Urmand sfatul....

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

quote:
Originally posted by magda raluca

... mirosul de sarbatori din casa (e asa, un amestec unic de mirosuri de curat, mancare, brad care, separate, nu au acelasi efect). Cred ca e mirosul de fericire!

Frumos spus... mirosul de fericire sau, imi permit sa adaug, de pace, de liniste sufleteasca, de familie.

Apoi mirosul de flori in noptile de vara, mirosul ploii, mirosul de scortisoara si de placinta cu mere, calda, inca in cuptor...

Iri, mami de Ale

Iar acum, aceeasi dilema: un sifonier plin de haine si nimic frumos de pus pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Hmmm...... Iri, iata ca iti raspund:

- mirosul din casa parintilor mei (ti-l amintesti???) - nu il pot explica, miros de curat, de sapun, de mancare buna; pentru mine mirosul copilariei; mirosul cartilor noi, mirosul florilor de primavara, de cozonac proaspat scos din cuptor, mirousl orasului dupa ploaie.

Si la categoria "freaky" - mirosul de benzina!!!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

quote:
Originally posted by Gabrielama

Hmmm...... Iri, iata ca iti raspund:

- mirosul din casa parintilor mei (ti-l amintesti???) - nu il pot explica, miros de curat, de sapun, de mancare buna; pentru mine mirosul copilariei; mirosul cartilor noi, mirosul florilor de primavara, de cozonac proaspat scos din cuptor, mirousl orasului dupa ploaie.

Si la categoria "freaky" - mirosul de benzina!!!

Gabi

Gabriela, nu esti freaky...si mie imi place mirosul de benzina...imi aminteste de curateniile generale anuale pe care le faceam cind eram mici si ne punea mama sa spalam parchetul cu petroxin...Ce vremuri!!

In afara de cele enumerate la disperare pina in prezent (ca aproape toate imi plac si mie si vad ca sint comune pt 80% din popor) imi mai place la nebunie mirosul de ardei kapia (aia rosii) copti pe plita sau la barbeque. Imi aminteste de zilele frumoase de toamna cind eram micuta si mama facea zacusca....

Ah, teii...am o gramada de tei in fata blocului, abia astept sa infloreasca!!
Zapada proaspata, nisipul si marea, ploile repezi si puternice, mirosul de trandafir romanesc care te imbata cu aroma (ca aici nu miroase nici o floare!) sau zambilele primavara...

Oricare miros al fi el, constat ca tuturor ne place pentru ca ne aminteste de copilarie. Threadul asta ar fi trebuit sa se intituleze "Amintiri din copilarie"

Find a job that you love and you'll never have to work another day in your life.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Daaaaaaa, bestial subiect!!!
Imi place la nebunie mirosul cartilor ,ziarelor, proaspat tiparite, apoi imi mai place mirosul rufelor spalate si uscate afara in ger, si imi place cum miroase afara cand ploua.

Un drum luuung incepe cu ...un pas !!!

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

eu ador mirosul lasat de ploaie....ador mirosul lemelor care ard in soba..ador mirosul painii facute de bunica mea....ador mirosul margaritarelor....ador mirosul ierbii de pe camp...ador mirosul cafelei rasnite...ador mirosul rufelor proaspat spalate....and so on...

Ce straniu lucru: vremea! Deodata pe perete
Te vezi aievea numai in stersele portrete
Te recunosti in ele, dar nu si-n fatza ta,
Caci trupul tau te uita, dar tu nu-l poti uita!

http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Dar de mirosul copertilor noi de carti si caiete, care imi amintesc de scoala,ce spuneti? Ce bine era atunci!
Sunt innebunita dupa mirosul primaverii, al toamnei,al Iasului unde am stat o vreme, cine sta acolo stie ca orasul are un miros deosebit.Mirosul fetitei mele, este cel mai frumos parfum pentru mine.
Ar trebui sa scriu multa pagini despre "nasul meu", dar cele mai scumpe "parfumuri"le-am amintit deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

mie imi place parfumul florilor, cel al fanului cosit,al cozonacului facut de bunica, si al vinului fiert cu scortisoara... si ar mai fi multe..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

...imi place mirosul oualor vopsite de Paste...

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Dar mirosul frorilor de liliac va place?Si nu stiu cine a mai zis dar si mie imi place la nebunie mirosul de ploaie vara.Parca are miros de curat.

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Florile de primavara. Liliacul, freziile, lacramioarele (Dior - Diorissimo).

Mirosul pielii prietenului meu. Mirosul de liniste. Copiii inca nu am, dar o sa scriu si atunci.

Frumos subiect

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput