Slabim mincind din 2 in 2 ore (9 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Devylla, daca ai sti ce norocoasa esti...Meciul e pe Realitatea TV.Cred ca astia au cumparat drepturile pentru meci, special ca sa poti vedea tu; nu e normal ca un post de stiri sa dea un asemenea meci...
Ce spui?Strigam diseara HAI ROMANIA ?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Mai fetelor, dar pe unde imi umblati?
Maine vine Nora si ne
plec acasa la treburi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Fetele sunt prezenta la apel!!! Ma inspir din ce scrieti voi si poate poate!!! Am zis ca o dau mai tare si cu sportul si fiindca ieri nu am avut timp m am apucat de exrcitii aseara destul de tarziu si nu am cam putut adormi!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata!

Am dispozitie proasta,aseara culcat tarziu...meci...de unde CArmen...ca astia au facut special sa nu mearga Realitatea si iti dadeau alt site ca vezi doamne ce bine se vede realitatea...daca iti faci abonament de 9 euro...,magari!Asa ca....nu vazusi meciul...ata ete!Poate alta data!!
Ma doare capul...fug ca tre' sa fac de papa!

real beauty

sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Neata fetelor!Am cam intirziat la raport,sper sa nu se supere nimeni!So,59kg iar dimensiunile 85-74-90.Meniu pentru azi:
D-iaurt cu cereale;
P-Fasole verde cu usturoi si peste
S-salata,salata si iar salata
Intre mese,fructe mar sau portocala.
Va pup si numai bine!

Mergi la inceput

Neata.Astept sa se raceasca , sunt tare somnoroasa
Devylla, imi pare rau ca nu ai vazut meciul.M-a intristat tare starea lui Razvan si a jucatorilor lui la final.Chiar sufereau si eu raman la parerea mea, ca cele doua echipe au fost egale...pe Steaua a avantajat-o scorul din deplasare (egal)
Oricum hai baietii!Sper sa faca fata cu brio echipei engleze care aseara a facut un meci extraordinar.
Sa revenim la ale noastre.Eu nu stiu ce sa mai mananc.Ieri am mancat fructe amestecate cu iaurt, cereale cu iaurt si...pregatiti biciul , pizza (facuta de mine la cererea sotului).A mers bine cu meciul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna, buna!

Yupi, am treminat cele patru zile! Si am rezistat pana la final. Cantarul imi arata dimineata 55,500 dar am intrat in perioada delicata asa ca nu ar fi xclus sa am chiar 55 .
Am recitit postarea de ieri...neuronul meu saracul a fost grav afectat...ca am spus numai prostii, de abia acum sunt 3 kg slabite da' ma intelegeti voi!
Azi inca n-am mancat nimic, am baut cafeaua si un pahar mare cu apa. Mai stau putin si pap o cana de lapte cu fulgi secara. Am niste emotii si mi-e ciuda din cauza rusilor astia ... o sa ma induca in eroare, asa ca mai bine nu ma mai cantaresc pana luni dimineata cand o iau de la capat..sper sa reusesc!
Ce ti-e si cu omul asta ... tot nu-s multumita! Chiar 55 de kile n-am mai avut de acum doi ani da parca tot ma vreau ca sa-mi iau o marja de siguranta.
Cel mai important e sa nu patesc ca asta toamna cand ajunsesem la 56 si apoi am inceput sa urc... fara sa fac cine stie ce abuz, am mai mancat o praji, am mai baut un pahar de vin, plus ca m-am apucat sa fac mancare chinezeasca si m-a costat!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Mai fetelor eu am un chef de vorba... nu stiu ce-i cu mine!

Devylla imi pare rau ca nu ai vazut meciul! Eu nu sunt microbista, nici sotul din fericire dar se auzea de la vecini ! Cred ca a fost interesant!
Carmen papa niste urzici si spanac, daca nu-ti place spanacul proaspat fa-l cu maioneza, chiar e bun, eu am incercat.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Ellinia, ma pui pe ganduri cu dieta ta.Oare as avea taria sa o tin si eu?Poate saptamana viitoare, caci dupa raport, cand voi primi , sigur am sa am ambitia sa o tin.
Allain, wow Acum am vazut ca tu ai trecut pragul si ai sub 60kg.Bravo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

...azi nu am chef, cred ca vremea e de vina

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput