Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Buna,gagici,
Hop si noi...semnam condicuta...
Azi am fost niste plimbarete...de la 10,30 la 15 am fost la mine la serviciu...
Am luat-o in marsupiu...si m-a rupt...desi nu e marea grasa...
Acolo..i-a topit pe toti...le-a facut soulet..cu risulete..putine lacrimi...tot tacimul..Am avut onoarea sa o alaptez pe scaunul bossului nostru.....unde a papat tzitzi...
In rest..azi a papat aproape numai sin...supliment..putintel...Am sentimentul ca in ultimele 2 zile a paapt cam prost...eh..sper sa-si revina...si sa paape mai bine....
Acum i-am facut baita..si i-am pasat-o lui tati..sa mai stea si cu el..si se smiorcaie la el in brate vad...dupa ce mai devreme ne-a facut un concert...inainte de baita...cu chiote,risete...si tot tacimul...
Eu sunt tot depresata...tu-i mama masii...nu stiu de ce nu imi revin si eu la starea mea de dinainte...
Hai ca va pup...
mai stau si eu putin pe aici..sa citesc din urma...
pe toate gagicile si bebelinii...

Nicole si Daria Sofia

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Gagici si noi prin zona dupa o zi epuizanta pe la cumparaturi , plimbari si doctori. Am mai fost cu Mario la pediatru sa ii mai faca control . A zis ca e mai bine adica ritmul e mai regulat insa cand sta linistit e ok cum se agita cum creste. Eu ma intreb ca orice prost nue normal? Pai e normal sa ii creasca pulsul cand e agitat. In fine ... bine ca merge spre bine.
Am bagat datele voastre in tabel si astept sa ma trageti de urechi dc am gresit sau sa imi spuneti ce si cum am uitat.
Acum fug sa vad dc am timp sa fac un pic de treaba cat doarme bebe.
Va pupic pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA pai normal ca daca se misca, creste pulsul,eu zic sa nu te mai agiti degeaba!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
I-am facut baitza, n-am apucat sa-i fac masaj cu ulei ca deja plescaia amenintator din limbutza, asa ca am sters-o doar la ochi cu ser si i-am bagat biberonul in gura. Acuma doarme, pe o parte pt ca normal, iar i-am bagat apa intr-o ureche, noroc ca tati a observat, data trecuta am zbierat pe el, pt ca era de vina, acuma pe cine sa zbier?
Cata, am vazut ca te plangeai de Bia, ca nu sta cu capshorul ridicat cand o pune pe burtica, ar trebui sa faci ca mine, o pun cand are colici si se sprijina pe manutze, capul si umerii ridicati si trage niste urlete, ca ma asurzeste. Nu-i place pozitia pe burta, daca o pun, sta cu capul sus tot timpul si urla din rasputeri. Eu consider ca e un bun exercitiu..
Nicole, puiule, ce ai de esti depresiva? Vezi ca nu face bine la laptic, ar trebui sa vb cu cineva, poate te ajuta. Depresia postnatala ar fi trebuit sa treaca...
Ma duc la o tigara si revin.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

BUna seara.
DEpresive depresive, dar sa ma vedeti pe mine! MAi am putin si ajung iar pe medicamente. Iar lapticul meu pleaca sigur .Si daca nu pleaca il expediez eu la plimbare cu starea mea dezastruoasa.
Am fost la doctor si evident vestile sunt destul de proaste. Adica pe ecotransfontanelara nu se vede nimic, dar ne-a consultat un neurolog si treaba sta prost. Adica nu tinem capul mai deloc. Si nu e chestie de muschiuleti sau oscioare. NU se stie de unde e, de ce, etc, dar trebuie rapid kinetoterapie. Adica gimnastica de recuperare. CA ar mai fi si alte semne de suferinta neurologica. Offfffff. Si eu stau si plang ca proasta in loc sa ma mobilizez sa ajut copilul. Acum evident sunt la muls, ce sa stiu si eu sa fac?
si Noapte BUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Bee, imi pare f. rau sa aud asa ceva, stiu ca si Diana mea avea probleme, in sensul ca la ecotransfontanelara avea hematoamele alea tampite de la nastere. Acuma s-au retras, dar tot mai trebuie sa merg sa o mai vada si luna asta, sa fim siguri, asa ca stiu prin ce treci. Fa kinetoterapie daca ti-a recomandat, probabil e ceva trecator, nu te ingrijora, copii isi revin foarte repede. Uite un pt Ana de la mine.
Copilashul meu cred ca o ajunge din urma pe Diana lui Moni, cand vrea sa vb cu noi se agita tare, da din manutze ca un colibri, si e gata-gata sa vomite, noroc ca sunt mereu pe faza. Iar la colici..face o bicicleta, daca as da si eu din picioare ca ea, as slabi in 2 zile!
CM-ul meu e pe gatate, totul ar fi ok, daca nu as fi facut niste cosuri...nici la pubertate n-am avut asa ceva, ofof.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bee Fii curajoasa si in special optimista. Fa ce ti-a recomandat doctorul si sunt convinsa ca o sa fie bine. Mii de pupici tie si Anutei.

Fetelor a innebunit lupul! Nici macar anticonceptionale nu mai dau astia de la farmacie fara reteta de la medicul ginecolog!!!!

ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE nu te necaji atat ca tu chiar pierzi lapticul! O sa vezi ca va fi ok! Fa-i si kineto,ca va merge mai repede treaba,dar sa stii ca si fara, tot isi revine! Ti-am zis ca am un var de-o varsta cu mine care la 6 luni nu-si tinea capul si te asigur ca n-a facut nici kineto,nici masaj si de aia e bine mersi!
Si o nepoata i-a facut kineto la fetita (are 7 luni) pentru gat-cap ca-l tinea intr-o parte si nu-l prea ridica,iar acu s-a reglat si acum a inceput sa-i faca pentru o semipareza, nu-si tine bine o mana si un picior...au zis ca de la cezariana...dar ca nu-i grav,isi revine,sunt o multime de cazuri!

Si eu trebuie sa merg cu ea la control neuro - la noi e invers,ca de ce-i asa agitata (astia nu ma cunosc pe mine sa stie de unde i se trage ) Avem programare pe 11 ... mai
INGRID nu degeaba le cheama Diana - amazoane!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna seara gagici!

N-am apucat sa mai intru pt ca am hoinarit astea 2 zile. Am vazut doar pagina curenta.. si vreau sa o incurajez pe BEE sa fie oprimista si sa faca ce i-a recomandat medicul ca bebitza se va recupera si sa aiba grija de laptic sa nu plece. si sa treaca de suparare.

Nicole - vad ca si tu ai nevoie de incurajare. Lasa depresia si bucura-te de minunea de placintzica pt ca mai mare bucurie de-atat ce mai vrei? Uite si pt voi si

MONI - spune-le medicilor ca tu esti bagata la 380V sa nu o mai streseze pe "amazoana" ta.

INGRID - lasa ca iese ea apa din urechiusa nu iti face griji. Ai vazut daca tipi la sot... . si pt voi

Inainte sa incerc sa recuperez paginile necitite va spunem despre noi ca de 2 seri ne culcam la 21:30 si ne trezim la 8:00 , ca oricat m-as stradui tot nu reusim sa bagam mai mult de 4 mese... iar despre ml nici nu stiu si nici nu vreau sa mai stiu cati baga.
Cu toate astea in ultimele 2 sapt am luat 480gr in greutate.
Ieri ne-am cumparat un carucior nou care in sfarsit incape in Matiz asa ca de-acum pot hoinari in ce parc am chef.
Azi am stat afara de la 13:30 pana la 18:30 iar pe la 16 am servit masa in parc... adica 80ml de formula...

Va pupicesc si revin pe parcurs ce mai citesc din urma.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Am mai intrat si eu putin!
Bee tin pumnii, trebuie sa te mobilizezi si o sa vezi ca totil va fi bine. Sunt convinsa ca nu e nimic iesit din comun.
Eu sunt disperata cu fontanela, nu se mai simte aproape deloc, doar daca insist si caut ca lumea mai pot pipai un loc micut, cat pui buricul degetului. Azi am fost la medic dupa Vigantol si reteta pt Lactovit si era la o sedinta.....Sunt din ce in ce mai hotarata sa-mi schimb doctorita!
Oachi, abia astept sa vad cum a luat in greutate Razvanel al tau, am vazut ca a fost cu 100 gr mai mic decat al meu si a avut aceeasi lungime. Sa ne spui ce papa, cum este, cum a fost nasterea....asteptam pozici!
Fug la telenoveaua mea!
Noapte buna mamicute de ingerasi!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput