Urmand sfatul....
Raspunsuri - Pagina 2
mamaruta spune:
Mirosul de brad si de cozonac de abia iesit din cuptor
http://community.webshots.com/user/mamaruta105
asi spune:
Cand ti se indeplineste o dorinta , aerul capata un miros specific.Cred ca e mirosul fericirii.Asta e preferatul meu.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
nikole spune:
asi
...frumos spus...
Am uitat sa zic...imi place enorm mirosul din biserica,manastiri,si mirosul de var, proaspat vopsit, varuit, mirosul de ...curat!!!
Si mirosul de struguri proaspat culesi, mirosul vinului facut in casa...si uite ca incep sa-mi amintesc de mirosuri placute si demult uitate....mirosul florilor de camp,laptelui proaspat...mirosul de tara..
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
scumpi spune:
Mie imi place mirosul primaverii, al copacilor infloriti, mirosul de verdeata, cred ca intr-un cuv. mirosul naturii...
Mai imi place mirosul cafelei proaspat rasnite( desi nu beau cafea decat f.f. rar), mirosul pielii de bebelus, mirosul de curat, mirosul casei bunicii mele si mult mai multe...
Delidana spune:
Mirosul de vin rosu fiert cu scortisoara si piper.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
lena spune:
mie imi place mirosul parului lu'fii mea si mirosul asternuturilor proaspat spalate, si al multor altora.
mirosul zapezii, este insa cel preferat, adica mirosul ala de rece, si care precede o ninsoare...e foarte ciudat, dar tare frumos
Teodora D. spune:
mi-e greu sa fac un clasament, dar incerc-mirosul de copil, mirosul de primavara si mirosul filelor "proaspete" de carte.![]()
subiectul asta m-a facut sa ma gandesc la cata bucurie aduce in viata simtul mirosului, bucurii din acelea mici pe care de multe ori nici nu le mai bagam in seama...
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
moko spune:
mie imi place enorm de mult mirosul de Campina(stiu ca suna ciudat, dar pentru mine, oraselul asta miroase a copilarie, a rasfat si a iubire excesiva.m-am indragostit iremediabil de apartamentul in care locuiesc acum pentru ca mirosea ca si casa din Campina
.
in alta ordine de idei, cui e interesat de mirosuri ii recomand cartea "Parfumul" de Suskind- merita citita pentru a vedea cat s-au schimbat reprezentarile colective din anii 1700 si pana in prezent!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
poze
ingerash spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
mi-e greu sa fac un clasament, dar incerc-mirosul de copil, mirosul de primavara si mirosul filelor "proaspete" de carte.subiectul asta m-a facut sa ma gandesc la cata bucurie aduce in viata simtul mirosului, bucurii din acelea mici pe care de multe ori nici nu le mai bagam in seama...
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Credeam ca eu sunt singura ciudatica cu nasul prin carti ca sa le simta mirosul
Imi mai place mirosul de munte, de iarba, de cafea, de paine proaspata, mirosul din bucataria bunicii atunci cand face bunatati, mirosul de ciocolata calda si de Banat, Timisoara, acasa
....Am fost odata intr-un muzeu unde erau de mirosit o gramada de "robinete" nu stiu cum sa le zic, iar apoi scriai intr-un carnetel ce amintiri iti provoaca acel miros sau cu ce culoare il asociezi :)
BraveGirl spune:
Mirosul pomilor infloriti, mirosul unei pajisti dupa ploaie...Mirosul sotului meu
...
==========
Corina
Albumul meu