Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Tonnia, felicitari pentru dintisor!!! Asta a fost! A luat si-n greutate, cred ca esti fericita!!! Bravo!
Pumuklii, bine-ai venit!!! Hai aici la sporovaiala, ca la asta nu ne-ntrece nimeni!!! Ce ai, baietel sau fetita? Poate c-ai si scris deja!!!
Roxi, da, infanrixul hexa este vaccinul pentru 6 luni dar nu cel gratuit dat de tara noastra ci ala de costa 2 mil; se zice ca e mai bun, firma GSK; plus ca se rezolva problema dintr-o singura intepatura, nu din 2!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi: Ioana Catalina, Calin Andrei!

Codruta am visat-o pe Petra asta noapte. Dar in varianta mai mare. Se facea ca ne-am intalnit intr-un fel de Mall. Mama si ce mai radea....

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Kristinutza, ma bucur ca esti acasa.
Tinem pumnii sa fie bine ptr cea mai curajoasa mamica.

Ioana, cum e la scarbiciu ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare fetelor! O sa citesc si din urma, dar nu stiu cind. La servici sint ocupata cu catralioanele de mailuri pe care trebuie sa le administrez (mi-am mai citit eu mail-ul de acasa, dar doar o mica parte). Sint bine, nu sufar deloc, nici macar nu am sunat acasa sa vad ce face copilul. Miruna e foarte bine, zice ma-ma-ma-ma cite jumatate de ora incontinu (cred ca ii place sa se auda) si maninca mai mult. Ba ieri dupa ce a plecat bona mi s-a parut ca a miriit dupa ea (ceea ce e normal, si nu sint geloasa deloc; la urma urmei, fata sta mult mai mult cu bona decit cu mine). Aseara am fost la o petrecere, azi mergem in parc sa ne intilnim cu nasii, acasa ajungem doar sa o luam pe miruna si apoi o aducem dormind deja.

Gabi din Iasi si Simona din Suceava - v-am pus plicurile cu Baby E la posta aseara. Daca mai vrea cineva DVD cu Baby E de la mine, rog frumos sa nu scrie aici, ci sa-mi dea mail.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Anya l-ai descris perfect pe fiimiu, nu vrea apa, nu vrea ceai, numai tzitzi, vrea doar in picioare, daca indraznesc sa il pun in fundulet se impige de el in sus , el vrea in picioare domnule si nu orikum sa faka si pasi tinut de manute, nu stiu cat de sanatos e dar nu am ce ii face, la fel cu statul in fund nu ma mai intelegeam cu el de la 3 luni jumate sa stea culcat, mi se pare normal ca la 6 sa vrea in picioare...poate pe la 8 luni merge singur , in skimb suntem mai puturosi la vorbit, adika ii merge gura toata ziua da nu articuleaza nik, tipa, vorbeste pe limba lui ...

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna ziua fetelor!
Am ateriszat si eu la servici la ora 12 si m-am apucat sa va citesc, capitolul asta ca la celelalte .
Am vazut ca v-ati intalnit, sa va fie de bine si sa mai organizati!

Sotul meu m-a anuntat victorios aseara ca azi vin cei de la romtelecom ca sa ne instaleze postul telefonic, a sunat vineri intr-o doara si l-au si programat pentru instalare astazi! Va vine sa credeti ca e posibil asa ceva in Romania? Eu sunt super incantata ca la aia de la rds fac 2 luni de cand am cererea depusa si nimic si daca ma vor enerva cumplit imi trag cablu de net tot de la romtelecom. Deocamdata voi merge pe dial-up si vad ce mai zic astia de la rds. Sincer, fara net ma simt oloaga, chiar ma duceam si ma culcam dupa ce spalam copilul ca nu mai am rabdare sa urmaresc teveul.

Maddy mersic de telefon, te sun chiar azi sa vad ce pregatiri faci pentru maine! Bafta multa!

M-a sunat mama ieri sa ma anunte ca a rezervat camere pentru Paste la munte la Sinaia si sunt super agitata ca plec, bineinteles fericita ca e prima mea iesire dupa ceva timp. Deja visez cele 3 zile la munte, sper sa fie vreme frumoasa!

Nu sunt coerenta deloc si imi dau seama ca nici la servici nu ma pot concentra, cred ca am intrat intr-o stare nasoala de oboseala coroborata cu porcaria asta de astenie de primavara.

Kristinutza multa sanatate, am vorbit ieri cu Cerasela si iti transmite si ea sanatate multa, o sa vezi ca totul se va aseza si vei scapa de toate neplacerile astea... Capul sus!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Mama ce greu e sa va retin id-urile; da las ca o sa ma obisnuiesc. Mai ales ca sunteti niste dragutze.

LA MULTI ANI SARBATORITILOR!
Peste vreo 5 zile facem si noi 6 luni...ne rostogolim de pe spate pe burtica dar nu si invers; stand pe spate ne studiem piciorusele, dar nu am ajuns inca la guritza cu ele; dintisori nu avem; azi am observat kk cu mucus si trecem la atac. muculagiul este pe foc; mai "bagam" si 1/2 pliculet smecta si un varf mic de lingurita de calciu carbonic! ANTOANELA, INCEARCA SI CALCIU CARBONIC CA E BUN SI N-ARE CE SA II FACA RAU(asta daca nu ati rezolvat treaba ). Din menu-ul de azi ar mai fii pure de mar copt si supica!

fetelor voi dati branza calcica la bebelusi? Cum o preparati? Ca mie nu imi iese deloc, cu toate ca mi-a mai aexplicat cineva pe forum. As vrea sa o prepar cu lapte praf...o fii posibil? Am inteles ca este, dar mie tot nu-mi iese. Nici macar cu lamaie. Cu lapte de vaca nu am incercat.

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

eu de 2 zile sunt in priza,curatenie,mancare,cel mai tare am boala pe vase..imi trebuie o masina de spalat vase,ca nu se mai poate.
Maine e ziua cea mare cu cistografia,am emotii si sper sa decurga totul bine.Jadi,pregatiri nu prea am,decat psihic si banutii.I-am mai dau o urocultura fetei si astept azi rezultatul.Sper sa fie negativa...Pe aia de la RDS ii astept si eu de vreo 2 luni,noroc ca am romtelecom

Foarte frumos la intalneala in parc,sa va fie de bine!!!
Daniela,felicitari pentru dintisor

Roxy si noi mai avem un pic pana la 6 luni,mancam piureu de fructe si supa,branzica si carnita inca nu i-am dat,vreau sa incerc si eu branzica zilele astea.Bafta!

Aluna,eu i-am facut fetei eco de sold la Medsana,la dr Stamate.Daca vrei iti dau nr de acolo sa te programezi,sa stii ca dureaza aproape o luna.Ortopeda vrea sa ne faca si radiografie dupa 6 luni,asta asa preventiv..ma mai gandesc,ca am facut 2 eco pana acum si au iesit bune.

fug la pasat supa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Am citit in diagonala (dar una mare....).

Ioana si mie mi s-a parut la inceput ca bb maraie dupa bona, dar trece in maxim 2 saptamani. Acum nu se mira nici cand plec eu, dar nici cand pleaca ea. Dimineata cand vine rade la ea, dar cand vin eu rade si da din maini si din picioare (deci tot pe mine ma iubeste mai mult ). Nici eu nu am sunat acasa in prima zi.

kristinutza . Multa sanatate si sa speram ca nu va mai fi cazul sa te internezi.

Nici pe LiaMia nu am mai vazut-o pe aici....

Vladut e putin mucos , dar sper sa treaca repede. Si nici WE nu pot face nimic ca vine socrul la noi . N-am nici un chef, dar asta e...

Vera felicitari pt luare in greutate. Sa stii ca ai un ginere harnic tare. Daca dau cu spiratorul nu scap de el. Plange sa vina cu mine, asa ca eu aspir prin casa si el umbla in 4 labe dupa mine.

Si felicitari tutror pt dintisori si alte miscari noi facuute!!!!

Gata ca ma ia sefu' la oki!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Marlen, felicitari pentru dimensiuni!!!
Anya, Vero, exista picaturi pentru nas Ophtamesone, parca si Genticol! sau confund?
Vera, felicitari pentru gramaj!!!
Roxi, se face un singur vaccin, cel pe care-l alegi tu! Daca vrei sa-l faci pe cel cumparat, atunci nu-l mai faci pe acela de la stat! Fara nici o problema!
Gina, cum fuse testul?
Dani_flor, drum bun in Romanica!!! Si felicitari pentru !!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput