Trucuri pentru machiajul zilnic

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

EU fac asa...
Dimineata ma duc si am spal pe fata cu un gel spumant pt curatirea tenului.apoi apa tonica,apoi lapte hitratant,apoi crema pt cosuri(cand este cazul),apoi crema hidratanta.Le las sa intre biiine in piele.
(o data pe saptamana imi fac o masca cu argila in diferite combinatii,depinde de cum este tenul si de ce are nevoie).
Machiaj-inca o data lapte hitratant,anticearcan,fond de ten intins f bine,fard de obraz ca si eu sunt palida pe care il aplic pe pometi de la mij fetei spre tample dar asta depinde de fiecare.apoi fardul de ploape,tus,mascara,si ruj.Cam asta ar fi in fiecare zi...daca iesim seara undeva e alta povestea...merge un fard mai puternic...
Apoi seara,demachiere cu un demachiant pe baza de ulei de mazline,apoi curatirea tenului cu gelul spumant,apa tonica,lapte hitratant,crema anti acnee,crema hitratanta,si eu in perioada rosie a lunii imi apar cosuri,atunci aplic crema ultra activa pt acnee si pana dim au disparut(90%) cam asa fac eu.

boze
poze noi
floricele pe campii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

devylla, ce crema anti acnee folosesti? Habar nu aveam ca se foloseste crema anti acnee cu crema hidratanta... da la cate stiu eu despre machiaj...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Da...devylla, ce crema anti-acnee folosesti?
Si eu ma umplu de cosuri in perioada rosie,si vreo 3 zile nu prea dispar, orice le-as face...

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Crema antiacnee pe care o folosesc ca o crema de zi,este:www.naturaplant.ro/produse/2318/Crema_sebo-reglatoare_purificatoare" target="_blank">aceasta
Iar cand apar cosurile,dau cu crema ultra activa...tot din aceasi gama,nu am gasit-o pe net.
Eu mi-am luat toata gama asta...Gerovital,si mi-a mers bine pentru acnee.Daca se respecta schema care este recomandata dispar si cosurile.
SI gelul spumant la fel din aceasi gama le am.

Insa daca incercati cremele...aveti grija sa nu exagerati...evitati zonele sensibile precum...zona ochiilor...si unde le mai cunoasteti ...

boze
poze noi
floricele pe campii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

crema de noapte in functie de ce trebuie aleasa? am tenul mixt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

devylla si eu am folosit un timp gerovital. Spune, chiar te-a ajutat doar acest tratament, sau ai mai incercat si altceva in paralel? As vrea si eu sa incerc, dar mi-i teama sa nu arunc iar banii in vint.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu multumesc mult pentru raspunsuri! Recunosc sincer ca am invatat o multime de lucruri noi de la voi. Am pus pe lista de cumparaturi o gramada de produse de care nici nu stiam

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by helga

devylla si eu am folosit un timp gerovital. Spune, chiar te-a ajutat doar acest tratament, sau ai mai incercat si altceva in paralel? As vrea si eu sa incerc, dar mi-i teama sa nu arunc iar banii in vint.

helga

Pe mine m-a ajutat!In doua saptamani am avut fata ca noua!Acum depinde de fiecare ten

boze
poze noi
floricele pe campii

Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Buna fetelor!In legatura cu acneea, eu stiu ca ea apare dintr-o cauza din interiorul organismului si vindecarea ei presupune o detoxifiere si, in paralel, un tratament extern.Dar tratamentul intern este f. important.Am avut o colega careia, in urma administrarii unor antibiotice(augumentin parca)i a aparut o acnee care se localizase pe o parte mica din obraz(doar pe unul din obraji)si incercase pana si tratamentul cu laser, dar nu a dat rezultate.In final, a facut o detoxifiere cu gel de aloe pe intern si vit. A si E, iar extern a folosit un sapun(nu a mai folosit alt sapun decat acesta)tot cu aloe si o crema cu aloe cu propolis si intr-o saptamina era f. mindra de rezultat.
Acum, depinde si de acnee.Daca sunt doar niste simple cosulete este posibil sa se rezolve cu creme.
Vreau sa va intreb si eu ceva.In ultimul timp mi-au aparut cearcane.Ce folositi eficient pt. cearcane.Dar asi vrea ceva sa dispara nu doar sa le acopere.Pt. ca am fost sapt. asta la mall si fetele de acolo m-au dat cu un anticearcan de credeam ca am imbatranit cu cativa ani in asa hal se cunosteau ridurile de expresie de la ochi, care de fapt nici nu prea exista fara acel anticearcan.Poate stiti voi o crema eficienta.Sau, nu o fi,precum acneea, o cauza din interior?Pt. ca in aceasta perioada mi s-au exfoliat si unghiile, mi s-au despicat si varfurile parului.
Sa fiti frumoase si asteptam in continuare sfaturile voastre!

Mergi la inceput