Slabim mincind din 2 in 2 ore (9 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata fetelor!
O noua saptamana!!!FIr-ar sa fie!Ce bine a fost in week-end...azi la munca
AM papat in weekend si merit biciul ala...asa ca...da-ti fara mila!
Nora deabia asteptam sa ne spui ce facusi!
Va pup si am fugit!

real beauty

sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna, buna!

Aveam de gand sa o iau de la capat astazi cu regimul dar m-a convins mama sa o las pana dupa paste ca e posibil sa nu mai reactioneze organismul...plus ca mi-e si cam foame. Mi-a fost frica sa ma cantaresc azi-dimineata ca ieri am mancat niste glucide rele, iar sambata am baut doua pahare de bere...Dar asta e, vad eu maine dimineata cat am luat in plus.
Saptamana asta ce mai am liniste ca in week-end este Pastele catolic si mergem la socrii. Deja mi-a spus ieri soacra-mea ce bunatati pregateste asa ca . Dupa aceea in saptamana mare voi fi la Iasi acolo iar dulciuri de casa, cozonac si pasca si apoi Pastele ortodox la mine acasa plin de glucide rele...Sa vad cum le organizez pe toate sa nu iau prea mult...ma gandesc ca poate iar ajung pe la 58... si sa nu va inchipuiti ca am sa stau numai pe mancare, dimpotriva, dar organismul meu a devenit asa de nesuferit! Mi-e ciuda si mi-e dor de perioada de inainte de a ramane insarcinata cand puteam sa mananc oricat si oricand...
Va las acum ca iarasi vobesc cat pentru toata saptamana!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata!
Nora, chiar ne-ai facuut curioase.Ce s-a intamplat la concurs?Sau e vorba de altceva...ne-ai ramas datoare si cu detalii despre tine
S-ar putea sa fac o depresie.Nu se misca deloc acul cantarului sub 80kg. Mama e tot in spital.Edi e tot la tara, departe de mine si aseara am fugit pe ascuns, ca sa nu-si dea seama ca-l llasam iar acolo ...
Azi manancc doar lactate.Poate-poate, maine vad ceva semne la cantar.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Karin, am pe cineva care-mi lauda toata ziua produsele Herbalife. Asta, pentru ca vrea sa ma faca agent de distributie (colaborator).Eu nu cred in minuni dintr-astea.Am slabit cu dieta si fara prea mult sport si sunt sigura ca asta e singura modalitate de a reusi.Deci, apeleaza la vointa si ambitia ta si nu la produse scumpe si...De fapt e decizia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Buna dimineata !

Inca va mai tin in suspans, pentru ca si eu sunt tinuta. Iar in privinta ...rabdare, va povestesc eu, dupa ce ma eliberez de tensiunea asta.

Azi maninc niste chestii vegetale cu castravete.Si beau apa. Oricum, la inceputul lui februarie aveam 74 si...iar acum 71 si...E bine, eu una ma bucur. Mi-am luat alti pantaloni...mulati, arat super in ei. Burtica aproape a disparut...De-as primi si vestea cea buna pe care o astept...Ufff...tensiunea ma omoara !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

Buna dimineatzaa.Da ai dreptate Carmen, dar ma cuprinde disperarea citeodata cind vad ca nimic nu intra pe mine. O sa incerc sa am mai multa vointa si merg si eu pe regimul lui Nora: dimineata maninc fructe sau legume, pe la unsprezece mi-am cumparat un iaurt de exemplu, iar acasa cind ajung voi vedea, poate o mamaliguta.
Sunt cam trista ca am dus-o pe piticuta la cresa - femeia care o aveam s-a certat cu soacra-mea si ne-a parasit - si inca mai plinge dimineata cind o las.
Nora a dat ceva concurs pentru vreun post nou?Sa-i tin pumnii sau e prea tirziu?

Mergi la inceput

Nora, primesti azi raspunsul?Sau a fost ceva de genul "va sunam noi".Asta e cea mai mincinoasa replica pe care o poate da un angajator. Niciodata nu suna
Oricum, noi iti suntem alaturi [majoreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Carmen cred ca ar trebui sa te lupti cu tine insati pentru ca daca faci vreo depresie ceva nu te ajuta nici pe tine, nici pe Edi, nici pe mama ta. Acum, in functie de cum e firma la care lucrezi, dar nu iti poti lua un medical, ceva, vreo saptamana? In felul asta stai si cu Edi, poate mama ta o sa se simta mai bine si o sa iasa din spital, tu o sa ai un alt tonus! Stiu ca e usor sa vorbesti de pe margine dar...altceva nu stiu ce ti-as putea spune.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Buna,fetele
Nu stiu ce sa mananc astazi, sint in pauza de idei.Cred ca o dau iar pe fructe ca maine ies in fata cu raportul dar cred ca n-am dat jos mai nimic ca n-am fost prea serioasa.Dar, promit, imi vine mintea la cap cat de curand.
Nora,iti tin pumnii sa primesti un raspuns BUN cat mai curand.
Va pup, fetelor si SUCCES!

Mergi la inceput

Ellinia, tu esti o dulce si ma incurajezi.Merci , nu are rost sa-mi iau acum concediu medical, pentru ca s-ar putea sa am nevoie in mai (Doamne Fereste) si nu vreau sa abuzez de sef (mai ales ca in perioada asta e prins acasa cu treburi- renoveaza...)
Fetelor, slaba activitate pe aici.Hm, scot eu biciul acum sau vreti sa dea Nora mai tarziu?
Am plecat acasa la barbatel, dornica de treaba

Mergi la inceput