Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Bee imi pare rau ca aveti probleme dar sunt sigura ca se vor rezolva cu gimnastica! Capul sus ca trebuie sa fii tare pentru Ana, totul o sa fie bine!
Anasebe si eu am vazut azi in farmacie cum cerea un domn Algocalmin fiola si i-au dat numai una! Mare nebunie!
Ingrid, cum erau hematoamele Dianei de la nastere? In cat timp s-au retras?
Irina si eu cred ca e aiurea ce ti-au zis la control... sunt sigura ca e sanatos tun copilul!
Mai Nico ce ai? De ce nu vorbesti cu noi, macar sa te usurezi de gandurile negre? Stii ca aici suntem best friends!
Astery nu-ti face probleme ca si Carla mea zambeste numai dimineata, adica in singurul moment cand n-o doare nimic! Lasa ca-si dau ei drumul!
Maraki hai ca trece repede...

Fetelor noi am avut o zi asha si asha, adica dimineata ok, am facut si kk fara ajutor dar cand am iesit afara a inceput sa urle si a tinut-o asa vreo 5 ore in criza nasoala. Primele 2 ore a supt incontinuu, daca o scoteam urla ca din gura de sarpe, dupa care nu a mai vrut nici tzitzi... la sfarsit devenise isterica si m-am plimbat cu ea pe umar muult si bine. Pe la 9 s-a linistit si la 10 a adormit, saracuta de ea! Ce sa facem? Asteptam sa treaca colicile, mama masii!
Acum ma uit la ea cum doarme si o admir, pisicuta mea frumoasa! Imi pare rau ca nu am camera digitala sa va arat si voua ce am mai crescut!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bee fruntea sus iubita. nu e nimic grav, lasa sa vezi cum, in urma kineto..., isi va tine capsorul sus. nu mai plange si nu te mai stresa sa nu pierzi lapticul..
Liliana sta bine in carucior Nicolas?
Cata si Ioana maine ma uit la poze, acum vreau in pat.
Cata sa stii ca i-am luat Milumil. I-am zis lui Clau, ca, daca nu-l mananca dau cu el dupa amandoi. Dar sa stii ca mi-a supt de la san si a luat 130 ml din bibe, nici nu a vomat asa mult. oricum e mult mai bun decat Nan, am bagat si eu cateva doze din alea. sa vezi ce iute il termin si alti bani.
Maraki sper sa treceti cu bine peste noaptea asta.
Moni, Irina, Ana, Janina . inclin sa cred ca sunt tot mai tampiti dr. din ziua de azi.
Nico ce ai mama???lasa depresia!!!
Tot nu ne-ai zis pt. bebei cum e cu intretinerea. la placintica.
Ingrid . Apropo...cautam teren...mama ce scump e in zona voastra.sa murim nu alta: 500 m patrati la 70.000 euro .

Mi-am luat medicamentul ala homeopat si am inceput sa-l iau, problema e ca bebe nu pre vrea sa traga din tzitzi, il apuca jalea, cand ii bag sanul sau bibe. ma tot uit daca nu-i cresc dintii, dar nu e asta. pana la urma l-am p[rostit dsi tot a supt ceva.
Incerc sa fac tot posibilul sa vina iar laptic mult, caci de nu... ne vom bate pe Milumil.

am plecat si eu in pat. va. pe maine.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

BEE- fruntea sus si fa kineto cum ti-a spus.O sa fie bine, ai sa vezi.
Cuscra- bien ca atzi scapat de vaccin si lasa ca ii trece lui Angelo starea de maraiala.
MONI, IRINA< GIOVA, MARAKi, INGRID, CAta-a m avzut pzoele, frumosi ttzi.
Eu nu pot sa scriu ca e tare maraita si e in GREVA foamei de ieri, maninca f. putzin si doarme la fel, nu stiu ce a apucat-o,nu a facut asa nicodata de cand s-a nascut, nici cand a avut colici..

