Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 12
alina80 spune:
Buna fetelor!
BEE, nu te stresa, sigur o sa fie bine! Tu sa faci ce zice dr., si cum zice si IRINA sa ceri si alta parere. Pupici si iti tinem pumnii sa fie ok!
MARAKI, pupici si lui Angelo sa-i treaca durerea de la intepatura!
MONI, CATA, si Ayan vomita in ultimul timp in jet, mai ales dimineata. Mananca cam agitat, cred ca asta e motivul.
GIOVA, m-am uitat la poze ce Maocolino! S-a facut mare si mai frumos!
JANINA, multe luni inainte Carlei! Sa fie sanatoasa si cuminte!
IRINA, pupici gogosarului superb!
TATIANA, m-am uitat si la gemenii tai, ca mi-a zis JANINA de ei. Cred ca este minunat sa ai gemeni, desi este foarte greu. S-au facut mari si sunt niste scumpi! Isi dau seama unul de prezenta celuilalt sau inca nu? Ca Ayan ignora alti bebelusi deocamdata.
TEOLINDA, ce cuminte este Nicolas! Doarme toata noaptea asa mereu?
Ayan in continuare papa cand vrea el, nu are program, de dormit doarme mai putin, se trezeste si noaptea sa pape, si vad ca nici afara nu prea mai doarme, dar macar nu plange, sta cumintel si se uita la mami.
Fug sa vad ce face Ayan.
Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/alinanegrescu//my_photos
utocatalina spune:
Hai mai Irina, deja "ma..ma"...vreau si io!Te cred ca ai inmarmurit..eu cred ca faceam pe mine..ca eu si la "ga ga" cad pe spate!Monica eu beau mereu lapte si nici gind de colici de la el..si beau numai cel mai gras lapte..ala cu 3%..da-i bataie cu Gymul..sportiva o faci!Am reusit o mare performanta..s-a intors pe o parte..ce-i drept numai de la briu in sus, dar la noi e prima data..am pus poze!
mamicuta de ciresica -aprilie 2006
Ciresica Bianca
monica70 spune:
CATA si la noi sunt vreo 24-25 de grade,desi nu mai dau drumul la caldura decat la baie vreo juma de ora...Dar eu n-o tin in body ziua,atata vreme cat mie mi-e frig in tricou daca stau in loc... Noaptea ii dau doar un body (cu maneca lunga ca sta cu mainile afara) si o pereche de pantaloni(pe care azidimineatza nu i-am mai gasit pe ea ... erau in sacul de dormit)
Cu statul pe burta exact asa facea si Diana : plangea cu nasu-n cearcef,apoi isi lingea degetele ,dar incet incet a inceput sa ridice si capul,da' tot plangea...Acum e mai bine,dar nu intotdeauna e incantata,daca-si tine capul bine sus nu inseamana si ca ii place la nebunie asa!
MONI care DIANA (01.01.2006)
Giova spune:
Neatza!!!
Vad ca bebeii nostri s-au inteles sa faca greva foamei. !!!
Ingrid, Ana sunt super mari preturile acolo, zona Bogdanesti, doar ai buletin de Timisoara. Oricum am gasit preturi bune in zona unde e Selgrosul, acum se ridica la case in prostie.
Tre sa vedem, caci de se asociaza Clau cu fostul lui sef din Italia si pleaca de la astia, adio casa, ca toti banii merg in firma. Daca ramane tot la astia de acum, atunci facem un credit sa luam restul de bani, sa cumparam, pamant si sa incepem ceva anul asta, ca de nu.... ne bagam in bani si nu ne alegem cu nimic.
Cata e super bun Milumil, bag si eu ca proasta.
Marco dupa ce a papat la 22.30 s-a mai trezit dim. la 8.30. eu zic ca s-a saturat de la san + 120 ml formula. a varsat putin in somn, dar nu ca alte dati.
De dim. a supt 20 min. si a facut kk. deci incepem sa ne revenit cu scaunul si sper si cu papa.
Irina pai ii dau completare ca mi-a scazut productia de lapte. si inca nu am vazut-o pe soacra-mea sa ma enervez. apoi cand o vad, dispare cu totul..
Ingrid cu apa in urechi nu stiu de ce-ti faci atatea probleme. Marco sta la fiecare baita cu capul in apa, ii pun un scutec dar tot sunt urechiusele in apa, si n-are nimic. Dupa baita il fac putin cu betigasele si gata.e ok.
Denisa bine ai venit in clubul grevistilor. la Emma sa nu mai fie maraita si sa pape.
Eu tot cred ca l-am innebunit pe bebe cu sucul ala de morcovi de la Hipp. era prea devreme pt. el, la 2 luni jumate.sper sa-si revina si sa pape bine.
Azi e frumos afara, asa ca.. dupa papa de la ora 12 iesim afara. merg pana la posta sa pun invitatiile si sa-mi iau o scrisoare.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
Florinini spune:
Salutari si de la noi.......
Mama da ce de mult nu am mai scris si citit zau ca nu mai am timp mai ales acum cu primavara asta ...
Sper ca sunteti bine si vad ca bebeii cresc ca din apa.
Noi suntem bine acum mai nou ne confruntam cu deochiurile ca imi vine sa turb cand se deoache copilul asta al meu...si magarii astia nici macar nu au habar ce rau fac puiului meu se hoalba la el de parca ar fi de pe alta planeta....hai ma ca o fi el corcitura de ardeleanca cu oltean si nascut cetatean american...dar inca nu are roti in loc de urechi sa se mire si sa se intrebe cum aude el prin spite...
Serios mai ca nici nu mai stiu ce sa-i fac sa nu se mai deoache...ca nu pot sa le zic nu va mai holbati mai scofalcitilor la copilul meu...
Maraki parca tu erai cu deochiurile cum ii faceai lui Angelo cand se intampla sa fie deochiat...parca socrosenie-ta facea traznai cu asta...
Poate ma invatati si pe mine sa-i descant ca ard la chibrite cate 9 pe tura si zic si Tatal nostru si-mi ard si destele si uneori tot degeaba...Voi cum faceti..pleaseeeeeee
David e tare cuminte in rest...doarme noaptea cu mancat in som o data pe la 4 si se trezeste pe la 7-8 dimineata, ziua uneori se hoalba..alteori doarme...oricum are un somn de dupa masa cam de 3 ore. De mancat mananca cam tot la 2 ore jumate 3 cam 100-120 ml si bea suculete de morcov cu mar si portocala amestecate cam 50-60ml pe zi si cereale cu lapte in rest numai laptele ala cu gust ca naiba...dar el e mort dupa el.
Am pus niste poze cu el suntem cam in urma, pozele sunt de la 2 luni si noi in curan facem 3 luni...poate mai reusesc sa pun si altele...
Ma uit si eu la bebei si incerc sa mai revin in seara asta...
Florinini si David (13.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
utocatalina spune:
Monica asa o tineam si eu pe Bia, dar intrucit se agita, am vazut ca transpira si se incinge, asa ca daca o vad agitata o las in body sa dea din picioare pina nu mai poate, iar de doarme, o invelesc cu o paturica..si o controlez la nas..are nasul cald, e ok, are nasul rece inseamna ca ii e frig..dar pina acum numai nasul cald l-a avut...de la 37.4 la 36.3 e mare lucru..ieri disperasem ca efectiv frigeam, desi 37.4 nu inseamna nimik, dar in comparatie cu mine era fierbinte cind o luam in brate..acum are singe rece!Alina cind om apuca sa ne vedem si noi? Pupici lui Ayan..eu ma gindesc ca poate cind o vedea-o pe Bia i se trezesc instinctele..sau poate ei!Giova sa inteleg ca ii maninci mincarea lui Marco?Ma bucur mult ca se simte mai bine..sa stii ca si mama zicea sa nu-i mai dau citeva zile suc..sa vorbesc acum si cu doctorita..oricum pina vine nu-i dau!
mamicuta de ciresica -aprilie 2006
Ciresica Bianca
Florinini spune:
Mai Irina sa sti ca si eu am incercat sentimentul asta de a ti se spune me-me si eu repede am crezut ca toata ma topesc si ma scurg si tot dupa el ca bolunda "zi mai mama" si nimic numai ranjete stirbe...cred ca a fost o greseala si ptr. ca nu are dinti a iesit mai usor din gura lui...
Oricum ma simt in rai cand si numai bolboroseste acolo si face bulbuci la gura de zici ca merge cu trotineta si se crede in avion
Florinini si David (13.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
monica70 spune:
FLORININI ma uit mai incolo la pozele ce le-ai pus, ca acum sunt prinsa-n conta pana peste urechi.Ma bucur ca ami dai semne de viata! De deochi ce sa faci daca-i asa frumos gagiul? Oricum aia de pe acolo n-ar stii ce-i ala deochi Ar trebui sa le exlplici cum sta treaba si sa le zici ca sunteti veri cu Dracula ,poate deveniti vedete...
Trec la treaba pana doarme diana,am vrut doar sa te salut!
Giova spune:
Irina super cred ca pe mine ma lua plansul.
noi murim de dragul lui cand chiuie, gangure, sau face aaaa. cand plange zice me-me. si ma topesc toata. sper sa zica ma-ma, nu ta-ta, ca si asa e tot Purdea.
Florinini ma bucur ca sunteti bine. Imediat ma uit la poze.
Mai trebuia sa vad ceva poze, dar nu imi mai amintesc ale cui. Moni si cata parca. oricum daca am timp le iau la rand.
Moni eu nu mai dau drumul la centrala decat la baitza seara. sunt cam 21-22 grade in casa. Pe marco il tin imbracat in body fara picioare si cu pantalonasi, care si da jos urgent, cu toate ca le-am pus si elastic. sau intr-un body din ala cu totul.
cata dar e asa de bun Milumil-ul!!! Nan nici nu m-am atins de el, groaznic de rau.
Abia astept sa-i fac tot felul de piureuri de la Milupa, mama ce-mi plac si alea, cu banane, cereale etc.
De vreo 3 zile, daca e in fundic incearca sa se ridice. si mai nou il tin legat in bouncer, ca n-am chef sa ma trezesc cu el jos.
Ce bine ca a dormit, am putut manca si eu linistita.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
monica70 spune:
Mai Florinini pune poze recente cu baiatu' ca pe alea le-am vazut deja,mai ales pe ultima
L-am vazut in schimb si pe micul si dragalasul RAZVAN-STEFAN uite inca un flacau la care-i place pe burtica! OACHI vezi ca daca intri la EDIT si ROTATE... poti intoarce pozele!
S-a trezit mandra...