Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna dimineata,
Noi nu am mai semnat condica in ultimul timp, ca am fost in mare vanzoleala.

Sa incep cu raspunsurile si apoi sa dam si noi raportul.
Carmen, pe cerealele Milupa cu gluten scrie ca se pot da de la 6 luni, dar mie dr. mi-a recomandat sa astept 8 luni ca sa ii dau ceva cu gluten. si eu m-am pacalit cu un borcanel de legume cu paste de la Hero pe care scria ca este ptr 6 luni, dar avea gluten.
Asa ca nu i l-am dat.

PS: Dar sa stii ca lui Victor i-am dat cereale cu gluten de la 6 luni.

Mai bine, i-am dat Ancai din supa alfabet a lui Victor.
I-am pasat literele.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza!!!
Ramona, am vazut tabloul tau, e super!!! Poate o sa fac si eu, iei ceva pe copyright? Dar nu-l fac la fel!
Simona8004, nu dispera, cred ca perioade de-astea au toti bebelusii! Si a mea nu mananca, are zile de maraiala...dar a avut motiv, ce-i drept, avem un dintisor! O sa-i treaca fetii, doar e sportiva noastra!!! poate-i iese si Maiei vreun dintisor?
Nanadana, sa stea linistit Antoine, Ana a fost cumintica la intalnire, am stat cu okii pe ea! Cam intindea manutele catre baieti... dar eu am fost vigilenta!
Roxy, daca puiul a avut bronsiolita, eu zic sa-i mai pui caciulita! si noi iesim cu caciulita, dar destul de subtire!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Ruxandra, Ana a mancat carne dar ca si la legume se opreste pe la 30-40 de grame inghitite, dupa care o juma de ora o alerg cu lingurita sa mai pape 10 grame! Ofofof!!! Dupa, bea lapte, cel putin 100ml!
Aluna, ce chestie! O sa ma uit si eu sa vad cate pliuri are Ana la picioare! Multa sanatate!!!
Simo, multumim frumos pentru laude!!! Luca e un adevarat cavaler, scumpic foc!!!
Gina, am vizionat pozele!!! Sunt frumoase foc fetele tale, 2 papusi!!!
Carmi, eu cred ca Fabiano n-a dormit duminica spre luni ca stia de intalnirea din parc Acus acus trec 10 zile!!!
Vero, pozele sunt in albumul comun, Herastrau 2 aprilie; dar cred ca deja ti-au raspuns fetele!!!
Bianca, covoare frumoase sunt la Mobexpert, dar sunt scumpe; multe covoare sunt pe la Cocorul, la etajul 4 parca!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihairi spune:

Buna dimineata mamici si bebici!

Va salutam si noi dupa cateva zile de pauza timp in care ne-am plimbat pe la bunici, pe la Pitesti.
Raportam si noi primul dintisor in stanga jos. Am fost foarte incantata astazi cand l-am vazut. Cred ca de-aia sarea la mine sa ma manance cand il luam in brate, ca el vrea sa muste.
Carmen, Iustin mananca de cateva zile 7 cereale de la Milupa, iar cereale cu biscuiti i-am dat de la 6 luni ca nu-i placea marul simplu. Eu stiu ca de la 6 luni pot sa manance si cereale cu gluten. Ce sa mai zic de copiii care deja mananca biscuiti la varsta asta...

2 baieti frumosi
poze noi

Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)

Mergi la inceput

Super pozele din Herastrau, super bebici si mamici.
Daca recidiveaza intalnirea si we asta, venim si noi.

Raportul nostru:
- sambata serbarea baiatului, tare frumos, avem si poze dar mai dureaza pana le punem pe internet(ne-a luat tati cardul).
Anca a participat activ la serbare, a cantat, a batut cu jucaria in scaune. A mai gasit o bebeloaie ca ea, si aveau si ele serbarea lor.
- dupa serbare, am fost la Mac Donald's in virtutea traditiei care exista in familie. si dupa, la banzinarie sa spalam masina.
Eu cu Anca am stat la o cafea, si baietii au trebaluit.
La un moment dat, fata care era cumintica, devine agitata : caca la fund.
Cum eram singure, la mesele de acolo, imi desfasor ustensilele si schimb fata de Pampers. Cand era Anca in culmea fericirii, cu fundu' gol si picioarele pe sus, vine o decapotabila, si tipii de acolo se uitau fascinati
- tot sambata, ne-a apucat frenezia de primavara, si am restructurat apartamentul. Am schimbat camerele intre ele, muta mobila, si ia la mana toate sertarele cu hartii si hartiute si toate jucariile
- duminica, stand by ca eu am lucrat.
- ieri am fost libera, si am muncit de m-am spetit sa pun casa in ordine.

In rest, Anca se trezeste de 2 nopti timp de 2 ore din 5 in 5 minute si eu sunt chiauna. Asteptam dintii care nu mai vin

Anca e din ce in ce mai activa, e interesata de telecomanda, de reviste, telefon, geanta mea. Aseara era in culmea fericirii ca a gasit unitatea de la baby monitor si ii dadea drumul sa cante.

O zi super,

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

neata,

cge, si eu am dat cereale cu gluten la Matei de la 6 luni. Si ceai rosu de la Hipp. Dar la asta micu, Calin, voi da cerealele cu gluten de pe la 6 luni juma' pt ca mai am o cutie fara gluten. De fapt scrie de la 6 luni dar contine doar orez, porumb si tapioca - asa ca e fara. Astia de la Nesle s-au prostit de tot. Au scris pe toate ca-s de la 6 luni si trebuie sa stau eu sa analizez ce contine sa stiu ce dau copilului. E dar acum am scapat, ne-am facut mari si noi. Cat despre ceai, piticul nu vrea si pace nici ceai nici apa. Nu stiu ce ma fac cu el. Bine, ca nici mancare nu vrea. Daca i-asi da doar lapte ar fi fericit. Si nici lapte Milupa nu vrea. Doar Bebelac si Vitalact. Si sa nu uit! nu mai vrea sa stea in fundulet. Acum vrea doar in picioare. Se incoarda si sta bat, nu carecumva sa intentionezi sa il asezi ca se face foc! In concluzie, daca ar fi dupa el ar dormi in brate, ar manca doar lapte si cand e trez ar trebui sa stea drepti si sa fie plimbat in diverse locuri de interes. Va trebui sa-mi iau mai multa vopsea pt firele albe...

aaa, apropo de spitale. O prietena s-a internat la Emilia Irza (sta pe acolo) cu copilul sambata pt ca era racit si varsa. Azi, dupa ce de 3 zile studiaza aia copilul si s-a vazut clar ca nu stiau ce diagnostic sa-i puna (era ba laringita, ba bronsiolita...), s-a enervat, a luat copilul si a mers la Grigore Alexandrescu unde a reiesit ca avea deja pneumonie. No comment.

Cat despre piticul meu, pot sa declar ca a avut prima experienta cu o fetita de 10 luni. Erau amandoi in funduletul gol, in pat (ii pregateam de culcare) si domnisoara s-a urcat pe el!!!!

Va pup. Ma duc sa iau reteta de lapte praf si dupaia vreau sa trec pe la Crido Kids ca se pare ca au reduceri! Va spun dupamasa (cand ajung la servici) in ce-am investit!!!

(Asta imi aminteste de o colega care mi-a zis, inainte de ziua de salariu ca ultimii bani i-a "investit intr-un covrig" !!!)

Mergi la inceput

Hihihi, am dat raspunsul exact ca Ramona! Acum am citit!
Flavia2904, eu pun ulei de masline in piure dar am observat ca daca nu-i pun parca mananca mai bine; s-ar putea sa nu-i placa; oricum mananca f. prost Ana mea; si eu stiu ca ajuta la digestie!
Vero, ma bucur ca-i mai bine Stefanut!!!
Ege, felicitari pentru gauri!!! Poti face vaccinul in aceeasi zi daca-i vorba de infanrix hexa; doar ca va plange de 2 ori, noroc ca uita copiii repede!
Au, am uitat sa spun LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE IERI SI DE AZI!!! Sa cresteti mari si sanatosi!!! RalucaN, LA MULTI ANI FETII! Pe unde umbli de nu mai apari deloc? Sper ca esti bine!
Anto, sanatate multa!!!
Sofia, multumim pentru laude!!! Si Nuka e super dulce, e pufoasa noastra!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Fetele, ati mai vb. cu Kristinutza ?
O fi iar in spital ?
Sau nu o lasa Radu sa intre pe forum ?

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Tonnia, felicitari pentru dintisor!!! Asta a fost! A luat si-n greutate, cred ca esti fericita!!! Bravo!
Pumuklii, bine-ai venit!!! Hai aici la sporovaiala, ca la asta nu ne-ntrece nimeni!!! Ce ai, baietel sau fetita? Poate c-ai si scris deja!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

nu-s in spital. dar vad azi daca ma internez sau nu. am mai avut duminica o criza si a fost mai nashpa. dar... sper sa fie bine...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput