Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (86)
Raspunsuri - Pagina 7
Tonnia spune:
Multumim pentru felicitari!!!
Dar de ce nu mi-o fi zis nimeni ca nu inseamna ca dorm bine daca a iesit un dinte? Am avut o noapte....De ce se mai trezeste si plange? Inca il doare?
Dani, bravo si tie pentru dinti!!!2 odata in aceeasi zi?
Miflore, nu faci o poza Anei in rochita noua?
Godzila, pentru greutatea Iuliei!
Karmenutzoooo! Pe unde golanesti?
Tonnia spune:
Marinela, chiar ieri am citit ca efectele adverse ale vaccinului se pot intinde pe durata unei luni. Eu cred ca de la vaccin i se trage, e prea mare coincidenta! Nu e vreun laborator privat pe acolo sa dai copro?
flavia2904 spune:
DR.Alina si celorlalte mamici le multumesc pt.lamuririle in legatura cu vaccinul Infanrix.
Mamica fericita de fetita 13.11.2005 si baiat 30.07.2000
karmenutza spune:
'Neata!
Tonnia, nu golanesc pe nicaieri. Doar sambata si duminica am golanit, ca de obicei pe we. De data asta am luat toate hipermarketurile la rand, ca am inebunit cautand bulbi de muscate curgatoare. M-a lovit damblaua sa-mipun flori in fereastra. Am gasit alte multe feluri de flori, dar muscate....nexam. We viitor o iau de la capat. Plus am mai fost si in vizita la prietena mea unde se sta cate o zi intraga. Cu mancarici , castronele, lingurite, biberoane dupa noi. Intre mesele fetei golaneam amantrei (ea, eu si fii-mea) prin magazine, barbatii la munca de jos: al meu la masina la reparat, al ei la curatenie prin curte etc.
In rest, nu raportam nimik: nici dintzi, nici intorceri, nici rostogoliri, nici cascadorii, nimik. Poate doar un pic mai bine stat in fundulet. Doar daca o pun eu, ca ea nu se ridica singura neam...Copil mai puturos ca al meu nu cred ca mai exista. Rade si vorbeste toata ziua, altceva nou nu. Dar ma uit la ea cat de linistita sta, nici macar nu schiteaza vreun gest ca ar vrea sa se intoarca. Da din picioare si loveste in canapea, la greu, dar atat.
Va felicit pe toate care remarcati realizari ale bebelinilor! Si pentru dintisori! Tonnia, cred ca acum se pregateste de aparitie al doilea dintisor , care de obicei vine la scurt timp dupa primul sau amandoi odata. La fii-miu au venit cate doi odata intotdeauna: doi jos, doi sus. S-ar putea sa mai ai o pauza de relaxare intre cei de jos si cei de sus.
Azi e zi de cantareala dar cred eu ca iar imi va da cu virgula. Adica nu a luat nimik in greutate. Acum vreo 3 saptamani asa s-a intamplat si ca sa nu ma mai enervez, nu am mai cantarit-o pana acum.
Hai ca m-am intiiiiiins....
Catalina
karmenutza spune:
Aaaa...si tot am mai uitat ceva: maine ar trebui sa facem vaccinul de 6 luni dar fii-mea e tot mucioasa si nu cred ca il facem . Oare cat mai dureaza mucii astia? Ii avem de 2 saptamani.
Catalina
Tonnia spune:
Auzi, mai karmanutza, ce-ar fi s-o mai stimulezi un pic? Intoarce-o tu de pe o parte pe alta. Asa am facut cand nu se intorcea decat pe o parte si plangea ca nu putea dormi, in cateva zile s-a intors si invers. Intoarce-o si laud-o de parca ar fi facut singura chestia asta!
karmenutza spune:
Tonnia, pe o parte se intoarce singura, si pe stanga si pe dreapta. Adica de pe spate pe o parte, dar nu pe burta. Face jumatate de rotatie. Am intors-o si eu, ca sa-i arat cum se face. Si nu parea ca ar incanta-o cu ceva, pentru ca ei nu-i place sa stea pe burta. Cand o pun pe burta, isi baga picioarele ghemuite sub ea, cu fundul sus si se impinge in ele. Acuma, mai nou (ca totusi e si ceva nou) vrea sa o tin eu in fund si ea sa se aplece atat de tare sa-si manance degetele de la picioare. Nu cred ca e bine sa o las, ca se apleaca prea tare. I-am aratat si calea cea buna de supt degetele de la picioare, adica ea pe spate si sa-si ridice piciorul pana la gura dar nu vrea. Ea din fund vrea sa-l roada.
Voiam sa va mai intreb ceva. A primit niste cereale care se dau de la 6 luni, Milupa 7 cereale si milupa cu biscuiti. Si unele si altele au grau in ele, adica si gluten. E ok de la 6 luni? cu gluten? Au mai multe: grau, orez, ovaz, orz, porumb, secara. Mai au maltodextrina (ce o fi aia?), acid citric, scortisoara, vanilina. Vanilina are si laptele pe care il papa dar scortisoara? Ati mai dat din astea bebeilor de 6 luni?
Catalina
codruta_grg spune:
Buna dimineata! Si La Multi Ani pentru bebeii sarbatoriti zilele astea!
Eu i-ar i-am mutat patul la noi in dormitor, ca nu am mai rezistat sa ma tot duc la ea ne n ori si apoi sa ajunga tot cu noi in pat.
Azi vad ca e timp frumos si vom iesi negresit la plimbare.
Cand e apogeul durerilor la dinti? Dupa ce se vede coltul sau inainte? Cred ca voi nu stiti, ca nu prea v-am auzit plangandu-va de durerile de dinti.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Dana_ch spune:
Buna dimineata
am vizionat pozele de pe adresa comuna,mi-au placut mult toate,toti copii sunt dragalasi ,sa va traiasca mari si sanatosi
Poze cu Lucas
gabiarama spune:
Nu stiu ce s-a intimplat , dar eu nu am mai putut avea acces la forum de simbata incoace .Orice pagina incercam se incarca , dar cele de pe DC nu.Azi pe la amiaza am reusit sa deschid pg 2 in 30 min , atit a durat pina s-a incarcat.
Am vazut pozele de la intilnire .Ati avut parte de o vreme superba .Frumosi copilasi mai aveti
Si pe aici a fost cald , numai ca de pe la amiaza a disparut soarele , iar acum ploua si tuna si fulgera
Tudor are o saptamina de cind tuseste , numai ca in ultimele zile e din ce in ce mai rau .I-am dat Ambroxol la indicatia medicului care l-a vazut si care a spus ca avea rosu in git .Azi am fost din nou la el si nu mai are nimic .. si nici la plamini ...dar el are niste crize cumplite de tuse .
Na , ca am ghinion ...Incerc sa trimit raspunsul si iar nu merge netul
Eu nu ma mai joc .Acum ca merger netul ,voi ati terminat capitolul si la mine iar dureaza o ora pina mi se incarca pagina
Am salvat mesajul si o sa il trimit miine , daca am putin noroc .
PS: Dupa lupte seculare care au durat citeva ore am reusit sa trimit mesajul
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze