tind sa cred si eu ca v-ati plimbat degeaba.
pai asa se consulta? pui chestia aia rece pe corpul copilului??? la mine pediatra a si incalzit-o si tot a urlat bebe.
Marco doarme de n-are treaba. ce bine, mi-am spalat si eu ceva papuci de casa, am pus un ostropel de pui pe foc, sam calcat si acum vreau sa frec wc si chiuveta.
Imediat apare tat-su si cred ca-l trimit 10 min. cu bebe in jurul blocului, ca s-a luminat putin si aici.
asteryaro spune:
Am venit si noi de la plimbarica... unde ne place f. mult, dormim de rupem pamantul.
Fetele, eu incerc o tactica noua cu Razvanel al meu: seara, dupa baie ii dau un bibe de 180 ml de Milumil 1, dupa care doarme f. bine si-i mai dau unul la plimbarica. In rest san, dar care nu-i ajunge. De mastita se pare ca am scapat, dar lapticul meu nu cred ca-i bun... asta este. Mai bea si ceai, cat de mult ii dau, bea. Dupa care vomita, logic, surplusul. Ramane de vazut cat de buna este tactica asta...
Colicii ne dau de furca in continuare, kk face cu supozitor... nasol.
Si zambeste prea rar. Sa-mi fac griji?
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
utocatalina spune:
Maraki si Monica ma bucur ca a-ti trecut cu brio si de vizita la doctor..mie iar mi-a varsat o masa intreaga Bia inainte sa o scot in marsupiu si nu ne-a priit deloc mersul la terasa cu mama...a fost tare maraita si am mincat repede prajitura si am dus-o pina acasa in brate, ca mi-a rupt spatele cu marsupiu...parca duminica cind am dus-o asa a fost mai bine, dar azi m-a desalat efectiv..
Am pus si eu in album la mine, la semnatura, poze facute cu ea azi...tare vorbareata si jucausa, chiar daca nu prea papam si varsam..uff...
A pus-o mama pe burta sa-si ridice capul si a avut citeva tentative dar pina sa o pozez l-a lasat jos!
Ioana chiar ca e fericit Razvanel cind topaie!
Irina please sa modifici la cm ca am masurat-o cu mama si are 62,5 cm..nu 61!
mamicuta de ciresica -aprilie 2006
Ciresica Bianca