Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 9
monica70 spune:
IOANA stiu ca am promis ca nu ma mai uit la poze azi ,da' am citit pe aci ceva de urechi si zic hai sa vad despre ce-i vorba! Cand colo puhoi de poze noi si eu habar n-aveam! Pai cum poti tu sa razi asa de frumusetze de baiat ? Ce nu-mi place ca dupa ce ca ai ochit o groaza de nurori pe aici, se mai expune si cu gagica aia Alt gagicar in secta? Ca pan-acu stiam de Marcolino!
CATA las' ca si noi tocmai cand sa iesim pe usa a tras un jet de lapte amestecat cu sucul ala de mar cred...tocmai papase lapte si am luat-o prea rapid cu imbracatul...Ma uit si la poze,intai ii dau sa pape printesei!
Si eu am mai pus niste poze sa vedeti cu ce s-a ocupat Diana azi sper sa va placa!
Revin!
MONI care DIANA (01.01.2006)
monica70 spune:
CATA foarte bine-i sta in galben BIEI! Si ce mutritze face
Sunt superfaine pozele cu cosul,se distreaza gagica...dar ma gandesc la faptul ca pentru DIANA nu puteam imprumuta asa ceva, ca-n doua minute demonta toti ursii aia
utocatalina spune:
Giova sa stii ca ne luam de mina cu vomatul si papatul prost..eu ii dau completare cu Milumil, dar sa nu crezi ca il maninca cu pofta!Din contra! A..ca si cind il maninca cu pofta, sa vezi ce-l da afara!
mamicuta de ciresica -aprilie 2006
Ciresica Bianca
utocatalina spune:
Da Monica, dar una e un jet si alta e sa umple camera de varsatura...mama s-a cam speriat ce sa zic..eu m-am obisnuit, dar tot mi se pare aiurea sa vomite asa toata masa! Vad ca si Diana se joaca la greu, dar in carucior ca acolo ii place ei!Apucatoare si ea bag seama!
mamicuta de ciresica -aprilie 2006
Ciresica Bianca
irinel2005 spune:
Cata, da, da, da. E supermisto gagica. . Pe zi ce trece, seamana tot mai mult cu tine. De ce zici ca nu-si ridica capul? Voiam sa-ti spun sa perseverezi cu pusul cite un pic pe burtica, dar nu prea mult (15-20 min/zi). Si noi avem asa numitul "belly time" in fiecare zi, pentru intarirea muschilor gitului si spatelui, dar trebuie sa intervenim atunci cind bebeul devine frustrat sau cind plinge.
Monica, Diana e haioasa foc; zici ca i-a dat eroare la bagatul suzetei? piticutza mea nu tine in mina jucariile inca; abia si-a dat drumul de vreo doua saptamini la vorbarie.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
maraki spune:
Fetelor eu nu prea am timp astazi de net, Angelo cand este treaz plange iar cand doarme este pe picioare.Il doare locul intepaturii si la 14.00 cand a mancat a tinut-o intr-un plans....ma duc sa-i dau sa pape ca e la Giorgos pe picioare....sa-i mai bag si un supozitor cand il schimb.....pupicei bebelinilor...
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
monica70 spune:
ASTERY nu-ti fa griji cu zambitul,si eu ma gandeam ca-i prea serioasa ,dar acu si-a dat drumul! Razvan e cu o luna mai mic!
IRINEL Diana le poate tine de ceva vreme, dar mi-era frica sa i le dau,sa nu-si dea cu ele in cap.Dar vad ca acum o intereseaza deja sa le bage in gura! Inseamna ca a inceput sa-si coordoneze deja miscarea mainilor. Oricum mai da si erori
CATA un jet acu,un jet peste o ora,mai curs cate un pic peste inca juma de ora si tot asa ... se aduna si la noi! Dar eu nu-mi fac probleme,dupa ce varsa en gros, iar o apuca foamea ... Cica s-o tin juma de ora in sus,dar ea mi se zvarcoleste in brate de n-o pot tine prea mult(nu poate face aerobic in pozitia aia ),pur si simplu rar sta locului,atunci normal ca arunca afara! Completam la loc si gata!
tanti spune:
Ursoaica la multi ani sa fii sanatoasa si sa te bucuri de Raisa
O sa ma conformez cu poze si o sa incerc maine sa mai pun, sper sa am o zi mai buna decat asta
monica70 spune:
TANTI pusi si mai zi-ne ce faceti! Sper ca sunteti bine!
oachi_79 spune:
Am fost si noi la plimbare. Bebele doarme de 4 ore si nu da semne ca ar vrea sa se trezeasca. Dar si cind se trezeste.... scrie pe mine. Ca are o foame de lup.
Ne trimiteti si noua parola sa punem pozici? cred ca am activat PM. Sper
Oana si Razvan-Stefan