Slabim mincind din 2 in 2 ore (9 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 7
allain spune:
Multam fetelor!Deci,sa recapitulez:meniul e diferit,in timpul saptamanii cind merg la serviciu:
D- o fructa sau un iaurt cu 2-3 linguri de cereale;
P- adica pe la ora 11-12,un sandvis 2 felii de paine toast cu margarina si salata,rosii sau castravete intre ele(ca doar e post,nu?);
S- ora 16 cand ajung acasa mancare gatita cu salata;
Apoi doar apa sau o portocala eventual.
Salata o fac normal cu ulei de floarea soarelui(cel de masline nu-mi place),o lingura de ulei de persoana,cum suntem trei persoane in casa pun 3 linguri de ulei la un castron de salata.
In weekend,mananc 3 mese normale,fara paine.
D-fructe;
P-un singur fel de mancare cu salata;(in jur de ora 13-14)
S-fructe sau lactate,dar nu mai tarziu de ora 17.
Cafeaua o beau cu zaharina,numai dimineata,iar la serviciu mai beau un capucino.De o saptamana am renuntat la dulciuri si biscuitei si alte chestii pe care le rontaiam la servici,s-a vazut,1kg intr-o saptamana.
Nora,cum a decurs concursul?
Va pup si numai bine!
allain spune:
Corina,mie imi plac salatele clasice:
1-rosii,castraveti,ceapa,marar,ulei;
2-salata verde,ridichi,ceapa,patrunjel,ulei,otet;
3-varza,piper,ulei,otet
Celelalte cruditati le mancam ca atare,nu salate,nu combinate.
Iar salatele gatite,le mancam ca si garnitura la felul II,fasole verde cu usturoi,salata orientala,salata beuf,etc.
Binenteles ca mai scap si eu cite o prajiturica sau o bucatica de ciocolata
.Oricum in toate cazurile incerc sa nu depasesc 1200-1300cal. pe zi.
Meniu pentru azi:
D- iaurt cu cereale;
P -spanac cu ou si salata;
S- fructe;
Desi e post ,eu mananc lactate si o data pe saptamana oua sau peste.
Va
si numai bine!
karin10 spune:
Vad ca nu mi-a raspuns nimeni la mesaj
,probabil m-ati uitat, dar la cite fete noi vad pe aici _ apropo , un BINE ATI VENIT si din partea mea _ nici nu-i de mirare. Tinind cont ca mesajele mele sunt la fel de rare ca si ale lui Naracea ala
, spre macar sa nu va supar, pentru ca o sa incerc macar sa va citesc in continuare iar de marti voi da si eu raportul daca ma primiti intre voi
. La servici in ultimul timp am fost extrem de ocupata iar acasa abia astept sa ma joc un pic cu piticele
.
mihaela amalia spune:
'Neata feteleeeeee
quote:
Originally posted by karin10
Am si o mica intrebare: oare produsele herbalife ajuta intr-adevar la slabit?Stiu ca-i rusinoasa treaba dar as lua si pietre numa sa slabesc cumva; ca vointa e cam slaba
mamica de fetite
Din pacate nu stiu daca functioneaza asa ceva, nu am incercat si nici nu am auzit sa fi folosit cineva sa iti spun daca "merge".
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)
devylla spune:
helou!
Ce faceti mai fetelor?
Liniste mare azi!
Se vede ca e sambata!
Va pup!
real beauty
sabina
allain spune:
Bine ai revenit Karin!In legatura cu herbalife,o colega a mea a folosit,a slabit vreo 15kg,dar tot atat de repede le-a si pus.Dar ea avea un exces ponderal de mai mult de 30%.
karin10 spune:

Bine ca nu le-am cumparat atunci.Oare cum de-am ajuns pe pagina trei?
Trebuie sa ne mobilizam asa-i?
Eu mi-am inceput ziua cu alaptatu lui Kriszta si acum imi beau cafeluta, de fapt un deget de cafea. Aici in Baia mare in sfirsit a iesit soarele asa ca poate iesim la un gratar pe undeva.Gratar din piept de pui ca e bun si pentru fetite si cred ca nici nu ingrasa prea tare
?
Si tot de azi m-am hotarit sa fac o juma de ora de bicicleta pe zi , pentru ca din opt iunie mergem la mare si vreau sa ma incapa costumul de baie, ca la mincare cam greu renunt![]()
karol spune:
quote:
Karol, mai ai timp pana la raport sa faci ceva si sa nu intri in top
Eftimie, sa te auda D-zeu.Crezi tu ca mai am timp?
Am o pofta de mancare de mor ca sint inainte de ciclu.Nu stiu ce sa mai fac,m-am indopat de mere.
Asta e, ma vedeti voi marti si
si pe primul loc in tpo rusinica.Mult succes la slabit, fetelor!

mihaela amalia spune:
Ziua buna fetele....
Am intrat doar sa va
si sa va
ca nu se stie daca mai am azi timp de intrat pe net...
Eu abia am ajuns acasa(am fost in plimbare prin oras, ca e asa de frumossss), acuma am culcat
, timp in care eu mai strang putin de prin casa, si cum se trezeste mandra, papam si tuleo din nou la plimbare.
Avem o zi plina ![]()
si o zi minunata si voua..
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)
nora2005 spune:
Buna!
Liniste...cam liniste...eu va povestesc dupa rezultatul final ce-am facut.
Azi fac de mincare...ma gindesc - inca - ce...O zi linistita, ca afara e frumos !
Nora