Pediatru a zis ca e ok cu papa, atata timp cat ia in greutate, deci al 2 luni jumate avem 6060grame si 63.5 cm dar in ultimele 2 sapt juamte am luat doar 450grame,nu stiu dc e ok dar nu am ingrijorez, doar ca asa cum zicea Linda, la 5 mese pe zi a 120 si doar una de 160, e putzin, o mai las deocamdata, sper sa-si revina cu somnul in timpul zilei insa.Eu iara mi-am facut ceai de fenicul ca ieri imi scazuze productzia de lapte in sensul ca maninc putzin si aiurea si dc Emma a fost maraita am dormit si prost si s-a vazut, asa ca sper sa-mi revin, oriucm mai beua ceai din asta pina la 1 mai, apoi adio, dc scade productzia apelez la congelator, la cei 2.5L.
Mi-a spsu si mi-a dat niste documente f, importante si bune, pina la 4 luni cei alaptatzi la san si in combinatzie cu formula, si care iau in greutate, nu treb sa inceapa diversificarea, nici macar cereale, de la 4-5 luni incolo.Am fugit acuma sa ma mulg si sa pap si eu cev aca lume,a u porcarioare ca fructe si biscuitzi.
Va pup pe toate si numai bine.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Moni, amazoane sau zeite, nu conteaza, agitatia da! Mai are mult pana sa o ajunga pe frumusica ta, ea se agita de cateva ori pe zi, a fost o faza dragutza azi zic eu, tot gangurea si tipa la mine asa dragalash, nu stiam ce are, pana am pus mana si am dezbrcat-o, facuse kka saracutza, vroia sa ma anunte si ea ce lucru important a facut, chiar daca putin, dar prin propriile ei forte!
Teolinda, data trecuta a fost ok cu apa din ureche, dar..ulciorul nu merge de multe ori la apa, asa ca sunt putin cam stresata acuma! Ma gandesc sa-i bag putina vata calda in ureche, poate o ajuta sa iasa!
JG, acum nu mai are hematoame, le-a avut de la nastere pt ca cik a iesit cu cordonul in jurul gatului si s-a sufocat putin, naiba stie ce a fost acolo! Medicii mi-au spus ca se retrag si asa a fost, oricum se mai impune un control, ma duc in 12 la eco sa vedem ce si cum.
Giova, in zona asta cam slabe sanse sa gasesti teren, poate daca il cumperi cu tot cu casa. Am un vecin care a cumparat o casa acum 4 ani si a daramat-o, iar pe terenul respectiv a construit ceva de vis! Dar nu stiam ca aici costa chiar atata terenurile, probabil evaluarea se face si in functie de fluctuatia pietei.
Am plecat ca urmeaza "Car dealers" la Discovery si dupa, serialul meu preferat..
Noapte buna si somnic usor la mamici si bebelashi!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Noapte buna gagici!
INGRID stai ca de-acu incepe!
Mai inainte s-a trezit Diana,de fapt era asa intre...i-am dat sa pape,a tras cateva guri si a adormit la loc,i-am dat pace...sper sa doarma macar pana pe la 5-6.
Si apropo, de vreo saptamana nu m-am mai muls,parca nu se mai umplu asa tare rezervoarele ,numai cateodata.Poate ma lasa in pana,ca si asa zice mami ca de ce nu-i dau formula cand vede cum se manifesta in timpul grevelor Si se mira ca ce rabdare am cu ea,eu agitata! Dar m-am prins si ii dau sieu mai rar sa pape la 3-4 ore,cand i-e foame-foame si nu mai face asa des fitze.
A! Si am masurat-o si eu pe Diana peste piept are doar 40 cm la trei luni...nu la doua ca la altii. La cap la fel 39-40 cm. PITICUTZA are doar fund ca mine ,eu la fel sunt f.subtire la torace, numai inaintarile sunt barosane Ea are in plus si ceva pulpe pe-acolo Si mi-a zis una azi c-o sa aiba ochi albastri (sau verzi?), ca nu se vad deloc caprui Deci nu doar eu vad asa,ca deja ma gandeam ca vad ce vreau sa vad ,dupa ce in pozele alea par caprui.
Plec si eu la nani ca azinoapte am dormit ca naiba!
inca odata noapte buna!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare gagicile,
Scriu pe fuga caci mor de somn, Si aseara pana am citit tot ce ati scris,ma apucase un somn de abia am mai vazut sa sting calculatorul .
Pe noi parca iar ne-au apucat colicii, nu mult, dar de obicei dimineata si noaptea cateodata.. dar in rest e ok, nu prea vrem sa mancam in timpul zilei , doar seara si noaptea dupa ce dormim vreo 6 ore si suntem lihnite de foame. A inceput sa se ridice in fundulet , adica se chinuie si nu poate singura si o ajut eu putin si sa vezi atunci ce fericire pe capul ei. Daca nu o ajut se rostogoleset ca un dovleac intr-o parte .
Bee, draga , fii tare , bebita are nevoie de tine. Si are nevoie sa te simta pe tine linistita, ai grija sa nu te agiti si sa ii transmiti energii negative ca le simte bebelina. Uite un si succes !!!!
Ingrid, dar in ce zona locuiesti ? Ca m-a facut Giova curioasa cu preturile alea. Pai la pretul asta putem noi sa luam aici un teren cu vedere la mare ( la 5 min de plaja )
bine gagicile, va las, ma duc in pat ca maine trebuie sa mergem la cursul cu mame si bebelusi.
V-am pupat

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor..vad ca suntem cam multe care ne vaitam de una sau alta..Nico, bataita ca tu nu ai motive...Ia si un pup de aici si abia astept sa ne vedem iar!Ma bucur de showul Dariei de la job! Noi suntem cu Nottacin in ochisor ca ne curgeBee nu stiu ce sa zic, trebuie sa mai insisti si tu, ca si eu incerc, chiar daca imi urla, cu pusul pe burta al Anei si daca e cazul de kineto o faci si pe asta si o sa fie bine!Ingrid as face eu asa, dar colici noi nu mai avem, asa ca indiferent cind o pun pe burta, urletele sunt aceleasi...ieri in schimb mi s-a parut ca atunci cind a pus-o mama isi ridica capul mai bine ca oricind, chiar ma intrebam de ce cind o pun eu nu o face asa...o sa mai insist, dar cum starea ei generala nu e prea ok, iti dai seama ca o sa urle si eventual o sa puna capul pe mina sa-si linga pumnul!Irina si eu zic ca la agitatie, normal ca se modifica pulsul, asa ca nu stiu ce sa mai cred despre medicii aia..Oricum eu ti-am zis ca mi s-a spus ca am tahicardie, prins scoala generala, de atunci habar nu am daca a fost un diagnostic pus bine ori ba, dar eu nu am nici pe naiba!Denisa bine ca ai strocuri..sunt f. bune..cit priveste faptul ca Emma nu prea papa, eu ce sa mai zic de Bia, care acum citeva zile cind i-am facut totalul pe o zi nu trecuse de 550-600...asa ca eu zic ca Emma are si ea niste zile mai proaste, dar tot papa binisor!Giova ma bucur ca ii place lui Marco Miliumilul..cica ar fi mai dulce zic unii..Bia papa tot nasol si vomita destul de mult, asa ca azi la 15 vine doctorita sa o vada..tot de azi am reluat Debridatul sa vedem ce si cum! Azi noapte pentru prima data dupa vreo luna jumate am dormit cu ea in camera pina la 00:30..i-am bagat la 21:30 tita in gura ca urla si uite ca asa a adormit si ea si eu..dupa "marea" masa de la 12 noaptea m-am dus in patul meu si nu am auzit ceasul sa sune, asa ca m-am trezit la 5:15 sa-i dau sa pape..in alte conditii, nu m-as stresa cu somnul, dar intrucit nu prea papa as fi vrut macar sa manince putin si des, dar vad ca nici asa nu-i convine!Ioana doar atit de mica fontanela? Doctorita ce zice de traba asta? Aha, Monica deci o vrei cu ochii albastri sau verzi! Smechero! Si cu minere ca ale lui Jeniffer Lopez sa vezi ce furori o sa faca!Eu m-am consolat ca are ochii negri ca ai meiOau, Ana ridicat in fundulet, chestii, trestii..noi inca nu servim din astea...de ce oare? Janina si eu tot cu urletele ei m-am insotit ieri...din pacate noi tot cu supozitor sau termometru reusim...acum i-am bagat supozitor si s-a chinuit si nu a reusit asa ca s-a culcat...sper sa faca nitel mai incolo!
Am luat masuri radicale ieri..erau 26 de grade in casa si ea avea 37.4, asa ca mi-am zis ca asa nu se mai poate, ca sigur ii e cald..i-am bagat juma de supozitor cu eferalgan sa nu-mi faca vreo surpriza peste noapte si al lasat-o numai in body cu mineca scurta si atita, invelita cu o paturica subtirica rau...de dimineata cind i-am luat temp. 36.3..deci se poate!
O zi buna si va tin la curent cu ce zice doctorita...Abia astept sa vina si pina la 15:00 mai e atit!

mamicuta de ciresica -aprilie 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna dimineata tuturor. Dupa ce ieri am dormit toata ziua, azi suntem foarte matinali ca de la 5 n-am mai vrut sa dormim. Ne-a durut burtica. Ne-a dat mama si mincare si tot nu a trecut. Dar am si tras acum un kk de toata frumusetea, de ne-am murdarit tot. Acum am adormit in sfirsit.
La o luna aveam 3800 g si 52 cm. Mincam doar sin, ceai foarte rar, il facem si pina se raceste, noi adormim . Acum suntem mai alintat, vrem in brate, atentie, sa vorbesti cu noi. Suzeta nu purtam, nici biberon. Ceaiul il bem cu lingurita, ca asa ne-am obisnuit din maternitate. De dormit, la mine in patut (chiar daca uneori mai adorm in brate sau pe piept la mami).
Acum asteptam sa se incarce pozele. Am pus poze
La multi ani Bianca si Raisa pentru cele 3 luni. La multi ani Ioana, Filip si Carla pentru cele 2 luni. Sa cresteti mari si voinici.
Ancutza78, Ursoaica, Marchplayer, Canda_H si JG sa va traiasca bebelinii.

Oana si Razvan-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ia sa scriu si eu repede ca tot m-am trezit asa devreme, nu din cauza puiului , ci a "galetii".
Bee nu mai fi suparata fa kine si ai sa vezi ca o sa ii fie super bine dupa. Eu as zice sa mai vezi un medic sa ai doua pareri ca sa stii sigur ceva. Si eu aici vad doi medici.Cum ziceau si fetele nu mai fii suparata ca ii transmiti si fetei . Intra sa ne spui dc ai facut vreo sedinta de kine si cum e.
Ingrid am vazut aseara ca erai un pic nelinistita ca i_a intrat apa in ureche? Si nu are voie? Pai eu cand ii fac lui Mario baie si dc nu vrea tot nu pot ca bucuria lui e sa isi bage capul in apa, dar chiar si asa de ce nu trebuie sa intre apa in ureche?
Anasebe a inebunit lupul dar asa este...chiar si anticonceptionalele pe reteta...poate asa nu mai cumpara toti nebunii toate drogurile. Tin minte ca maicamea isi cumpara distonocalm cum o durea capul...ca dee..algocalminul era prost...acum adios...stai sa vezi cand o sa cumparam doar nurofen , eferalgan si aspirina fara reteta...
Janine nu ai luat leagan inca ?
Oachi bine ai venit si sedere placuta.
Denisa vad ca iar ti-ai schimbat ideile cu diversificarea? Deci si doctorii vostri sunt cum bate vantul..ori democratici ori republicani.
Ana si al meu e super bucuros cand il tin de manutze si se ridica in funduletz, asta doar cand nue naravas si mai se ridica si pe picioare sau genunchi , depinde cum le nimereste.
A da am uitat sa va zic ceva importanta. Fiimiu a zi sacum vreo doua zile ma_ma.........si eu am ramas ko cu el in bratze...dar pe el l-a durut fix in pix si si-a vazut de jucariile lui si abia dupa 5 minute , timp in care eu ma uitam hipnotizata la el a zis ba-ba . Deci ia uite ce senzatie si ce bucuroasa eram eu si el saracul numai elstie cum a facut ca nu s-a mai repetat "accidentul". Dar oricum e marfa rau.
Monica lasa tu fata nu o mai duce la doctori ca eu cred ca astia ai sau nu ceva gasesc ei imediat.
Catalina ma bucur cand au d c mai e cineva care mai tine copilul cat de cat mai dezbracat in casa ...mai ales dc e cald in casa... o s aintru sa vad si eu pozele acum...cat mai pot.
Giova de ce ii dai lapte praf ca nu am prins ideea?
Astery lasa tu baiatul sa zambeasca cand vrea.
Ioanoooo s-a facut fiitu mare si nu mai scrii des.
Valeu ce m-am intins......
Revin eu mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

'Neatza!
Aici e soareee si urmeaza plimbareee,poate mai apuc si eu sa lucrez (o trimit cu mami) ,ca aseara am tras de la 21 la 24 cu hartzoagele,dupa ce s-a culcat Diana. Cat e treaza nu prea am spor,eventual la fotografiat Ca daca plec la munca...ciuciu,cine stie cand o mai prind cu asa faze ...
Si ea mi-a facut azi pe la 5 o criza de colici ca-n vremurile apuse,eu ma gandesc sa nu fie de la faptul ca am baut iar lapte!
Acum e la ora de gym,asteptam kk si azi iar ii dau cateva lingurite de suc de mere din ala acruuuu,daca tot i-a placut!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput