Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Monica, eu i-am pus o compresa si am prins-o cu o fasa, rotita de cateva ori pe piciorus. Sunt chiar curioasa daca papa mai bine daca ii incalzesti biberonul.
Silvi si bebe Alain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana plimbarica placuta. profitati de soare cat puteti, caci poate vin si la voi ploile.
Maraki lasa ca-i trece la Angelo, uita repede. si pe marco l-a intepat tot de 2 ori, caci asa am cumparat vaccinul. dar nu regret, caci nu mi-a facut nici febra, n-a fost marait, nici nu i s-a inrosit locurile unde l-a impuns.
Ce sa mai zic, caci Angelo a luat bine de tot in greutate. sapt. trecuta avea Marco 6340 gr, poate acum a mai slabit cu mancatul/nemancatul asta. si cu ce greutate s-a nascut Angelo si cu cat s-a nascut Marco. super bine a luat.
Silvi ii dau Nan1.
azi imi ia Clau medicamentele alea homeopate sa vedem daca rezolvam cu lapticul. tre sa sun dr. sa-mi zica cate buline sa iau.

problema e ca nu vrea el sa pape mult. nici din lapticul de la congelator n-a mancat mai mult de 70 ml, numai ca nu vomita asa mult, ca dupa ala praf.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Giova, ce vaccin i-ai dat de a trebuit sa-l intepe de 2 ori? Eu i-am cumparat Infanrix hexa si era doar o injectie.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvi pai dintotdeauna am incalzit bibe cand faceam pauza la masa, altfel nu papa daca e rece...
Giova intreaba dr. de ce vomita Marcolino , poate trebuie sa-i dai treptat lapte praf, sa nu fie mult dintr-odata. Angelo a vomitat doar de 2 ori de cand s-a nascut, a doua oara era din cauza gelului pt. stomatita...Vad ca doarme, inca nu il trezesc sa pape, astept sa vedem cand se scoala el singur, poate din cauza vaccinului doarme mai mult....

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Ioana, e adorabil ginerica.Vrei sa-l faci sportiv sau 'telectual?
Sa-ti dau un pont cum sa scapi de ochii rosii in poze. Dai "edit photo", apoi "rotate, borders and more" si gasesti optiunea "red eye". De acolo iti arata pas cu pas (pui lupa pe ochisor, se deschide o fereastra cu ochisorul "zoomat"; faci click pe el si ii dai save si done; la fel faci si cu ochisorul celalalt. Am vrut sa ti le fac eu, dar nu mi-am permis sa-mi bag nasul, ca nu-i frumos.
Urechile lui ginerica sunt frumusele, de ce le ironizezi? Asa le are si Ilinca, din cauza ca mai doarme pe ele, i se mai departeaza cateodata, dar numai varfurile. dar sint niste draguti, ca niste elfi, eu ii spun la a mea spiridusul fermecat.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Vin si eu fuga fuga din urma, am ajuns la capitolul 20. Saptamana asta sunt super ocupata ca pleaca Robert in voiaj si trebuie sa ma ocup de bagajul lui, plus ca stam si noi ca porumbeii, cand mai apucam ca apoi 6 luni iarasi pauza, bine macar ca-i ultimul voiaj lung apoi trece la 2 cu 2 si altfel va fi!
Ioana mea este o dulcica si o cumintica. De cand a venit caldura petrecem pe afara cate 5 ore timp in care doarme dusa, o mai trezesc eu s-o mai hidratez cu cate o tzitzica. Nu i-am facut inca program de masa, o pun la san cand cere si daca intarzie i-o bag cu forta in gurita, draga de ea nu zice nu...a mea nu este in greva. Noi nu trecem inca la diversificare, nici macar ceai nu ii dau. Am avut o tentativa cu ceaiul de colici dar m-am lasat dupa ce am facut copilul sa vomite de doua ori. Am inteles ca daca nu vrea ceai sau apa inseamna ca n-are nevoie asa ca eu m-am conformat si ii dau exclusiv lapte de la san. Cu nici un chip nu accepta biberon sau suzeta, nu stiu de ce, ma mai fofoseste pe mine noaptea pe post de suzi. Nu stiu cat mananca, nu i-am facut niciodata proba suptului dar ia bine in greutate asa ca nu-mi bat capul. Acum are 5750gr si lungime 60cm.
Am inceput sa dormim si noi relativ bine noaptea, se mai trezeste din cand in cand pentru cate o gurita de laptic, pe care mama i-o ofera cu toata dragostea. Doarme langa mine, nu reusesc si nici nu ma chinui foarte tare s-o obisnuiesc in patut, imi place tare mult s-o simt langa mine noaptea, stau si o privesc ca proasta cum doarme. Sunt cucerita iremediabil, cred ca o sa faca cu mine ce o sa vrea cand o fi mare, sper sa ma mai dreg ca altfel am pus-o!
Urez si eu bun venit noilor mamici cu bebici!
Pup fetele si toti bebelusii dragalasi!
In curand o sa fiu si eu pe subiect calare mai ales ca am ajuns sa am mai mult timp liber!

daniela si ioana alexandra(05.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ingrid i-am luat Pentact-hib si engerix B. al doilea e pt. hepatita.
am auzit cum ca Infavrixul nu se mai da inh germania, ca a avut niste reactii urate. acum nu stiu cat e de adevarat.
Maraki, eu am probleme cu vomatul lui Marco de la nastere. i-a facut si eco la o luna si nu are nimic. doar ca e hapor. dar in ultimele 3 zile nu mai mananca cu pofta, din contra in scarba, parca.
Am uitat, de dim. a facut de 2 ori kk si acum am auzit ceva.
E bine ca a papat 110 ml laptic de la san, dar din bibe.
S-a dus cu programul meu de papa la 4 ore. acum ii dau si la 2 ore, doar sa-l vad ca papa ceva. Sper din suflet sa isi revina.
Daniela la Ioana.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna ziua din nou. Sa va dam si datele noastre. Data nasterii 13 februarie ora 11:31 (dpn 28 februarie), 37s + 5z. Eu oachi_79 (20 noiembrie 1979), bebe Razvan-Stefan 2800 g, 49 cm, Apgar 9, Iasi, dr. Onofriescu Mircea, Maternitatea Cuza-Voda, cezariana
Maraki de mica mi-au zis Oachi (probabil din Maria Mirabela) si asa mi-a ramas numele.

Oana si Razvan-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova si eu i-am dat la inceput Nan 1 si nu ia mers f bine. Noi am trecut pe Milumil si pe asta l-a tolerat mai bine, Nan il si constipa si facea colici f tare. Vorbeste cu medicul pediatru poate iti recomanda sa-l schimbi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Ursulina La multi ani!
Sa ne spuneti va rugam si noua cum punem niste poze cu gindacul

Oana si Razvan-Stefan

Mergi la inceput