Trucuri pentru machiajul zilnic
Raspunsuri - Pagina 3
nadyana spune:
Fetelor, deci sa inteleg ca apa minerala se pulverizeaza pe fata imediat dupa ce ne trezim, inaintea demachierii sau si dupa fondul de ten?
Loma spune:
si eu sunt interesata de un anticearcan bun, si am unul insa mai tare imi accentueaza incretiturile si arat ca mamaia
voi ce folositi
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Zi i ce ten ai Cristi!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
gras, si eu de asta zic ca nu am nevoie de crema.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
ancamironiuc spune:
Si eu caut o solutie pentru cearcane... am vazut o crema minune la Beauty Shop insa nu stiu cat de buna este. Am mai cumparat si nu se vede nimic nici dupa 2 borcanele!!! Iar anticearcanul si la mine are efect mamaia!!!! Stie cineva cum se folesc culorile diferite de anticearcan... exista truse cu verde, beige si galben insa numai gandul ca ma dau cu ceva verde pe fata
... cine stie ce iese!!!
ANCA
ANCA si EMA
nadyana spune:
da,asa stiu si eu despre verde.eu ,de exemplu,am un fard anticearcan care are 5 culori:verdele pt. acoperit cosurile si petele rosii si liliachiul si galbenul(parca)pt acoperirea cearcanelor.este f. bun.de exemplu, am fost saptamina trecuta la mall sa incerc rimeluri si parfumuri.si a trebuit sa ma demechieze fetele de acolo caci eram data cu un alt rimel.si dupa demachiere m-au dat cu un anticercan de spuneai ca am imbatranit cu cativa ani cel putin.aratam oribil si ridurile de expresie de la ochi parca se transform.in riduri de batranete.al meu nu este asa.nici nu se vede si nici nu imi face rau.
dar,revin,verdele cred ca este pt.cosuri si pete rosii.
miag spune:
Fetelor,
ma duc sa-mi iau si eu Gerovital, gama antiacnee, pt ca pana acum am tot incercat cu diverse creme exagerat de scumpe si cam fara efect.
Recunosc, ca eu am o mare problema, imi este lene sa ma demachez seara

. Acum m-ati convins cand vad ce disciplinate sunteti voi.
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
BIENCUTA spune:
fetelor eu folosesc de ceva timp gama 'gerovital plant'si zic ca este buna
.produsele sunt acceptabile ca pret.
dimineata ma spal pe fata cu spuma de la Avon,apoi la ochi folosesc un gel ,pt "limpezize",crema hidratanta GP,baza pt. machiaj(pt. fardul de ochi),fard sau farduri (daca vreau sa le combin),creion dermatograf ,mascara(fara nu se poate).totul la mine dureaza in jur de 1 ora si ceva
.sotul meu crizeaza cand trebuie sa ma duca undeva dimineata ca sta dupa mine de-l uita sfintii.dar daca vrea sotie frumoasa trebuie sa suporte.nu?
seara este mai aiurea ca trebuie demachierea si la cat stau dim va imaginati cat e seara.intai ma demachez cu lapte demacheant GP (ulei de masline+aloe),apoi ma spal cu spuma ,si dau cu crema nutritiva (de seara)GP.di dimineata o iau de la capat.dar oricat de mult imi ia tot aranjatul asta eu nu am plecat de acasa niciodata nemechiata.cred ca acest lucru trebuie sa-l avem in instinct.la ocazii folosesc farduri foarte sidefate,fard pudra foarte lucios pt coltul sprancenei(da bine incercati) si tus in loc de dermatograf.masaj facial fac o data la luna am inteles ca nu e bine nici prea des.va pup
si sper sa mai trimiteti sfaturi si trucuri pt machiaj.eu sunt foarte curioasa despre acest capitol.![]()

floroiu bianca