Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (86)
Raspunsuri - Pagina 6
simodina spune:
Gata Vera, acushica!
Noapte buna la toata lumea!
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
marinela79 spune:
Na, ca-nchid seara daca nu m-am grabit sa prind dansul.Eu acum mi-am terminat treaba, azi e ziua sotului si vine lumeeee, de obicei asta se intampla doar la ziua lui pt ca mie de ziua mea imi place sa fiu singura, de frica ca imbatranesc si nu vreau sa se bucure altii de necazul meu.
Raportam si noi marailei la greu, kk cu mucus muuuult, care ma sperie, si nici un dinte.unii zic ca mucusul asta apare din cauza vreunui aliment netolerat, nu-mi amintesc sa-i fi dat altceva decat de obicei, totul s-a intamplat dupa vaccin, altii dau vina pe dinti, eu am citit ca na au nici o legatura, sunt blocata intre stiinta si leacuri babesti.Am papat si Milupa Hn si tot degeaba, eu imi dau demisia.Examen bacteriologic nu am unde sa fac fara trimitere, trimitere nu-mi da ca cica nu e grav, si uite asa stau ca Bula si astept sa treaca.Suntem pe orez la greu, mucilagiu si pasat, morcov fiert,carnita, fara fructe.Maine o sa-i dau Smecta, nu cred ca-i fac rau.
Acum ca mi-am spus off-ul, sa trec la urari:
Pt Tonnia , pt greutate si dintisor, pt Vera si greutatea, pt Vero ca a scapat de mucisori, pt Ioana ca a inceput serviciul si are o fetita frumoasa, pt intalnirea din parc si pt pozele superbe pe care le-am vazut, pt mamica ratacita , pt Roxi23 ca invata repede si are un flacau dragut, pt marlena si greutatea puiului, pt Petrut si ceilalti aniversati si pt noi toti si toate ca ne-am cunoscut chiar si virtual.
Va pupacesc, noapte buna.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
sofia_misicu spune:
Eu is pe aicia, da nu dansez, jurizez!
ca sa citez din minunata emisiune " dansez pentru tine" : tangoul nu este un dans pentru oricine, lipseste dinamica si dramatismult. MAI MULTA PASIUNE!
Hai la nani fetelor.
Sofia si Nuka (02.11.2005)
nanadana spune:
fetelor dar ati dansat nu gluma ceva in seara asta misto
eu am intrat sa va spun noapte buna si dans placut in continuare
poze
sofia_misicu spune:
Marinela, insanatosire grabnica lui bebe Iaris. As adauga la lista ta de leacuri marul copt si supa de morcovi!
Gata
Sofia si Nuka (02.11.2005)
Anya20 spune:
Am venit si eu, dar nu mai am pe cine calca pe bataturi. Si aveam chef de un vals...
Mary - sa-ti traiasca sotul!
Si sa-i treaca "muceala" lui bb din kk. Nici eu nu cred ca e ceva grav.
Va urez noapte buna!
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
Anya20 spune:
Dana - multumesc pt invitatie, dar vals in pijamale...nu se cade. Am renuntat la tinuta adecvata, in favoarea unui somn bun. Asa ca te parasesc pe ring. Dar iti dau o .
.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)