Trucuri pentru machiajul zilnic

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

buna,ce fond de ten folositi?ma intereseaza ceva bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna fetele,am citit cu interes tot subiectul si m-am minunat de cat de atente puteti fi cu voi...normal de altfel,deoarece chipul e prima carte de vizita.
In ultimul timp ma uit in oglinda si...nu ma mai plac.Deloc.vreau sa fac ceva dar nu stiu cu ce sa incep si tot aman.Si a doua zi sau saptamana viitoare imi place si mai putin de ceea ce vad in oglinda.

Am avut noroc de un ten curat,nici in adolescenta n-am avut cosuri,nu mai zic de acnee sau alte necazuri,fara pete,puncte negre etc.Si mi-a placut sa ma machiez,dar nu sa ma si demachiez-operatiune pe care o detest,dar pe zi ce trece realizez ca trebuie.
Imi amintesc de cat ma "stresa" mama cu demachiatul si nu ma gandeam ca o sa trec si de 25 de ani si o sa se vada. Si ce se vede...Am ten mixt,normal.Machiata arat inca impecabil.

Simt ca am tenul obosit,pielea uratita,imi apar atat de multe cosuri,umbre,pete rosii,pete uscate,puncte negre, e tern
Vreau sa fiu iar tanara si frumoasa:)teoria cu demachiatul o stiu,toata "strategia",dar imi vine atat de greu sa ma demachiez si daca o fac intr-o seara sau ma dau cu o crema deja sunt mandra de mine.
Nici creme nu am folosit pana acum mai deloc,am o nivea soft in baie,ratacita.

Ma uit tot timpul la magazine la rafturile cu creme si lotiuni dar nu am niciodata timp sa le analizez pe fiecare in parte si tot zic ca data viitoare.SAu nu am rabdare sa aleg intre atatea firme de pe piata.
Asa ca fetele,va rog,recomandati orice crema,de zi,noapte,gel,capsule revitalizante,geluri,sapun de fatza etc-eu ma duc la raft si le ridic :) ca stiu fiecare firma.
Dar cu efecte rapide daca se poate:) sa-mi dea vointa ghes sa perseverez

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

De-a lungul vietii, daca am folosit in total cam o de cutie de crema de fatza, cred ca-i mult.Mi-am mai cumparat creme, dar au expirat fara sa le folosesc aproape deloc, ba chiar am patit de au mucegait.Nu folosesc si n-am folosit fond de ten (f.f. rar),pudra sau orice altceva in afara de ruj,tus de ochi, dermatograf si f. rar rimel (toate astea,nu neaparat de firma).N-am fost niciodata la cosmetica,nu ma demachiez seara,dimineata ma spal doar cu apa rece pe fatza, fara sapun si pt. aia nu am nici un rid la varsta mea,doar cel de expresie,nu f. accentuat, in jurul gurii,si care apare din cauza rasului,ca rad des chiar si atunci cand am probleme.Nici in adolescenta nu am avut cosuri pe fatza.Eu cred ca de multe ori cremele, fondul de ten s.a. fac mai mult rau, decat bine, mai ales daca-s amestecate cu cine stie ce chimicale.

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

buna,

eu dimineatza ma spal cu un gel de fatza apoi dau cu crema hidratanta lóreal utilizez in ultima vreme (ce parere aveti de produsele lóreal?) apoi ma dau cu fond de ten si dupa cu o pudra tip perle; dupa care utilizez un fard in concordantza si cu imbracamintea; de obicei utilizez 2 nuante si de cele mai multe ori combin culorile si uneori dupa ce m-am dat cu creion negru dau cu fard peste sa mai estompeze; creion de ochi negru; neaparat rimel; contur de buze si gloss sau ruj si glos peste pentru luciu; prefer nuantele pastelate; seara recunosc mi se intampla sa nu ma demachiez uneori si stiu ca nu e bine;

ce as vrea sa va intreb ce fond de ten imi recomandati eu am utilizat in ultima vreme Lóreal ideal balance.....

pentru ingrijirea tenului utilizez si produsele din gama lóreal pure zone ; la fel si crema de corp tot lóreal; la demachiere acum folosesc de la Nivea.

