Slabim mincind din 2 in 2 ore (9 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Eh am terminat munca..yeeee!!!
Pana luni sunt libera!Dar oricum...e weekendu' incarcat sapt asta!!
Lasa fetele ca nu e mare paguba cu meciu!Asta este!
Nici eu nu sunt microbista...numa' ca aseara ma napandira amintirile de tara si ma prinsese asa o nostalgie...asa e cand esti plecat departe de acasica ...da trece!
Azi am primit un compliment...ca arat f rau!...bine ca e de la sor'mea ca probabil daca era de la alta persoana i-o luam in nume de rau!SI cam avea dreptate ca m-am uitat in oglinda si aveam niste cearcane....poet e doar o zi proasta...oi fi mai obosita!
La pranz am zis ca ma intalnesc cu sor'mea imi luasem dupa mine iautelele si jeleurile....da ce....am putut?Cand am mers la restaurant?Asa ca da-ti si cu bicul ala la mine...sa ma doara putin!
Cam asta este!saptamana asta am fost cam in stationare...poate pan' marti rezolv ceva...cu tote ca vine un week-end....
Elinia bravo!Ai vointa!As tine si eu dieta ta...dar nu mai e cazul!
Miha de ce nu ai chef?
AM plceat !
Pupici!

real beauty

sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Devylla pentru tine, pentru mine si pentru vremea asta tampita.
As face copii da' n-am cu cine la birou.Am gasit ceva mai bun de facut; ma duc la banca, poate au intrat bani in conturi si am ceva de numarat...

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

SALUT FETELOR. Imi cer scuze ca am absentat asa de mult - doar am urmarit ce ati mai scris - dar am avut niste saptamini foarte grele si eram si foarte dezamagita ca afurisitul meu de cintar urca in loc sa coboare; decit sa va dezamagesc si pe voi mai bine ma lasam pagubasa. Oricum trebuie sa-i multumesc lui Nora ca nu m-a scos din listuta, poate si pentru ca e foarte ocupata, asa ca de acum voi fi serioasa.
S-apoi imi era si dor de voi.
Am si o mica intrebare: oare produsele herbalife ajuta intr-adevar la slabit?Stiu ca-i rusinoasa treaba dar as lua si pietre numa sa slabesc cumva; ca vointa e cam slaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Devylla cred ca iti e greu sa fii asa departe de casa! Poate vii in vacanta, cu toate ca imi inchipui ca nu ti-e usor...Oricum, felicitari si tie am vazut ca mai ai un pic si ti-ai atins scopul!
Carmen poti incerca dar sa nu ti se faca rau la serviciu! Asa-i ca e o vreme de doi lei afara? Si eu care vroiam sa ies afara...
Allain felicitari!
Mihaela multumesc! Si eu am emotii pentru zilele urmatoare!

Parca mi-e si frica sa mananc. Pana la ora asta am baut doua cani de lapte cu fulgi de cereale. La pranz am sa pap doua oua fierte tari cu urzici - pe astea am sa le fac cu un sos de usturoi fara nimic lipidic. Iar diseara mananc pastrav - trebuie sa caut o reteta pe net, ceva dietetic, facut la punga - chiar nu ma pot abtine!
Va pup si daca nu mai reusesc sa intru va doresc wk placut! Si fara abateri!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Elinia am fost acasa in febroarie...dar nu mi-a ajuns.
Fetelor...ama vut asa o lene...deabia am intropit ceva de mancare...maine mergem la picnik sa-i zic si sa admiram florile de cires...si trebuie sa pregatesc ceva de mancare...numa' chef de gatit nu am.
YO va pup!Va doresc un week-end superb!
Si mai vb!
O seara palcuta1

real beauty

sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Pai cu vremea asta n-am chef nici de numarat bani si macar de ...
De maine cica se face iar frumos, sper...ca numai bine, imi pleaca si rusii, si vine si vreme frumoasaaaaa, si poate imi vine si cheful....... uitai ca e post,

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Azi mi-am cam facut de cap cu dulcele(am facut aseara o praji), si de aia m-am pedepsit si mi-am facut pe la 3 o salata de varza acra si numai asta mai pap azi

Sefa' ar cam trebui sa apara, oare ce a facut????
HAI NORA

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Bine v-am regasit !!!

Nu stiu ce vesti sa va dau, ca ma confrunt cu o situatie inedita. Va voi spune despre ce e vorba dupa ca ma edific si eu, e mult de spus acum.
Vad ca ati dat raportul unele dintre voi, nu toate ! De ce? E vineri deja.... Eu ma mentin la acelasi raport, din fericire !Nu "am pus" nimic in aceasta deplasare, nici nu aveam cum...la stressul care a fost !
Felicitari fetelor care au slabit si sunt citeva ! Nu mai ma intorc acum sa iau fiecare mesaj in parte, sunt foarte obosita, va rog sa ma credeti...Voi merge sa modific listutza sa vedem cum stam.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Bun venit fetelor noi! Le rog sa-mi dea toate datele daca vor in lista.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Nora merci de urararea de bun venit!
Eu am 1.67 si 65kg. Celelalte date nu mi le stiuStiu doar ca vreau sa scap de 7kg.Promit maine sa ma masor!!!

Alain cum iti faci tu salata?? Pui ulei? Ce pui in ea? Sau doar asa frunzele???

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput