Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 13
Florinini spune:
Mai sa va traiasca micile vedete...dar tare frumosi copilasi avem si care mai de care mai imbracat...zau ca parca sunt copilasi de revista.
Ce as mai sta si eu la taclale da trebuie sa ma trezesc dimineata...mi-aduc aminte de cand eram gravida desi munceam aveam mult mai mult timp liber....acum zici ca ma duc tot inapoi...deh rac sunt ca racul ma misc...
Adevarul e ca pierd si mult timp cu bebele ca stau cu el si gangurim de in curand invat si eu sa bulbucesc si sa ma dau cu trotineta
Florinini si David (13.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
monica70 spune:
Sta cu patura-n cap - am fotografiat-o ... si mi-am amintit de BEE ca azis sa-i fac poza cu patura!
BEE sper ca esti ok intra si da-ne raportul please! Las' ca daca mergi la kineto mai face Tea sport si va dormi mai bine,nu trebuie sa mai dai atatea ocoale parcului! Dar bine a zis Irina ,mai du-te la un alt doctor inainte! Asteptam vesti!
MONI care DIANA (01.01.2006)
Florinini spune:
Nu am stiut daca v-am spus ca am pus poze la 2 luni asa ca acum avand sansa ca nu mi-e somn am zis ca sa va zic...oricum acum se incarca ceva poze noi. Sorry Moni!!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
Florinini spune:
Am incercat sa pun poze noi si merge incet ca melcul...cred ca voi incerca maine seara asa ca nada poze noi cu David deocamdata...mama lui de net
Giova spune:
Bia e o scumpa asi grasuna. nu se vede ca a facut greva foamei cateva zile.
David e un dulcic si doamne ce mare a crescut. asteptam si celelaltre poze.
Oana sa va traiasca Razvanel. e un scumpic.
Diana gimnasta e o scumpica si o zambareata.. cred ca Moni e prima in clasament cu pozele.se vede ca a pus mana pe aparat.
Ce smecheros sta Razvan al Ioanei in scoica, mai-mai. si ce ai cu urechile baiatului, ca nu sunt urate!!! Sunt chiar frumoase.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
Florinini spune:
Oachi, dute pe Edit si click acolo si o sa vezi Rotate, Borders...
Pupici si bun venit tie si lui Razvanel Stefanel
irinadum spune:
Fetele si Daniela a pus poze noi si de la botez....si eu habar nu aveam ca a facut botezul... lasa ca ii arunc eu niste nisip la vara .Sau o inec...pe jumatate.
Giova spune:
Daniela sa-ti fie rusine ca nu ne-ai anuntat.Dar... sa va traiasca micuta crestina!!! la brunetica dulce si o .
Marco papa de 15 min. de la san, linistit fara istericale. laptic vine, chiar daca sanii sunt moi.
pe urma afara. e soare, dar e frig, asa ca luam salopeta de iarna. ne e cam fixa.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
T_Ioana spune:
Buna dimineata pe la pranz!
Mai fetelor ma imbolnavesc cand va aud ca baga bebeii cate 130-150 ml, eu prin cartile prin care am citit zice ca la 4 luni de ex trebuie sa pape 150 gr/masa, asta inseamna cam 120 ml.....Pai de ca ma mir eu ca suntem pe spate cu greutatea! Noi mancam maxim 120 ml la o masa, asta in zilele bune, ca de obicei mancam 80-90 ml/masa. Incerc sa nu ma mai stresez ca ieri am fost in parc si am stat de vorba cu niste mamicute cu bebei de varsta lui Razvan si al meu era cel mai ...greu. Erau si bebi de 5 luni care aveau 6.200 gr si aratau foarte bine. Al meu era cel mai admirat ca era cel mai falcos si mai gusat! Si vreau sa zic ca are o carnita tare ca piatra, e asa de indesat de zici ca e indopat fortat! Asa ca nu ma mai stresez cu greutatea, se pare ca la Bistrita copii nu iau prea mult in greutate, o fi aerul rarefiat de vina
Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"