inca ceva sa va mai spun cosmeticiana mi-a zis sa nu ma spal niciodata pe fatza cu sapun; bine in cazul tenului meu se pare ca nu e vorba de fatza uscata ci mai mult de piele deshidratata de aceea am si trecut pe o crema hidratanta, dar nu stiu cat efect are....uneori se fac asa ca niste frecatei pe fatza chiar si dupa ce m-am demachit bine bine si cosmeticiana mi-a zis ca asta e pielea deshidratata; ca atare mi-am pus masti, si inainte am stat la abur si mi-am pus acolo felii de portocale si infuzia de musetel; si cred ca trebuie sa incerc si alt tip de masti ca eu utilizam mai mult din acelea care se intaresc si se usuca si le tragi; mai folosesc si scrub cand simt nevoia; de asemenea am perioade cand am tenul iritat si cosmeticiana a zis ca poate fi de la puful de pe fatza si ma enerveaza.....cum scap de problema asta?
asa si o ultima nelamurire de la ce varsta se foloseste crema antirid? am citit pe forum ca de pe la 25 de ani; eu am 28 si n-am folosit pana acum; mama mea foloseste de la lóreal si e foarte multumita (in timp a mai incercat si altceva si i-au aparut iritatii) ....ce crema antirid imi recomandati si cum trebuie utilizata?

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna
Loreena eu la fel am patit cu crema L'Oreal, imi apar frecatei... Credeam ca numai la mine, dar vad ca mai sunt si la altii.
Acuma vreau sa-mi iau crema de la Vichy.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Azi mi-am luat o crema pentru ten uscat Cold Cream Avene si Avene Apa Termala.....ati utilizat, ce parere aveti de produsele Avene?

De Galenic ce parere aveti? cum sunt fatza de Avene? care gama e mai buna?

de la farmacie mi-au zis ca ambele sunt produse dermatologice.

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Eu am intrebat in decembrie despre produsele Avene la farmaciile Sensi Blue si fetele de acolo mi-au spus ca,din ceea ce au ele,ar fi cele mai bune produsele de la Galenic,apoi cele de la Vichy,apoi cele de la Avene..Acum nu stiu pt. ca tot de la ele mi-am luat acum cateva luni o crema contur de ochi de la Galenic si, dupa ceva timp am trecut sa caut altceva,la care fetele de acolo imi spun ca acea crema contur de ochi este recomandata la femeile peste 35-40 ani.In sinea mea m-am gandit ca bine ca imi spun dupa ce am dat 800 si ceva de mii.Eu mi-am luat in decembrie apa termala de la Vichy,dar cred ca nu prea e diferenta fata de apa noastra minerala.Despre cremele de la Avene nu stiu pt. ca nu imi schimb crema pt. nimic,acum dupa ce tot am incercat mai multe creme,lasandu-ma pacalita de reclamele de la tv.De ex. am fost dezamagita de crema cu vit. C de la nivea..pt. ca nu intra deloc in piele ci ramine la suprafata pielii.Eu sper sa fii multumita de ce ti-ai cumparat si sa le folosesti cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Draga mea,pe tine ce te intereseaza in mod special de la Galenic?demachiant,crema..?

Mergi la inceput

crema de fatza pentru hidratare; azi de la sensiblu am luat avene si eram asa in dubii sa iau avene sau galenic......am luat avene; daca e data viitoare poate incerc si galenic; eu am probleme ca am pielea uscata, deshidratata (asa mi-a zis cosmeticiana)

acum as vrea sa imi schimb fondul de ten si vreau unul care sa nu faca "frecatei" cum face cel pe care il am eu acum L'oreal ideal balance........si ce pudra imi recomandati; eu nu folosesc decat perle bronzante de la Avon....ceva produse gen perle din astea mai exista si la alte marci???

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

are vreuna dintre voi vreun filmulet cu "mizgalirea" ochilor? am citit "n" descrieri ale mizgalirii corecte, dar tot nu cred ca o fac corect. dc il ascult pe barbate-miu: cica seman cu Avril Lavigne dupa ce ma machiez ... si nu se vrea asta un compliment.

mi-ar place sa vad un film facut de o tanti cosmeticiana pe o femeie. de la A la Z. cred ca asa se invata cel mai bine. eventual un film in care deconspira si tips-uri (culori, cimbinatia lor)ar fi misto. aveti voi?

Mergi la inceput