Slabim mincind din 2 in 2 ore (9 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Carmen aici e o vorba de incurajare care mi-a venit sa ti-o zic cand am citit despre situatia ta.Gambare,ceea ce inseamna "Lupta-te".
Bafta in continuare....si sunt sigura ca in final va fi bine!Rezista!Pupicei!
Am intrat sa dau raporul.Eu sunt in stationare din pacate!
Asta este...si speram si yo la cateva sute de grame ceva
Martea viitoare...
Pupici

www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">japonia prin ochii unui amator

sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ceau fetele! Merci Allain de salate!
ASTA e al meu!! A primit Raluca mea o cutie de bomboane si eu am mancat patruuuuuuuuuuuu ca o mare nesimtita ce sunt!!! Si maine am sa ma dau jos de pe cantar nacajitaaa!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

neata fetele ma bucur sa vad ca sunteti active intru si va citesc aproape in fiecare zi.Carmen vei reusi sa slabesti pina la urma nici eu nu imi pusesem sperante prea mari ca voi slabi dar incetul cu incetul se duc kg in plus chiar daca dureaza mai mult eu sunt multumita,iar aici sunt sigura ca oricind vei gasi sprijin la fete si incurajari ca sa poti merge mai departe.eu deocamdata nu am tinut nici o cura speciala si uite ca totusi am dat jos 4 kg sincer am renuntat la piine definitiv si incerc sa maninc cit mai ponderat si nu foarte tirziu la servici spre ex maninc o supa instant cu care cred ca deja s-a obisnuit organismul mincind aproape zi de zi iar cind ajung acasa mai ciugulesc cite ceva nu sa ma satur doar sa astimpar foamea.Voi intra si la regim dupa paste ca am zis sa ma bucur si eu de bunatatile de paste. Nora deocamdata nu am mai dat jos deci raportul meu este acelasi 74 kg asteptam sa ne spui un raspuns pozitiv la concursul la care ai fost.sper ca nu vor fi asa de dobitoci incit sa iti faca ca data trecuta Va pup pe toate

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neata fetele.
Am intrat si eu in fuga sa dau macar raportul (care este ) si un semn de viata ca sa nu ma dati uitarii

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Sabina ma uitam la pozele cu peisaje (sar peste comentariile despre capsuni )...in schimb am observat la pozele cu aleea ciresilor, ca si in Japonia se circula pe stanga???Ca in Anglia???Sau care e "fenomenul" din acele poze????

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Fetelor, se pare ca am...reusit ! Mai e perioada de contestatii...care trebuie sa treaca, dar pe lista scrie in dreptul meu ADMIS. Sper sa fie bine pina la sfirsit ! Va povestesc amanunte cind am timp !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Nora Felicitari!Ma bucur mult pentru tine...nu te-ai lasat si ai perseverat pana ai reusit!Un exemplu de urmat!
Mihaela da se circula pe stanga!Ca yo inca nu m-am obisnuit si ma uit in toate partile cand traversez.Asa fac si in Bucuresti...sunt zapacita...
Ce e cu capsunile?Ca m-a mai 'pupat' o prietena pt pozele alea
Yo de vro' saptamana m-am apucat treptat de exercitii...noroc ca stiu cum si ce sa fac...cu lenea e mai grav!Da sper sa resusesc sa ma tin asa...macar sa mai modelez putin corpul asta pana in vara!Ca nu am mai afcut de cativa ani si se cam vede!

www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">japonia prin ochii unui amator

sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna fetelor.
Nora, bineinteles ca incep cu tine si te felicit pentru ambitia ta si hotararea cu care ai luptat, desi nu-ti dadeai sanse din cauza alora cu pile .
Cat tine perioada contestatiilor, ca sa stim cand e rezultatul definitiv.Si atunci ai sa dai de baut la greu, ca suntem multe
Corina, tu singurica ai cerut...[ssm] Da' ia zi, au fost bune bomboanele?
Teodora, multam de incurajari .Sunt multumita cu 15kg in 5luni, daar ma enerveaza stationarea asta exact la pragul de 80
Mihaela, cum poti sa crezi ca te dam uitarii?Esti de-a noastra si ramai in listuta
Devylla, Te sustinem la sport.Macarr tu, ca eu mi-s tare llenesa, de aia nu trec de 80kg

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Meniu: carrtofi fierti
Ellinia, Karol, Karin, va pup.
M-am iuitat putin in lista si Simomic, Monica, Allain, Gusta, Adif, Clara, Miag.... nu mai scriet nimic?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Ai vazut Nora ca ce-i al tau e pus deoparte!!!!
Felicitari

Sabina, hmmmmmm cu capsunile nimic important, doar faptul ca numai cat le vad imi ploua in gura

Carmen multumesc ca nu ma dati uitarii ...ca zilele astea, de cand cu caldura, am cam fugit din casa...Ca a ajuns mandra mea, de fiecare data cand ma vede cu o bluza ceva in mana, da pupic pe deget(adica plecam pa)

Mergi la inceput